Şimdi Ara

Split klima hava yonlendirme sorunu????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arcelik 12000 klima aldik.klima iyi süper sogutuyor,sessiz lakin altinda oturmak mümkün değil.is yerindeki eski arcelik klimanin hava yonlendirme kanadi yukarıdan aşağı doğru aciliyordu eve aldığım yeni arcelik ise asagidan yukariya doğru açılıyor.bu durumda her acidan ruzgar direkt üzerinize geliyor.halbuki eski klimalarda dikrekt yukariya ufleyebiliyordu ve klima çarpması gibi bir sorun oluşuyordu.bu isin mantığı nedir.cocuk bi yandan hanim bi yandan kapat klimayı carpilicaz diye sitem ediyor.neden böyle yapılmış.çözümü varmidir degerli dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• moon74 M kullanıcısına yanıt
    Kış şartları için ideal ancak yaz modunda dezavantaj durum bu hocam, tavana vermek istemek en tabi hakkınız zira soğuk hava ağırdır mantığı ile her hâlükârda zaten serinleyeceksiniz. Hocam nem alma modunda çalıştırınız çocuk var ise.
    Forumda bir arkadaşımız bu soruna istinaden hava yönlendirici aparatlardan arıyordu, konuyu bulabilirsem sonucuna bakarım sizin için, buraya da paylaşırım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Kış şartları için ideal ancak yaz modunda dezavantaj durum bu hocam, tavana vermek istemek en tabi hakkınız zira soğuk hava ağırdır mantığı ile her hâlükârda zaten serinleyeceksiniz. Hocam nem alma modunda çalıştırınız çocuk var ise.
    Forumda bir arkadaşımız bu soruna istinaden hava yönlendirici aparatlardan arıyordu, konuyu bulabilirsem sonucuna bakarım sizin için, buraya da paylaşırım hocam.

Çok teşekkür ederim hocam lakin bu işin mantığını anlamadım.neden yukarıdan açılan flap aşağıdan açılır hale getirilerek konforsuz bir durum yaratılmış.yuzlerce muhendis bunun bir sorun olduğunu nasıl farketmezki.cihaz sogutacak bir ortam ise amenna ancak ev kullanimi icin son derece konforsuz bir durum.hadi oyle yaptın buzdolabinin bile kapak yönü degisebilirken bu kanatlarin yönünü degistirebilecek bir sistem jiymak cokmu zor...kusura bakma Ado hocam sanki klimayi sen yapmişsin gibi yazdim😊 lakin biraz keyfim kacti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam yerli yabancı bir kaç klima gördüm bu şekilde dizayn edilmiş olan, hadi açılış şeklini böyle dizayn etmişsin bunu anladım da, açısını daha zengin tutsaydın en azından
    Dur bakalım ne çözüm bulabileceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Hocam yerli yabancı bir kaç klima gördüm bu şekilde dizayn edilmiş olan, hadi açılış şeklini böyle dizayn etmişsin bunu anladım da, açısını daha zengin tutsaydın en azından
    Dur bakalım ne çözüm bulabileceğiz

Merhabalar Ado hocam.hepsiburada da bulunan kalorifer hava yonlendiricisi çözüm olabilirmi sizce bu duruma.boyu ayarlanabilir ve ısıtma zamani sokebilecegim icin mantikli geldi.sizin de fikrinizi almak isterim...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Split klima hava yonlendirme sorunu????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bunu yatay kanata tutturabilir miyiz acaba

Şurayı incelermisin hocam

http://www.klimalik.com/project-details/split-klimalik/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.