Şimdi Ara

Klima kullanırsam nr kadar yakar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sunny A sınıfı 12000 btu slip 1500 w olan klimam var.doğalgaz yerine sadece oturduğumuz odayı ısıtsın diye klimayı 30 gün 24 saat sürekli yansa ne kadar yakar ve kaç derecede tutmamız gerek.bilen arkadaşlar bilgilebdirirse sevinirim.elektrik saatinin dnüşünden anlayabilirmiyim.doğalaza göre iyiyse bu şekilde kullanalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sürekli yakımda dogalgaza göre iyi oldugunu sanmıyorum ama basa bas olur belki :DDDD 25 derece falan idealdir sıcak tutar evi
  • Sürekli kullanımda doğalgaza göre çok çok iyi, iki klima 24 saat 30 gün kullanım ve aynı apartmanda kardeşim kombi kullanıyor başını taşlara vurarak.
  • Hic Kapatmadan Calıştırısan 250 :

Sadece gece 5 den saat gece 12 kadar 100 Tl :

• Hani doğalgazda saate bakıpşu kadar yakmış deyip biliyoruz...kilmadada nasıl anlarız anlık olarak ne kadar yaktığını..
    bir yazıda şöyle yazıyordu hesaplamayı diyorki ayda diyelim 500 saat kullandım.kilamnın gücü bizimki 1500 w.
    1500*500=7,5 tl vergide koysan 10 tl yakar diyor...doğru bir hesap mı?
  • Klimanız 1 saat çalıştığında 1500watt =1.5kw elektrik harcar. Elektrik fiyatlarını kesin olarak bilmiyorum ama kilowatı 50krş. olarak kabul edersek 1 saat çalıştırma bedeli 75 krş. 10 saat çalıştırma bedeli 7.5 TL.

1 ay hiç kapatmadan çalıştırırsanız elektrik idaresi, "standart klimayla sürekli ısınma suçu"ndan ocağınıza incir ağacı diker.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.