Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.728
Cevap
301
Favori
354.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün koçtaşa gidip bunu aldım. mağazada stok vardı attım bagaja. 1500 lira puan verdi 27500 e geldi. inşallah sorun yaşamayız.

• huzyin67 kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Son olarak bir hatırlatma daha yapmak istiyorum: Hangi klimayı alırsanız alın, kurulum sırasında mutlaka ama mutlaka vakum yapılmasına dikkat edin. Bazı servis personeli arkadaşlar, ''Bunlar yeni nesil cihaz abi, fabrikadan vakumlu geliyor zaten.'' gibi yalan beyanlarda bulunabiliyorlar. Bu duruma çok dikkat edin. Klimanızı performanslı, verimli ve uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız vakum şarttır. @huzyin67

• hocam merhaba biraz detaylandırabilir misiniz? Vakumdan kasıt nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.Astb33 kullanıcısına yanıt
    Evet onu sordum. Daikinden alıyorsunuz vakumsuz montaj olmaz zaten dedi. Oksijen ile temas etmemesi lazım dedi

• metinidis M kullanıcısına yanıt

Merhabalar, klimanız hayırlı olsun. Piyasaya yeni sürülen bir modeli almışsınız. Teknik bakımdan değerlendirildiğinde oldukça performanslı ve verimli durduğunu söyleyebilirim. Fiyatını hak eden bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Bu cihazın tek eksiği Wi-Fi özelliği. Onun da opsiyonel olduğunu belirtiyorlar. Bu durumda da servisten Wi-Fi modülünü temin edip taktırabilirsiniz.

Bu klimanın asıl öne çıktığı esinti (soft) özelliğinin da çok başarılı olmadığını söyleyebilirim. Bu konuda Samsung WindFree modelleri çok başarılı. Onların da fiyatları bu cihaza göre çok daha yukarıda zaten.

Klimanın montaj işi tamamlandığında ilk izlenimlerinizi ve cihaza ait birkaç fotoğrafı bizimle paylaşabilirseniz çok memnun oluruz. Selam ve saygılarımla... @metinidis

• azteca A kullanıcısına yanıt

Merhabalar, iç ve dış ünite arasındaki boruların içerisinde nem ve oksijen bulunur. Bu iki unsurun, soğutucu akışkan içerisine karışması istenilmeyen bir durumdur. Tüm bağlantılar yapılıp dış ünitede toplu halde bulunan gaz salınmadan hemen önce bu işlemin tamamlanmış olması gerekir. Aksi taktirde cihazın verimi ve performansı bir miktar düşecektir. Sistem basıncı da artabileceği için cihazın ömrü bir miktar kısalacaktır. Gaz salınıp cihaz çalıştırıldıktan sonra da geri dönüşü yoktur. Tek çözümü, dış ünitenin yenisi ile değiştirilip vakumlu şekilde tekrar montajlanmasıdır. @azteca

cevap için teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

çok teşekkür ederim hocam. aslında bunu almadan önce windfree bakıyordum ama fiyatta en az 10 k fark vardı. wifi önemli değil ama küçük çocuk olduğu için soft özelliği tercih ettim ama inşallah dediğiniz gibi değildir :)

koçtaştaki arkadaş sağ olsun teknik servisi aradı yardım etti. vakumlama konusundaki hassasiyetimi de iletti. montaj-vakum ve soft performansını ileteceğim.

Selamlar,
    Hocam çok teşekkürler değerli yorumunuz için 💐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akkaya040 kullanıcısına yanıt

Rica ederim, elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. Umarım kafanızdaki soru işaretlerini biraz da olsa giderebilmişimdir. Selam ve saygılarımla...

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Kaira klimaların Isıtma performansı nasıl??

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz hocam? Ben de salona almayı düşünüyorum

Hocam bu planlamada bir problem olur mu? Özellikle elektrik hattını kombiye gelen kablodan alsak nasıl olur? Bilgi için şimdiden teşekkürler.

Klima Fırsatları Burada Toplansın !

• Arkadaşlar merhaba, ilk defa evime klima alacağım. Bazı klimalar uygun ama aliminyum borulu. Bunlara netten ölçüsüne göre bakır boru alsak servis bunu kurulumda takar mı ?

Ben sadece Antalyada küçük odalarda soğutma amaçlı kullanıyorum,bunlara yetiyor.

M2 göre btuyu seçerseniz rahat yeteceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mihmander kullanıcısına yanıt

Doğalgaz olduğundan ısıtmada kullanmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, bir süredir konuyu takip ediyorum bu kadar klima konuşulup Mitsubishi markasının neredeyse hiç adının anılmamasının sebebi fiyatları mı acaba? Klima almaya sezonsal olarak biraz geç karar vermiş olsam da Mitsubishi'nin üst segment serilerine çıkamıyorum ancak ay bitmeden Temmuz ayı kampanyası ile HaRe serisinden oda büyüklüğüme uygun olanını (sanıyorum MSZ-HR42VF modeli oluyor) almayı planlıyorum. 10 yıl garantili olması bu seçimi yapmamda çok etkili oldu zira diğer 2 firmadan teklif alırken garanti uzatma konusunda ilave her yıl için ortalama 2000₺ civarı fiyat arttırıyorlar. Acaba aramızda bu seriyi kullanan var mı? Ücreti harici negatif yanları da mevcut mudur? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pale Blue Dot -- 26 Temmuz 2025; 23:30:46 >

Bana kalırsa biraz risk almış olursunuz. Klimada olası bir kaçak durumunda kombinin de çalıştığı bir ana denk gelirse yangın riski oluşabilir. R32, oldukça tehlikeli ve yanıcı bir gaz türüdür. Her şey en ufak hataya bakar. Soldaki duvarınınız müsaitse bence daha güvenli olur. Yine servis personeli arkadaşların da fikirlerini alın derim.

Elektrik hattını da prizden değil, buat üzerinden çektirmeniz daha sağlıklı olur. Özellikle topraklama olayına çok dikkat etmelisiniz. @huzyin67

Hocam sol taraf duvar genişlik 60 cm. Dış ünite genişlik 72 cm gözüküyor. Oraya sığmıyor gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.