Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.728
Cevap
301
Favori
354.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar, tamamen ekonomik durumlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Japon segment ürünler oldukça pahalı olduğu için herkesin bütçesine uygun olmuyor maalesef. Bir de çoğu insan klimayı sadece soğutma amacıyla alıyor. Soğutma işini de her klima bir şekilde yapabildiği için insanlar da ekonomik modellere yöneliyor. Zaten aradaki fiyat farkını amorti etmek de çok uzun yıllar alıyor.

Size de Hare modeli yerine en azından Noviro modelini almanızı tavsiye ederim. Bu sayede gerçek Mitsubishi kalitesine biraz daha yaklaşmış olursunuz. Asıl modeller ise Kirigamine Zen ve Legendera'dır.

Alternatif olarak Daikin markasının cihazlarına bakabilirsiniz. Bu marka için de Shira Eco ve üzerindeki modellere bakmanızı tavsiye ederim. @Pale Blue Dot

• huzyin67 kullanıcısına yanıt

Öncesinde bir keşif yaptırın isterseniz. Şu durumda biraz mecburi olarak belirttiğiniz alana montaj yaptıracaksınız gibi duruyor ama bazı riskler taşıdığını bilin. Konuyla ilgili ''klima5505'' hocamın da fikirlerini alın derim. @huzyin67

• J.Astb33 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, inceleyeceğim.

• Merhaba arkadaşlar. Mersin bölgesinde f/p klima satıcısı arıyorum. 18 bin btu. Kurulumu da hemen yapılabilecek bir marka olursa daha süper olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki ürünün satıcısı aynı ama ürünler farklı olmasına rağmen fiyat aynı bir yanlışlıkmı var ? Birde bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka klima varmı yoksa en mantıklı seçeneklerden biri bumu ?

Klima Fırsatları Burada Toplansın !

Klima Fırsatları Burada Toplansın !

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bende nornal kaira aldim ayni para ya plus varmmis umarm cok sey kacirmamisimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahhhhhin S kullanıcısına yanıt

ben de normal kaira 18 bin aldıktan 3 5 gün sonra plus olan girdi stoklara, klimandan memnunuz, çok da birşey değişmemiştir diye düşünüyorum

• Hocam dış üniteyi balkonda yere koysak olur mu?

• unpop kullanıcısına yanıt

18 binlgi kac metre kaare icin aldiniz .. Diger odalari bi nebze olsn serinletiyormi acaba

• 12 binlik aldim ben 25 metre kare salon icin insallah diher odalar birazikcik serinler

• Brett_Sinclair kullanıcısına yanıt

Merhabalar, bütçeniz ne kadar ve sadece bayilerden mi klima almayı düşünüyorsunuz? @Brett_Sinclair

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Merhabalar, fiyatlarda bir hata yok. İki model de benzer fiyatlara satıldığı için Kaira Plus modeli çok daha mantıklı hale geliyor. Bu modelin, düz modele göre 3D hava üfleme, iyonizer ve daha fonksiyonel kumanda gibi artıları var. Bu fiyat bandında oldukça mantıklı bir modeldir.

Kaira Plus modelinin haricinde TCL Elite Plus ve TCL T-Pro modellerine de bakılabilir ama bu markanın satış sonrası hizmet ve servis yapılanması gibi konularda sıkıntıları var. Bölgenizdeki servisi iyiyse tercih edilebilir. @Atatürk_1881

• İşyerinde 13-14 senelik bir klimam var Baxi marka, en yakın Baymak servisini aradım ama gelmiyorlar. Ortam sensörü bozuk, dış ünite çalışmıyor o yüzden , iç ünite de ılık üflüyor doğal olarak. Baymakta bu sorunu yaşarken ben hangi marka klima alacağım bilemiyorum. Bir ay kadar önce Daikin servisinden birilerine bakımını gaz dolumunu yaptırdım onlara sordum onlar da çok yoğun gelmiyorlar 😀 napacağız böyle bilmiyorum 😀

• sahhhhhin S kullanıcısına yanıt

Merhabalar, altyapı ve üretici aynı olduğu için performans ve verim konusunda bir kaybınız yok. Düz modelin, Plus modeline göre eksik olduğu noktalar ise 3D hava üfleme, iyonizer ve daha fonksiyonel kumanda gibi şeyler. @sahhhhhin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Astb33 -- 27 Temmuz 2025; 15:46:56 >
  • sakın bütün odaların kapısını açıp salondaki klimayla her yeri soğutmaya çalışmayın benim gibi dış üniteyi elinize alırsınız.

• huzyin67 kullanıcısına yanıt

Uygun takozlar kullanılırsa ve dış ünitenin hava akışını engellemeyecek bir yere konumlandırılırsa olabilir.

Evet bayiden olursa kurulum daha çabuk olur diye düşünüyorum. Bütçe max 40 bin

Rota bayileri ile görüşebilirsiniz. Rota Seal modeli de ihtiyaçlarınızı karşılar. Bu markanın da üreticisi Midea'dır ve piyasada satılan Airfel, Kaira, Kaira Plus, Bosch CL2000U gibi cihazlarla aynı altyapıyı taşımaktadır.

Teşekkürler

Rica ederim. Marka konusunda endişeniz olmasın bu arada. Rota markasının kalbi Mersin diyebiliriz. Bu sebeple servis konusunda da sıkıntı çekeceğinizi zannetmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.