Şimdi Ara

KLAVYEDE TUŞLAR DEĞİŞTİ ACİL YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
23.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp marka leptobun var. format attım ama klavyede bi sorun oldu. F klavye yada Q klavye sorunu deyil . bazı tuşlar hiç çalışmıyor bazılarında basıyorum arama kutu çıkıyor. f ye basınca arama kutu çıkıyor. yazı yazarken f ye basınca ''bgtfr'' yazıor. ''fn'' tuşuyla denedim herşeyi olmadı . bilen varsa yardım lütfen .

• Yapay Zekanın Yanıtı

KLAVYENİZDEKİ TUŞLAR DEĞİŞTİ: ACİL YARDIM

Klavyenizdeki tuşların yerlerinin değiştiğini fark ettiyseniz, bu durum çeşitli nedenlerden kaynaklanıyor olabilir. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Esc ye basınca başlat açılıyor: Bu durum, "Windows Tuşu"nun "Esc" tuşuyla yer değiştirmiş olması nedeniyle oluşabilir. Bunu düzeltmek için, "Fn" tuşunu basılı tutup "F1" tuşuna bas.

• s tuşuna basınca arama çıkıyor: "S" tuşu, normalde "Cortana" veya "Windows Arama" işlevini açar. "S" tuşuna basınca arama çıkıyorsa, "Windows Tuşu"nun "S" tuşuyla yer değiştirmiş olması muhtemeldir. Bunu düzeltmek için "Fn" tuşunu basılı tutup "F1" tuşuna bas.

• w tuşuna basınca windows ink açılıyor: "W" tuşu, normalde "Windows Ink" işlevini açar. "W" tuşuna basınca Windows Ink açılıyorsa, "Windows Tuşu"nun "W" tuşuyla yer değiştirmiş olması muhtemeldir. Bunu düzeltmek için "Fn" tuşunu basılı tutup "F1" tuşuna bas.

• Klavye harfleri değişti: Klavyenizdeki harflerin yerlerinin değiştiğini fark ettiysen, klavye dil ayarların değişmiş olabilir. Bunu düzeltmek için şu adımları izle:

• Windows 10 ve 11: Ayarlar > Saat ve Dil > Dil ve Bölge > Tercih Edilen Diller > Klavyeler > Klavye Ekle > İstediğiniz dili seçin.
      • Windows 7 ve 8: Denetim Masası > Saat, Dil ve Bölge > Bölge ve Dil > Klavyeler ve Diller > Klavyeleri Değiştir > Ekle > İstediğiniz dili seçin.

Bu adımları uyguladıktan sonra klavyenizdeki tuşların olması gerektiği gibi çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Sorun devam ediyorsa, bir donanım sorunuyla karşı karşıya olabilirsin ve teknik yardım almanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • virüs olma olasılığı kuvvetle muhtemeldir. security.symantec.com'a girip bir arama yaptır pc'de. bgtfr'yi nerede çıkarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdyros

Hp marka leptobun var. format attım ama klavyede bi sorun oldu. F klavye yada Q klavye sorunu deyil . bazı tuşlar hiç çalışmıyor bazılarında basıyorum arama kutu çıkıyor. f ye basınca arama kutu çıkıyor. yazı yazarken f ye basınca ''bgtfr'' yazıor. ''fn'' tuşuyla denedim herşeyi olmadı . bilen varsa yardım lütfen .

Merhaba ;

Denetim Masası - Bölge ve Dil - Klavyeler ve Diller - Klavye Değiştir Açarak F klavyeyi kaldırın..
  • beyler oyun oynuyordum mt2 bir süre sonra esc basınca başlat menüsü falan açılmaya başladı son kapadım mt2 korece falan yazıyor düzeltmeye çalıştım olmuyor yardımcı olursanız cok sevinirim
  • yani şuan laptop tayım normal bilgisayar masa üstü tuşları silme tuşuna basıyorum kare bısı yazıyor lütfennnnnnnnnnnn.yardım
  • Benimde Pc Klavyemde Shift Tuşları Yer Değiştrdi Yardım ??
  • konu açmak istiyorum ama nerden yapcagımı bilmiyorum yardım ederseniz evinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • Kardeşim başlat tuşuna bi kere bas aynısı az önce banada oldu nedeni başlat+f tusu arama yerini çıkarır vs. eğer hayla olmuyorsa yeni klavye al yada en yakın bilgisayarcıya git durumu anlat yardımcı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barscelik926 -- 6 Kasım 2016; 14:16:24 >
  • Windows+f

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.