Şimdi Ara

Klavye ve kol ile oynuyabileceğim oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece oyun önerisi arıyorum arkadaşlar teşekürler.pesden başka bilgim yok:(

• 8 saatir hiç bilgisi olan yokmu yav.. bildiğinz oyunları yazın gitsin.
  • kol ile oynayabileceğin assassins creed, nfs, nba 2k10, prince of persia serisi var daha da varda hatırlamıyorum .
  • Rainbow six vegas 2'nin kol desteği vardı.Aklıma başka gelirse yazarım.
  • PES serisi,Assassin's Creed,NBA Live ve 2K serisi,FIFA serisi....Çıkan oyunların %70-80'i kolla oynanabiliyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraynba

PES serisi,Assassin's Creed,NBA Live ve 2K serisi,FIFA serisi....Çıkan oyunların %70-80'i kolla oynanabiliyor zaten.

• Yalnız arkadaşlar yazdığınız oyunların hiç biri arkadaşın aradığı kategoriye girmiyor.
    Arkadaş klavye ve kol ile oynanan oyun arıyor, yani aynı anda hem klavyeyi hem de joypadi kontrol edeceğiniz bir oyun. Ben daha önce hiç böyle bir oyun görmedim. Olması da mümkün değil zaten.
    Başlığı; Klavye "veya" kol ile oynayabileceğim oyunlar şeklinde düzeltirsen, doğru olur. Aksi halde, şu anda istediğin şekilde oynananac bir oyun yok dünyada....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

Yalnız arkadaşlar yazdığınız oyunların hiç biri arkadaşın aradığı kategoriye girmiyor.
    Arkadaş klavye ve kol ile oynanan oyun arıyor, yani aynı anda hem klavyeyi hem de joypadi kontrol edeceğiniz bir oyun. Ben daha önce hiç böyle bir oyun görmedim. Olması da mümkün değil zaten.
    Başlığı; Klavye "veya" kol ile oynayabileceğim oyunlar şeklinde düzeltirsen, doğru olur. Aksi halde, şu anda istediğin şekilde oynananac bir oyun yok dünyada....

Eğer 2'si bir arada'yı soruyorsa PES olur.Hem klavye hem kol beraber oluyor.
  • Onu sormuyor ki.
    Eğer öyle ise birçok oyun var bu şekilde oynanabilen.
    Futbol, Basketbol, Tenis, Araba Yarışı vs oyunları...

quote:

quote:

Yalnız arkadaşlar yazdığınız oyunların hiç biri arkadaşın aradığı kategoriye girmiyor.

• quote:

Xpadder programıyla ( Klavyedeki tuşları gamepade de atayarak) her oyunu hem klavye hem de gamepad le oynamak mümkün
  • quote:

Onu sormuyor ki.
    Eğer öyle ise birçok oyun var bu şekilde oynanabilen.
    Futbol, Basketbol, Tenis, Araba Yarışı vs oyunları...

quote:

quote:

kardeşim pes gibi işte yanlış yazdık diye.. pesde koyuyorum kardeşimi yana o kol ben klavye takılıyoz ikimiz birlikte tkaılcağı bişe olcak.

• 2 kişi oynamak için Street Fighter 4 var..Hem klavye hem de joystick 2 kişi aynı anda oynayabilirsiniz..
  • Devil.May.Cry.4 , Ninja.Blade , God_Of_War_II , ve bütün araba yarışları :)
  • Yaw NinjaBlade indirdim bilgisayara fakat oyunda ilk bölümlerde ilerledim save mi yapmıyor oyun yoksa benim mi save yapmam gerekiyor anlamadım İlk bölümlerdeyim henüz Örümceğe kadar geldim Kapattım oyunu oto save yapmıştır diye tekrar girdim yapmamış checkpointde olmamışmı ne olmuş bilen varsa yardım...
  • Peki oyun koluyla iki kişilik oynanabilen oyunlar hangileri_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: P@ntera

Yaw NinjaBlade indirdim bilgisayara fakat oyunda ilk bölümlerde ilerledim save mi yapmıyor oyun yoksa benim mi save yapmam gerekiyor anlamadım İlk bölümlerdeyim henüz Örümceğe kadar geldim Kapattım oyunu oto save yapmıştır diye tekrar girdim yapmamış checkpointde olmamışmı ne olmuş bilen varsa yardım...

Onda öyle bir[problem var sanırım . Çözersen bana da bildirsen sevinirim
  • Street Fighter IV de Hem Kol Hemde Klavye İle 2 Kişilik Versus Round Yapabiliyorsunuz. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Payne 7

Street Fighter IV de Hem Kol Hemde Klavye İle 2 Kişilik Versus Round Yapabiliyorsunuz. ;)

senin cevabına katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.