Şimdi Ara

Klavye sorunu[LEPTOP]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lütfen yardım edin :( Normalde oyun falan girmeden önce hiç sorun yok oyuna giriyorum biraz oynuyorum sonra tus takılıyor ama klavyede değil değişik bir sorun mesela " w " ileri tusuna basıyorum bıraktıktan sonra kendisi gidiyor

NOT: Leptop, tus içine GİRMİYOR W TUSUNA BASIYOM BIRAKIYORUM OTOMATİK KENDİSİ GİDİYOR TÜM TUSLAR'DA ÖYLE LÜTFEN YARDIM EDİN.

VİDEO DA VAR ÖRNEK OLARAK BİR OYUNDA ÇEKTİM, AYRİCA SADECE OYUN'DA OLMUYOR .

http://www.youtube.com/watch?v=81KcSI8nHqs

lÜTFEN HİÇ OYUN OYNUYAMIYORUM YENİDEN BASLATTIKTAN SONRA ÇÖZLÜYOR AMA SONRA YİNE OLUYOR DÜN OLMAYA BASLADI. :((
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bilgisayarım win8.1 hiçmi bilen yok?
  • ne desem ilginç anakart driverlarının güncelini filan yükle driverları oyunu windovsu güncelle
  • Kardesim bende ilk kez böyle sorunlar karşılaştım nasıl güncellicem söylerimisin olmassa LEPTO kaldırıp yere vurucam!
  • Sistem Özelliklerini Yaz
  • İşlemci : Intel(R) Core(TM) i-73632QM CPU @ 2.20 GHz (8CPUs), ~ 2.2GHz
    RAM : 6144MB RAM
    Ekran Kartı : Nvidia Geforce GT 635M: 2 GB
    Bağlantı : 16 Mbps - Süper Online Netlimitsiz Paketi
    İşletim Sistemi : Windows 8.1 64 Bit
  • Daha 2 gün once olmaya basladı . Yeniden baslattıktan sonra sorun çözülüyor.
  • Benzer bir sorun bendede vardı tuşlar kendı kendıne basıyordu bende gözümünü flex kabloyu çıkartıp takarak buldum . sende deneyebilirsin
  • Yalnız leptop leptop'da olurmı?
  • Sadece oyundamı takılma oluyor ?
  • Not afraid- kullanıcısına yanıt
    Hayır PC'de dolaşırkende .s
  • Sorunun flex kabloda , flex kablon büyük ihtimal değişmiyordur ondan dolayı klavye komple değişebilir . Sorununun %100 Flex kablodan olduğundan emiinim
    Yalnız leptop.
  • Laptop oldugunun farkındayım , desktop olsaydı direk klavyeyi değiştir derdim .
    Babama söyliyorum olmaz diyor, leptop içi hiç açılmamış ondan değildir diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zed QQ -- 20 Şubat 2014; 19:38:54 >
  • Sen içini açsanda çözüme ulaşamazsın büyük ihtimal ... Garantisi varsa servis yoksa bilgisayarcıya götürün
    Var hemen ariyim o zaman. Eyv kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.