Şimdi Ara

klavye karışık harfler yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler acil yardım lazım. laptop klavyesinde s basıyorum sx yazıyor. a basıyorum caps lock basıp Aa yazıyor. G basıyorum GH yazıyor. bazı tuşlar hiç basmıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. internette baktım epey

FN + Num lock yaptım olmadı.
    klavye dili türkçe

nereye bassam düzeltemedim ne yapmam lazım acil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 23 Ağustos 2019; 0:23:15 >

• Klavye almaya gidiyorum yok mu acil cevaplayacak biri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • klavye değiştirmekle alakası var mı önce onu bir öğrenmeye çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EienV kullanıcısına yanıt
    Laptopa kablosuz klavye taktım o normal çalıştı. Ama laptop klavyesi basık kalmış gibi çalışıyor. Kendi kendine rastgele harf yazıyor. Klavye alip laptop klavyesini aygıt yöneticisinden kapatmayı düşünüyorum

• Bios pilini çıkarsam klavye ayarları sıfırlanır mi acaba

• Bastığınız tuşun civarındaki harflere basıyorsa klavyenin altı kirlenmiş olabilir. tuşları söküp denediniz mi?
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Laptop olduğu için çok zor. Klavyeyi sökmeye calissam başka şey bozulur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Anladım. Recovery özelliği halen aktif mi bilgisayarınızda? aktif ise recovery ile fabrika ayarlarına dönün. değilse format deneyin. klavye her türlü alırsınız ama önce bunları denemenizi öneririm.

bir de, bilgisayar nasıl kullanıldı?

- tuşlara sert basıldı mı, klavyeye sıvı döküldü mü ?

her tuşta olan bir şey mi?
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Recovery var da ucuz klavye ile denesem daha iyi. O da olmazsa recovery ve bios pilini sokmeyi denerim. Dün pecete ile sert silmisler sonra böyle oldu. Ya çok basılı kaldı yada kolonya teması oldu

çok geçmiş olsun. kolonya uçucudur onun bir zararı olacağını düşünmüyorum. benim harici klavyeye kolonya spreyle sıkıyorum bol bol. direkt dökülmüşse içinde sıvı kalmış olabilir. isterseniz klavyeye düşük seviyede ve soğuk olacak şekilde fön makinesi tutun belki düzelir. sıvı kalmışsa içinde o yapabilir.
  • Klavyede sıvı teması var

ekran klavyesini aç ordaki num lock açık kalıncada yapıyor
  • Onlarında denedim olmadı

• Yapışkan tuşlar açık olabilir onları kapatmayı dene

• EienV kullanıcısına yanıt
    O nasıl kapanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: phorever

O nasıl kapanacak
    internete yaz bulursun aklımda değil şu an

yahu deniycek bişey yok apaçık belli o klavyeye sıvı teması olmus bazı tusların calısıp bazılarının calısmamasının baska bı secenegı yok

işletim sisteminde yada yazılımsal bir sorun olsa dil bölge ayarları değişti diyelim o zaman harici bir klavyede de o şekilde çalışır bir tuşa bastıgında bırını buyuk bırını kucuk yazıyosa belliki onun altında bir yerde sıvı var kısa devre yaptırıyor ıkı tusuda hadi diyelim ki bölge ve dil seçenekleri değişti a ya bastıgında farklı bir har çıkar tamam ama bir kaçının çalışıp bir kaçının çalışmamasının bölge dil seçenekleriyle alakası yok apaçık belli yani gitmiş o klavye
  • Laptopun içine cin kaçmıştır bir hocaya götür.

• yeni klavye aldım fakat aygıt yöneticisinden laptop klavyesini devre dışı bırakamıyorum. kaldır diyorum pc yeniden başlıyor ve klavye de etkinleşiyor. cmd'ye keyboard disable komutu yazdım onda da komut bulunamadı diyor.
    laptop klavyesini kapatmak için 2 program indirdim. biri kendi kendine kapanıyor ve hata veriyor, diğeri hem laptop hem yeni aldığım klavyeyi kapatıyor

sanırım tek çare laptopu söküp klavye flex kablosunu çıkarmak ve usb'den yeni aldığım klavyeyi kullanmak
  • Fn+W yada ctrl+W yap

• Muhtemelen klavyeye su kaçmıştır, komple klavyeyi söküp iyice bir temizleyip kurula. İkinci çözüm ise harici klavye bağlayıp aygıt yöneticisinden laptop klavyesini devre dışı bırakman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.