Şimdi Ara

Klasörler exe şeklinde virüs oldu.Özel dosyalar exe virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 tb harddiskime virüs bulaşmış biçimlendirmek istemiyorum ve harddiski kendi bilgisayarıma takmadım.Virüs bulaşır korkusuyla.Nasıl temizleyebilirim içinde ps3 oyunları var ps3 e de takmaya korkuyorum.
    Virüs şu şekilde.Örneğin klasörün adı PES13.Bu klasörün içinde PES13 diye bir klasör var fakat bu klasör değil exe.Yani virüs

• SLM AYNI SORUN BENDE PAZAR GÜNÜ KARDESŞİM FİLM ATIM DEDİM FLASH BELLEGE HOP YEDİK VİRÜSÜ PCDE DOSYA İÇİNE AYNI DOSYALAR OLUŞTURDU .NOD 32 ESED 5 ANTVİRUS PROĞRAMI KURDUM DAHA ÖNCE KURULU DEĞİLDİ .PEKDE KULLANMAM AMA MAALESEF FLASHDAN YEDİK VİRÜSÜ.PAZAR AKŞAMI AÇDIM TARAMAYI KOMPLE SABAHA KADAR TARADI KURTULDUM ÇOK ŞÜKÜR . SENDE KUR KURTULURSUN..

İyi forumlar..
  • Kaspersky ve Combofix i öneririm.
  • çok lanet ve sinir bozucu bir virustur kendileri. Her yolla taşıyor kendini genelde usb yolu ile. Benim de bulasmisti virus programi yoktu pc ye bulasti sonra farkedemeyip Telefonu taktim ona da bulasti tum resimler videolar gitti psikolojim bozuldu belki 3-4 gun agladim tum fotolar icin. Allah beni bu duruma dusuren virusu bulani ıslah etsin İnsallah. Amin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.