bu tarz müziklerden hoilanıyorsan, uydudaki dijital tv ve radyolarda birçok alternatif var. özellikle radyo. ses kalitesi cd'den çalıyormuşunuz gibi oluyor.
88.20 Radyo 3.TRT.NETten baktım.
94.9 İstanbul. Kainatın tüm seslerine, renklerine ve titreşimlerine açık radyo
ben de ntv radyo da geceleri klasik müzik dinlerim sebebi de şu : klasik müzik zekayı arttırır yani beyni çalıştırıyor bu sallama falan değil tamamen bilimseldir beni bilirsiniz einstein de böyleydi derler
ben de geceleri ntv radyo takılıyorum ama dönüp dönüp aynı şeyleri çalıyolarmış gibi geliyo bana hem de yenilerden pek çalmıyolar Bu arada bu rütbe olayı nasıl oluyor ben yeniyim de
HORTTTTTTTT
napıcan onları trance fm varya onu dinle
maden horde çakmışsınız bende yeni konu açmayım, beyler sabah servisteki salak kızlar fenomen açtırıyo, kbakmayım soz meclisten dışarı, ama bok gibi çalıyor afedersiniz, rihana diamonds fln çalıyo kafamda radyoyu parçalamak fln bin bir türlü şey doluyo, cazz seviyorum. Jazz sevenlere msela şuan dinledeğim parça: ofri -alex skolnick trio
var mı bildiğiniz sabah 7de jazz yapan radyo ist için, kurtarın beni fenomenden ya... Teldeki şarkılar bayıyo yeni şeyler bulmak istiyorumm 6 jazz albumu var, %80 gitar ağırlıklı, jim hall fln işte ama siz soyleyın