Şimdi Ara

klasik gitar ile çalınabilecek arpejler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar klasik gitarda yeni sayılırım böyle en az 2-3 dakikalık içinde çoğunlukla arpej olan bildiğiniz güzel şarkılar varmı. şarkının türü önemli değil rock ta olabilir flamenkoda olabilir. mesela bilenler varsa dream theatre - a change of seasons taki carpe diem gibi şarkılar arıyorum.

• Kendin arpejler üretebilirsin..Ama ben elektro gitar için söylüyorum...Hayatımda hiç arpej dersi almadım adam gibi.Ama çok sağlam arpejler çalabiliyorum , özellikle blues.

Bir parçayı dinlerken arpeji kendin çıkarmaya çalış , hatta parçada olan arpejin dışına çık , doğaçlaman gelişir
  • metallica'nın the call of ktulu arpejleri vardır mesela.çok zor değildir ama çalması zevklidir.fakat @VGroove'un da dediği gibi doğaçlama yapmaya çalış,çok hoş tınılar ve kombinasyonlar yakalayabilirsin..
  • Isaac Albeniz-Asturias
  • VGroove sana katılıyorum böyle çok uzun olmasada hoşuma giden bazı arpejler çalıyorum ama öyle birkaç şarkıda öğreneyim dedim sağolun şarkılar için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Re-1

Isaac Albeniz-Asturias

Off ben buna biterim geçen yaz klasikle ilgilenirken çalardım herkes dinlemeli bence!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç hoşuma gitmesede Isaac Albeniz-Asturias dinlerım bağlııcI bişe war
  • siz yazınca bir baktımda asturias gerçekten iyiymiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sintflut

siz yazınca bir baktımda asturias gerçekten iyiymiş

• quote:

Orjinalden alıntı: sintflut

siz yazınca bir baktımda asturias gerçekten iyiymiş

Uğraş çal onu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.