Şimdi Ara

Klasik gitar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün a 101 e gittiğimde 35 liraya klasik gitar gördüm . Sizce nasıldır yani sesi falan dandik mi çıkar yoksa iyi midir ? Ucuz olduğu için soruyorum şüpheye düştüm hiç anlamam bu işlerden

• Hocam paranı boşa atmış olursun git 100 liralık bir gitar al başlangıç seviyesine uygun rahat rahat kendini geliştirirsin.
  • Bence de kesinlikle alma limon kasasından farkı yoktur onun başlangıç için Valencia CG160 iyi bir seçenek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matesis514

Bence de kesinlikle alma limon kasasından farkı yoktur onun başlangıç için Valencia CG160 iyi bir seçenek olabilir.

Dostum senin dediğin gitar 7-9 yaş grubu için.1/2 boyutunda.Yetişkinler için gitarın 4/4 olması gerekiyor.
  • Klasik gitarla uğraşan biriyim kendi çapımda. Tel alıcam 40 lira bi takım tel. Varsın gerisini sen hesap et 35 liraya alacağın gitar nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Bence de kesinlikle alma limon kasasından farkı yoktur onun başlangıç için Valencia CG160 iyi bir seçenek olabilir.

Dostum senin dediğin gitar 7-9 yaş grubu için.1/2 boyutunda.Yetişkinler için gitarın 4/4 olması gerekiyor.

Buyur hocam incele:
    mydukkan
    Valencia CG160 1/4 (5-7 yaş grubu) - Naturel 1/4 Klasik Gitar
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=298&gid=170

• quote:

quote:

quote:

Buyur hocam incele:
    mydukkan
    Valencia CG160 1/4 (5-7 yaş grubu) - Naturel 1/4 Klasik Gitar
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=298&gid=170

Anladım aynı gitar 4 farklı boyda varmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Barcelona LC 3400 var.Sesi gerçekten çok berbat. En az 250-300 liralık bir şey almanı öneririm.Ve kasası doğal renginde olsun tabii , boya olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevermore__ -- 25 Haziran 2013; 23:51:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackRipper

Bende bu gitardan var.Sesi gerçekten çok berbat. En az 250-300 liralık bir şey almanı öneririm.Ve kasası doğal renginde olsun tabii , boya olmasın.

Doğal renk derken şu mu yani?

Klasik gitar ?

• quote:

quote:

Bende bu gitardan var.Sesi gerçekten çok berbat. En az 250-300 liralık bir şey almanı öneririm.Ve kasası doğal renginde olsun tabii , boya olmasın.

Doğal renk derken şu mu yani?

Evet. Üstünde suni boya olmayan doğal yapıldığı ağaç renginde.
  • quote:

Bu gitar derken valencia cg160 mı vardı sizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

quote:

Bu gitar derken valencia cg160 mı vardı sizde ?

Çok pardon ben markaları karıştırmışım bende Barcelona marka gitar varmış.Düzelteyim mesajımı sağol.
  • quote:

Başlangıç olarak söylediğiniz modeli almak istiyorum , extra tel almaya gerek var mı üstündeki teller yeterli midir ? D'addario EJ27N Normal Tension yada D'addario EJ45 Normal Tension alabilirim tavsiye ederseniz , umarım bu model iyi bir seçim olur benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

quote:

Başlangıç olarak söylediğiniz modeli almak istiyorum , extra tel almaya gerek var mı üstündeki teller yeterli midir ? D'addario EJ27N Normal Tension yada D'addario EJ45 Normal Tension alabilirim tavsiye ederseniz , umarım bu model iyi bir seçim olur benim için

Başlangıç için üstündeki telleri eskitin zaten üstünde de yanlış bilmiyorsam EJ27N vardı. Bir süre sonra zaten benimsediğiniz tarza göre teller seçmenizi tavsiye ediyorum.

• Başlangıç için 75-150 TL arası önerim. Orta seviye 300-700. Üst seviye(Latin,İspanyol vs.) 700+
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.