Şimdi Ara

KKTC ye nasıl gidilir,vize-pasaport gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
41.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kıbrısa gitmek için pasaport vs gerekli mi,gidiş güzergahı,saat kaçta kalkış vb bilgisi olan arkadşların yardımlarını bekliyorum.

• Vize - pasaport gerekmiyor , kimliğin yeterli . Uçakla yada Mersin'den gemi ile gidebilirsin . Ücretleri bilmiyorum ama .
  • öğrenci olarak mı turist olarak mı galiba turist olarak gidersen pasaport isitolar VİZE değil ama belki ben anlış hatırlıyorum
  • yok birşey gerekmiyor..Kimlik yeterli........Mersin taşucundan deniz otobüsleri var..4 saatte falan gidersin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: relation

yok birşey gerekmiyor..Kimlik yeterli........Mersin taşucundan deniz otobüsleri var..4 saatte falan gidersin..

taşucundan her gün sefer var mı,hangi saatlerde var acaba,bayramda gitcem inş da,yer olur mu,önceden yer falan ayırtılıyo mu deniz otobüslerinden..
  • gemilerde herzeman yer olur merak etme taşucu limanından deniz otobüsü 2.5 saat feribot ise 8 saat kadar sürüyor 2 ay kadar önce 60 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam bilet.Birde eğer mersinde oturmuyorsan bence uçakla git geminin pek bi ekonomisi olmuyor zaten.1 aydan fazla kalmayacaksan pasaporta gerek yok vize zaten yok kimliğini al git tamamdır
  • en kötü ihtimalle sadece pasaport isterler. vizesiz diye duymuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiçbir şey gerekmiyor
  • arkadaşım hiçbişeye gerek nüfus cüzdanını al çık gel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur_er

quote:

Orjinalden alıntı: relation

yok birşey gerekmiyor..Kimlik yeterli........Mersin taşucundan deniz otobüsleri var..4 saatte falan gidersin..

taşucundan her gün sefer var mı,hangi saatlerde var acaba,bayramda gitcem inş da,yer olur mu,önceden yer falan ayırtılıyo mu deniz otobüslerinden..

Otobüs işte ayaktada gidersin.
    Sanırım yer ayırtma olmuyor gerçi ben yurt içi seyahat yaptım ama bilet alman gerekiyor.

• arkadaşlar kıbrısa kız arkadaşım ile birlikte gitmek istiyorum.ikimizde öğrenciyiz şuan Türkiyede.Hangi evraklar gerekir? Kimlik yeterli mi? pasaport gerekiyor mu? uçakla gitmeyi düşündük.
  • merhaba

konuyu hortlatıcam ama birkaç sorum var.

bende lefkoseye gitmek istiyorum kimlikle giriliyormus sanırım

yanlız benim kktc'de oldugumu ispatlamam gerek. girişte bir evrak felan veriyorlar mı?

eğer vermiyorlarsa pasaportla girmeyi dusunuyorum cunku.

2. sorum ise kktc den aldığım hattı tr de kullandığımda +90 ile mi başlayacak numara yoksa kıbrıs koduyla mı?
  • Evrak olarak yalnızca 1 adet kağıt veriliyor bunlara giriş ve çıkışta damga basılıyor başka bir evrağı yok muz cumhuriyetine gidişte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackWindow

merhaba

konuyu hortlatıcam ama birkaç sorum var.

bende lefkoseye gitmek istiyorum kimlikle giriliyormus sanırım

yanlız benim kktc'de oldugumu ispatlamam gerek. girişte bir evrak felan veriyorlar mı?

eğer vermiyorlarsa pasaportla girmeyi dusunuyorum cunku.

2. sorum ise kktc den aldığım hattı tr de kullandığımda +90 ile mi başlayacak numara yoksa kıbrıs koduyla mı?

iki operatör var kıbrısta kuzey kıbrıs turkcell ve telsim. Telsim vodafonun öteki turkcell in. ikiside +90 ile başlar normal 0533 ve 0542 li numaralar var. Bazen havaalanından çıkarken bedavadan hat veriyorlar. Kimlikle gireceksen check in esansında kağıt veriyorlar zaten vermezlerse iste. Kağıda isim soyisim kimlik no yazıp pasaport kontrolünde damga basıyorlar. Onu kaybetmemen lazım çıkarken yine damga basılıyor çünkü.

• beyler birşy soracagım . ben univ 1. sınıfım türkiyeden gelirken anne baba imza istiyolar yaş 17 bunun yerıne universiteden ogrenci kartı yada ogrenci belgesi alsam bi sorun olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan04646 -- 27 Ekim 2013; 14:41:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.