Bildirim
KIZMAYIN,SADECE KAFAMA TAKILDI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
VALLA NE DESEM YALAN
_____________________________ MSI 7125-30 K8N NOE4 *** 3000+VENICE *** 1 GB TWİNMOS (2*512 DUAL) *** SAPPHİRE X800 GTO *** 160 GB SAMSUNG 8 MB CASH *** AOPEN H600B12 *** LG COMBO *** PHİLİPS 107 T *** PHİLİPS 2+1 (RMS 50W ) ***
REFERANSLARIM..... ÖZTİN - KENGURUM -
kardeş senin pc nin tam özelliklerini yassana bi zahmet
bide everest te bellek yazma /okuma ve açılış sn sini yazarmısın_____________________________ -
İşte Everest test sonuçlarım;

-
iyi gibi
_____________________________ MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD -
Buda süper PI;

-
senin degerler biraz fazla düşük buda ana kart ve raminden kaynaklanıyor öncelikle ana kartın dual mi bilmiyorum ama dual bi ana kart olsa 512*2 en az twinmoss olsa cok cok farkeder mesela ben o bellek yazmada lider oluyorum bellek okumadada öle ki bendeki ultima edition versiyonu ondaki sistemler daha canavar benim sistem imzamdaki sistem _____________________________ -
benim remim tek rem.Anakartın dual desteği var ama tek remim olduğu için kullanamıyorum.Remde biraz dandik.Sen tabi lider olursun senin remlere bak bide BENİMKİNE
Yani everestte remlerden kaynaklanan bir düşüklük var...
Doğrumu anlamışım?
senin degerler biraz fazla düşük buda ana kart ve raminden kaynaklanıyor öncelikle ana kartın dual mi bilmiyorum ama dual bi ana kart olsa 512*2 en az twinmoss olsa cok cok farkeder mesela ben o bellek yazmada lider oluyorum bellek okumadada öle ki bendeki ultima edition versiyonu ondaki sistemler daha canavar benim sistem imzamdaki sistem
evet arkadaşım doğrumu???_____________________________ 
-
evet cunku yaptıgın testler hep ramlerle alakalı testler _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Saydam
evet cunku yaptıgın testler hep ramlerle alakalı testler
sağol

_____________________________ HiFi Addict -
sağol.Bu baya bi yardım etti.Ve sonuçta remimi değiştirmeye karar verdim.2x512mb twinmos alacağım ve en yakın zamanda sonucu buraya yazacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler