Şimdi Ara

Kızların Dövüşü Konumu kapattılar ayıp ettiler beyler ): 3.Bölümü YAZDIM ):

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmem neden kapatıldı emeğe saygı denen hiç bişe kalmamış neyse heralde 1 hafta çizecekler ama konudışına can feda varmı 3.Bölümü isteyen

bu arada bu dövüşten sonra hoca nutuk çekerken bende can sıkıntısından yaptım

Kızların Dövüşü Konumu kapattılar ayıp ettiler beyler ): 3.Bölümü YAZDIM ):

beyler arka fonda çarpım tablosu falan var lise 4 e gidiyorum yanlış anlaşılmasın

Sayın forumdaşlar olayın fotoğrafları bulunmamakta kusura bakmayın ama tekrar yaşanırsa söz sizin için çekicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMuRaT25 -- 14 Şubat 2012; 21:48:11 >

• updullah
  • ya dostum onun bunu resmini izinleri olmadan paylaşmak ne kadar doğru eee tabiki kapatılar ve bu konuda kapanır üstüne de 3-5 günlük ban yersin ne gerek var
    başka bir hikaye düşün
  • Devam devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icon

ya dostum onun bunu resmini izinleri olmadan paylaşmak ne kadar doğru eee tabiki kapatılar ve bu konuda kapanır üstüne de 3-5 günlük ban yersin ne gerek var
    başka bir hikaye düşün

kardeş gerçekten yaşanmış bi olay hem izin almadığımı nerden biliyolarki

neyse inşallah ban yemeyiz
  • kardeş ben senin resimlerini bi yerden bulup toplasam ve internette bu çocuğun kavgası ya da başka tarzda rencide edici bi şekilde konu olarak açsam etik olur mu ?

iyi ki de kapatmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

quote:

Orijinalden alıntı: icon

ya dostum onun bunu resmini izinleri olmadan paylaşmak ne kadar doğru eee tabiki kapatılar ve bu konuda kapanır üstüne de 3-5 günlük ban yersin ne gerek var
    başka bir hikaye düşün

kardeş gerçekten yaşanmış bi olay hem izin almadığımı nerden biliyolarki

neyse inşallah ban yemeyiz

izin ile ilgisi yok...... burada kendi resmini paylaşırsın yerden yere vururlar anten olup cıkarsın
    başkasının resmini paylaşırsın..... yok hatun böyle, yok 10 numara ileri geri konuşmalar v.b yorumlara maruz kalır ve resmin sahibinin hiç sucu yok
    bunu tetikleyen sen olursun ne kadar da resim sahibi izin versede hele hele hatun resimlerinde konu dışından kacış yok... resimler caps olup forumdan foruma dolaşır
    birde nerden bileyimki resimler yüzünden silindiğini belki başka bir nedendendir....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm atsana hacı kaçırdım
  • 3.BÖLÜM

2.Ders bitti ve tenefüs zili çaldıortam gayet sakin kalktık neyse öğretmen masasının oraya geçtik oturuyoruz arkadan küfürler duymaya başladım arkamı bi döndümkü açlar havada uçuşuyo zaten atılan küfürler adam gülsemmi ağlasammı diye tereddütte kalıyo erkekler durmuş izliyo aval aval ayırsak dedikodu çıkacak ayırmasak birbirlerini yiyecekler neyse kavgada en son gördüğüm 3 lü gurup sedagilin oraya geçmiş sedayı almışlar aralarına ilk şeyma ve asude girmedi sora seda ayşeyi saçından yakalamıştutmuş aynı zornolardaki gibi pozisyona sokmuştu sora bu duruma dayanamayıp asude ve şeyma daldı seda ayşeyi bir eliyle tutmuş diğerlerine sallıyodu arkadan bi ses duyuldu noluyo urda hop hop sesin sahibi sınıf öğretmenimiz mursel hanım displinli ve sert bi kadındır kendisi bunları aldı götürdü müdür yardımcısının odasına neyse 3.ders başladı ilk önce ayşenin tayfa geldi oturdu arkasındanda seda geldi ama seda sanki çok fena dayak yemiş gözler kıpkırmızı ağlaya ağlaya geldi öyle fazla bi dayakta yemedi ama neyse 3.ders boyunca ağladı tenefüs zili çaldı kavga sırasında irem kılını bile kıpırdatmadı bizde onu ayakta alkışladık tabi. Tenefüste sedanın kankası geldi sigara arkadaşı daha doğrusu kız pisliğin teki çıktı tapi belinde kelebek varmış sedayla bağrıştılar seda ver dedi onun adı kübra kübra vermem falan o arada hoca geldi bu kübranın peşine çıktı emaneti almış geldi sınıfa bizim 3'lüye baka baka tabi sesi geliyo emanetin neyse ders bitti seda yatışmıştı emaneti elinden aldım olayda bitti heralde ama benim tanıdığım sedaysa bunu onların yanına koymaz

• aynen ya resimleri filan bi pmye bakar hallet göreyim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: musdroo

aynen ya resimleri filan bi pmye bakar hallet göreyim seni

++
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pavel Nedved

quote:

++

Arkadaşlar fotoğraflar dövüş esnasında çekilmiş fotoğraflar değil normal insan fotoğrafı onları koydum konuyu kapattılar dövüş esnasında çekilen fotoğrafları koysam beni Türkiye'den sürerler heralde

• pm boşuna mı var
  • o kadar ilginç mi lütfen pm çok merak ettim
  • quote:

quote:

quote:

++

Arkadaşlar fotoğraflar dövüş esnasında çekilmiş fotoğraflar değil normal insan fotoğrafı onları koydum konuyu kapattılar dövüş esnasında çekilen fotoğrafları koysam beni Türkiye'den sürerler heralde

Bana da pm resimleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

quote:

quote:

quote:

++

Bana da pm resimleri

Kızların fotosunu koy bari temsilii

• yine kaçırdık olayı ya
  • 2. Bölümü görmedim ben ya :D blog aç oraya akalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

quote:

quote:

quote:

++

Bana da pm resimleri

ilk iki bölüm ve resimleri pm alabilirim

• pmden resimleri atar mısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.