< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kızların asılmasından sıkıldım

-
-
yaş kaç
-
23
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı yaştayız.
ama zordur dediğin gibi en uyuz gittiğim şey alışverişte birinin dibimde beklemesi gölge gibi. rahat hissetmiyorum alacağım varsa da almıyorum.
hocam bence kadınlar yaklaşıyorsa sen de yaklaş. bu hayat kısa heves kalmasın içinde. hele elinde tip gibi bir imkan varsa boşuna gençliğini yalnız yaşamanın manası yok
-
Yok ben zaten hakkını veriyorum icin rahat olsun . Allah verdiyse kullanacaksın yoksa ayıp olur . Evet o bahsettigin zor bir durum yakisikli olmak zor sende anliyorsun beni..
empati kuruyorum hocam yakışıklı olsaydım diye kendimi senin yerine koyuyorum
ulan şu hayatta istemediğim beden, istemediğim aile, istemediğim meslek, istemediğim ülke
bir şey rast gitmedi cehennemin demosunu dünyada oynuyorum
-
bende aynı durumdaım COK ZOR
yeni bi ortama girersin herkes kıskanır özellikle erkekler bi anda kendini sana düşman beller kompleks yapar. halbuki adamı tanımıyorsun bile adam tribe girmiş :D
bi kez kız grubu laf atmıştı kendimi çok savunmasız hissettim ve utandım hızlı hızlı uzaklaştım
-
At lan tipini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istemedigim aile meslek ülke durumu bende de aynı ama olanla yetinip onun uzerine gidiyorum sende oyle yap illaki vardir bir artın bende olmayan birsey sende sende olmayan bende vardır
Valla ya sana düşman oluyorlar daha ilk goruste ama benim söyle bir artım var , bebek yuzlu degilim erkeksi sert bir surata sahibim vucutta saglam bu sebeple dusman da olamıyorlar aHahzhahz Oyle olmayinca sana abi diye yanasip senden birseyler toplamaya calisiyorlar
Bakim bi la merak ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
No ss no güven
-
nette fake erkek profillerinde denk geldiginiz hir fotograf bana ait okadarini soyleyebilirim . Burada paylasmak istemiyorum
Gerçekse beline kuvvet. Bizim yerimize de silk
-
Googleye ne yazalım tipini görmek için onu söyle sen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle değil ya sadece cok denk geldim sosyal medya hesaplarında kullanana
Arkadasin beklediği yorumlari yapin beyler kendini biraz tatmin etsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ahwbehsekrmsjsoxrkrhsielenddjslz Tatminlik yorum beklesem resmimi paylaşırdım . işi dalgaya vurarak konu açtım zaten artı kanka rahat ol ben zaten gunluk dozumu hersekilde alıyorum burada işin gırgırındayız kafa dagitmak icin
hic merak etme kardeşim , kardeslerimi unutacak degilim her biriniz için 5
ben de aynı durumdayım çok zor gerçekten. geçen bimden su aldım mahallede satıyorum pencereden bağrıyolar ay lıkır lıkır içerim seni heee falan
En Beğenilen Yanıtlar

At lan tipini
|
Benzer içerikler
- psikiyatri servisinde yatmak
- en etkili ölüm duası
- evde iğne bulmak ne anlama gelir
- yanak içinde oynayan beze
- cipro 500 mg diş iltihabı için kullanılır mı
- çay bardağı emojisi
- elektrikli bebek arabası
- black friday ne zaman 2025
- dünyanın en büyük vinci
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X