Şimdi Ara

Kızların asılmasından sıkıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar , Konu başlığında belirttiğim gibi bu durum bazen ciddi rahatsız edecek seviyeye geliyor. Avmye giriyorum bakışlardan rahat edemiyorum , laf atanlar oluyor , omuz atanlar oluyor . Misal dün avmde birseyler alayim diye girdim , paralı masaj yapanlar oluyor 5dakikalık ordan geciyordum kadın of be hayaller hayatlar diye bağırdı yanından geçerken sonra yanındaki kadınla kıkırdaşmaya başladı . Sonra girişte hes alan kadın dikmiş gözleri bakıyor , kadının biri trafikte hafif dokundurur yanıma yanaşır ay özür dilerim nasıl affettiririm kendimi acaba size (normalde vursalarda haklı onlardır) , markette yanıma gelir pardon ne aramistiniz yardimci olabilirmiyimler

BUNALDIM ARTIK BEN BİRAZ İC GUZELLIME BAKILMASINI İSTİYORUM . YETER !

Şaka maka anlattıklarımda ciddiyim gençler hersey tip biraz da kelamı cambaz olup kelimelerle bale yaptım mı asla ama asla yoktur .
    Yakışıklı olmak da zor arkadaş sevgiler :p

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yaş kaç

• 23

• MynheerVenom kullanıcısına yanıt

aynı yaştayız.

ama zordur dediğin gibi en uyuz gittiğim şey alışverişte birinin dibimde beklemesi gölge gibi. rahat hissetmiyorum alacağım varsa da almıyorum.

hocam bence kadınlar yaklaşıyorsa sen de yaklaş. bu hayat kısa heves kalmasın içinde. hele elinde tip gibi bir imkan varsa boşuna gençliğini yalnız yaşamanın manası yok

• Yok ben zaten hakkını veriyorum icin rahat olsun . Allah verdiyse kullanacaksın yoksa ayıp olur . Evet o bahsettigin zor bir durum yakisikli olmak zor sende anliyorsun beni..

empati kuruyorum hocam yakışıklı olsaydım diye kendimi senin yerine koyuyorum  

ulan şu hayatta istemediğim beden, istemediğim aile, istemediğim meslek, istemediğim ülke

bir şey rast gitmedi cehennemin demosunu dünyada oynuyorum

• bende aynı durumdaım COK ZOR

yeni bi ortama girersin herkes kıskanır özellikle erkekler bi anda kendini sana düşman beller kompleks yapar. halbuki adamı tanımıyorsun bile adam tribe girmiş :D

bi kez kız grubu laf atmıştı kendimi çok savunmasız hissettim ve utandım hızlı hızlı uzaklaştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • At lan tipini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istemedigim aile meslek ülke durumu bende de aynı ama olanla yetinip onun uzerine gidiyorum sende oyle yap illaki vardir bir artın bende olmayan birsey sende sende olmayan bende vardır

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    Valla ya sana düşman oluyorlar daha ilk goruste ama benim söyle bir artım var , bebek yuzlu degilim erkeksi sert bir surata sahibim vucutta saglam bu sebeple dusman da olamıyorlar aHahzhahz Oyle olmayinca sana abi diye yanasip senden birseyler toplamaya calisiyorlar

• Bakim bi la merak ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • No ss no güven  

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    nette fake erkek profillerinde denk geldiginiz hir fotograf bana ait okadarini soyleyebilirim . Burada paylasmak istemiyorum

Gerçekse beline kuvvet. Bizim yerimize de silk  

• Googleye ne yazalım tipini görmek için onu söyle sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle değil ya sadece cok denk geldim sosyal medya hesaplarında kullanana

• Arkadasin beklediği yorumlari yapin beyler kendini biraz tatmin etsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahwbehsekrmsjsoxrkrhsielenddjslz Tatminlik yorum beklesem resmimi paylaşırdım . işi dalgaya vurarak konu açtım zaten artı kanka rahat ol ben zaten gunluk dozumu hersekilde alıyorum burada işin gırgırındayız kafa dagitmak icin

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    hic merak etme kardeşim , kardeslerimi unutacak degilim her biriniz için 5

• ben de aynı durumdayım çok zor gerçekten. geçen bimden su aldım mahallede satıyorum pencereden bağrıyolar ay lıkır lıkır içerim seni heee falan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.