Şimdi Ara

Kızların asılmasından sıkıldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • maskeli tipin ile kızlar seni nasıl kesiyor.

• insanoğlu dışını beğenmediği şeyin içini merak etmez.

dışını beğendiği şeyin de genelde içini merak etmez çünkü insanların geneli yüzeysel ve sığdır.

seni görmeden iç dünyanı paylaşman üzerine seni beğenecek, sevecek birilerine ancak sosyal medya üzerinden ulaşabilirsin. anonim bir şekilde yaz, çiz, sohbet et; bir şekilde denk düşersiniz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShibLeg kullanıcısına yanıt
    Maske varken vücut cekiyor :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MynheerVenom kullanıcısına yanıt

Arkadaşın fotosunu buldum

Kızların asılmasından sıkıldım

• meola147of kullanıcısına yanıt
    bu tip erkeklerden kadinlar hoşlanmaz aksine magara ayısı derler . Erkeklere erkeksi gelir sadece . Herşeyin ortası mubagdır

• senin sıkıldığın şeyi, bu forumda "nimet" değerinde gören üyeler var hocam :D

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her şeyin bi bedeli olması gibi bi şey bu. yani istediğin kıza istediğin gibi kolayca erişebilmenin yanında ödemen gereken bi bedel olarak düşündüm ben bunu. nasıl ünlü olursun paran olur ama huzurun olmaz onun gibi bi şey. yan etki.

çirkin olup da kimseden kabul görmeyip depresyona girip intihar etmek var bi de böyle olmak var hangisini seçerdin, bunu seçiyosan katlanıcaksın küçük bi bedel sadece.

• ara ara denk geliyorum :D dün biri bana kız getirin yoksa intihar edicem diyordu:p

• bdeniz1997 B kullanıcısına yanıt
    guzel soyledin gercekten öyle ben biraz işi girgira vurdum egoist kendini begenmis olarak gorunmemek icin ama gercekten bazen can sıkıcı olabiliyot bu durum .

bu sefer buldum

Kızların asılmasından sıkıldım
  • meola147of kullanıcısına yanıt
    Sakallar kaz tüyümü

eğer dünyadaki her erkek yakışıklı, her kadın da güzel olsaydı şu anki durum olmazdı. hem yakışıklı diye her kız sarkmazdı veya erkekler kızlar sarkmazdı- çünkü yakışıklılık ve güzellik insanları ayırt eden bi unsur olmazdı-, hem de herkes yaşıkıklı güzel olduğu için iç güzelliğe daha çok önem verilirdi. senin için güzel olurdu. tam istediğin şekilde her şey. hatta senin değil dünyadaki herkes için böyle olurdu. sadece güzellik ürünleri satan yerler batardı ya da estetikçiler için kötü olurdu. onlar da kapitalizmin köpeği gebersinler.

böyle bi şey aslında gerçekleştirilebilir. ama bunun için çirkin insanların çocuk yapmasını engellemek lazım. bu hem biraz gaddarca olur, hem de bencil insanlar ben güzelim diyip çocuk yapmak ister ve güzellik göreceli falan, ve bu onların hakkı ve gaddarlık evet.

ama bu olursa 1-2 jenerasyona böyle bi dünya yaratılabilir. kimsenin kimseyi dış görünüş için ezmediği veya göğe çıkarmadığı, iç güzelliğin her şey olduğu bi dünya. neyse çok konuşmiyim iyi akşamlarKızların asılmasından sıkıldım 

• bdeniz1997 B kullanıcısına yanıt
    Konu ne ara buraya geldi başkan :D cirkin insanlar çocuk yapmasın ne ahaahahahs

• bende aynı durumdayım çok zor gerçekten

• Ic güzelligimize bakmalarini istiyoruz degil mi artık

• Özel den tipini fırlatsana

• NassinGözüm kullanıcısına yanıt
    fotograf paylaşmayı tercih etmiyorum

• Siz değil misiniz fotodaki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.