Arkadşalar kafayı sıyıracam son 2 haftadır ,mesele benim hatun gerçi artık eski hatun demekte lazım.Sorun şu ev arkadaşımın kuzenleri bize misafirliğe gelidler tabi yatılı olarak malum öğrenci evi yatacak yer sayısı sınırlı biz zate ev nufusu olarak 4 kişiyiz 3 de bunlar geldi ,tamda vize haftası.Ben sanıyorum adamlar 2-3 gün kalacak gidecekler ama nerde herifler 3 hafta kaldı tam 3 neyse sınavlar var die ben bölümden bir elemanda 1 hafta başkasında 1 hafta son hafta da bam başka bir elemanda kaldım,hafta sonu die eve geldim malum bizimkiler hala bizde ,4. katta oturan ve 6-7 senedirtanıdığım ve burda bir şirkette çalışan bir bayan arkadaş var o davet etti gel bende kal diye başatan kabul etmedim tabi sonuçta bayan ve bkimin ne diyeceği belli olmaz allem etti kullem etti ki o arkadaşı ailemde çok yuakın tanıyor ve abla diyebildiğim bir insan bende kabul ewttim,saolsun oda ayarladı ben yattım bu arkadaşın evde .Hafta soonu geçti bizim hatun geldi tabi ,oturduk kritik yapıyoruz bi yandan hafta sonu ne yaptın nasıl geçti die o anlatıyo ben anlatıyom,tabi ben içimde kötü bir niyet olmadığından ve bir ilişkide drüstlük tarafında olduğumdan söyledim "dedim bayan arakdaşta kaldım durum böle böle die" sen benim hatun ertesi gün beni bıraktı.Yeminler ettim binlerce kez dil döktüm ama yok nafile anlatamadım kendimi ona.Hala benle konuşmuyor tellere cevap vermiyor beni sallamıyor.Finallerde geldi çattı kafayı kırmak üzereyim ders çalışamıyorum.Ne yapmalıyım arada kaldım sizce dürüstlükmü ,yoksa sevgimi... Ben dürüstüğü seçtim,o beni bitirdi...
kadınları anlamak askerlik gibi bişey. tamamen mantıksız. kadınları anlayabilseydim kesin filozof falan olurdum heralde. sen yine dürüstlüğü elden bırakma, hiç olmazsa ilerde olay anlışıldığında elinde kozun olur. umarım bir terslik olmadan olayı halledersiniz. allah yardımcın olsun.
saol dostum ne yapacam bilmiyorum,çok zor durumdayım çok acı çekiyorum,kafama taktığım ayrılmamız değil dürüstlüğümü anlatamamış olmam bu yoruyor beni...
bırak gitsin daha ne uğraşacan arkadaşım. naz çekilir de bu nazdan da öte bişey çekilmez. kaç kurtar kendini
athloon arkadaşım mewluth hocamında dediği gibi bir yerden sonra kendini harap edersin. boşuna dememişler "fazla naz aşık usandırır" diye. boşver gitsin. eğer gerçekten seni seviyorsa seni dinleme zahmetinde bulunur ve daha anlayışlı yaklaşabilir. eğer hâlâ bencillik yapıyorsa SALLA GİTSİN...
sabrın sonu selametttir..
valla sadece sebep bir kızın evinde kalmansa sorun ondadır..sana güvenmiyor anlamına gelir...tabi başka sebepleri olup da bu olayı bahane etmiş de olabilir orasını sen düşüneceksin.. bir de olaya onun açısından bakalım ..kız arkadaşın senin tanımadığın bir ekeğin evinde kalsaydı sen naapardın???? bu sorunun cevabı senin sorunun da cevabı olabilir...
saolun arkadaşlar 15 tatilin sonuna kadar bekleyecem yeterli br zaman sayılır sanıyorum bu ,bakalım zaman ne getirecek ,strange_passenger aynı şeyi yapardım ama ben dinlerdim anlardım eğer durum benim durumumsa bitirmek için yeterli bir sebep olazdı benim için...
yav kızlar her olumsuz olayda hemen o muthis sözcuklere sarılır"ayrılalım" 2 kere dusunmeden yıpratıcı olarak ..
heueue biz erkekler ise o kelimeleri biraz zor kullanırız..sonuna kadar direniriz .
lol bunları aşalım artık sen bayanda kalınca illa yatman anlamınamı geliyor hala anlamıyorum bunu. neyse boşver ayrıl daha nicelrini bulursun.etrafına bak adamım. sen bana para wer ben sana bebek gibi kız getireyim ayaklarına kapansın.bozulmamış. senin olsun helali hoş. kral valla BOXING!'
vallaha bilader yanlış yapmışsın aynı şeyi senin kız arkadaşınnı yaptığını düşün ve içinde hiçbir kötü niyet olmadığını bil birşey yapmadığınada emin ol yine onu bırakmazmıydın???? biraz düşünme süresi...........................................................................................................................................ya bak gördünmü işte.
adam penisine hakim olamıyorsa o başka bişi tabi P:p
Boşver Sana Kızmı Yok
Dostum, aslında kız haklı kendi açısından. Sen böyle bir duruma düşünce neden onun yanında kalmadında komşunda kaldın. Eğer kız arkadaşının ortamı müsait değilse, hiç olmazsa ona telefon açıp sorabilirdin. Böyle yapsaydın kıza kısaca ben sana aitim demiş olacaktın. En iyisi suçlu (telefon edip sormamakla) olduğunu kız arkadaşına itiraf et. Ve bunu kesinlikle sinirli bir şekilde söyleme. Kız arkadaşın bir sürü şey söyleyecektir. Ne derse haklısın de. En sonunda sihirli cümleyi söyle "Beni affedebilecek misin". Tabi ki bu söylediklerim senin onu çok sevdiğin üzerine kurulu.
Bol şanslar.
bencede kız kendi açısından haklı . ama bence bazı konularda dürüst olmamalısın eski hatun dediği ne kdara zamanlık o da önemli . bir kaç aylık sa bırak gitsin bence . ama yok 4-5 senelikse vede seviyosan işin peşimni bırakma. inallerden öncede işini halletmeye bak yoksa senin için hiç yararlı olmaz aklının bir köşesinde hep yer edinir ve hiçbirşeye konsantre olamazsın. bende kız arkadaşımla 29.08.1999 dan beri çıkıyorum böyle bişey yapsaydım (ki yaparrmıydım yapmazmıydım bilmiyorum) büyük ihtimal söylemezdim. kolay gelsin sana
BAYANLARI ANLAMAK MIIII...!!!
Operseniz beyefendi degilsinizdir,Opmezseniz adam degilsiniz. iltifat edersiniz "YALAN" der,Etmezseniz birakir gider. Her istegine evet derseniz karaktersiz olursunuz,Karsi cikarsaniz anlayissizsiniz. Cok yanina giderseniz "SIKILDIMMMM" der,Az giderseniz kuser. iyi giyinirseniz "ÇAPKINSIN" der,Dikkat etmezseniz zevksizlikle suclar. Kiskanirsiniz "HUYUN KOTU" der,Kiskanmazsiniz "SEVMiYORSUN" der. Siz bir dakika gec kalin kiyamet kopar,Kendisi bir saat gecikirse "BUNDA NE VAR???". Arkadasinizla bulusursunuz adi ihmal olur,O bulusur "BiZiM KiZLAR" olur.
Siz baska kadina bakacak olsaniz gozleriniz oyulur,Baska bir adam ona baktiginda adi "HAYRANLIK" olur. Konustugunuz anda dinlemenizi ister,Dinlediginiz anda "NEDEN KONUSMUYORSUN?" der.
Kısacasi... Sade ama cok KARISIK. Zayif gibi ama cok GUCLU. Akil karistiran ama hayranlik uyandiran insani cildirtan ama MUKEMMEL! Bu arada tercumelerin de kadin gibi oldugunu belirtmek isterim... Cok guzelse nadiren SADIKTIR, cok sadiksa da nadiren guzel...
kız arkadaşına söylemeyeceğin bazı şeyler vardır ve sen bunlardan birini yapmışın abi. acayip bi pot kırmışın kızların %90 ının vereceği tepkiyi vermiş hatun. StranGe_PassenGer ın dediği gibi sen onun yakın bi erkek arkadaşının yanında kaldığını öğrensen ne yapardın ? sorusunu kendine yönelt sonra ne hissettiğini anlarsın ?
vallahi benim kız arkadaşım böyle bişe yapsa kesin ayrılırım.
Yahu hırsızın hiç mi suçu yok? Kız anlamadan dinlemeden hemen olayı bitirmiş. Karı milleti aynıdır hep. Ayaklarına kapananın erkekler olmasını isterler. Gerçi Türk erkekleri de abazanlıktan hep kapanırlar.Onlar da alışmıştır ve alternatifleri de bize göre daha fazladır.
YURU BE ARKADASIM EN GUZELINI YAPMISSIN NASIL OLSA ILERDE DE YINE TOKEZLEYECEKTI BU MOTROR.AYNI OLAYLARI BENDE YASAMISTIM.ANINDA BITTI.SALLA GITSIN NEDE OLSA BIRI GIDER BIRI GELIR HEMDE TIPIS TIPIS.(BIZ ERKEK MILLETININ KAYBEDECEGI HIC BIR SEY YOK!YETERKI BU MANTALITEDE YASA)