Binbaşı
10 Mart 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 124 (Bu ay: 4)
Gönderileri
Bokeh nedir? ne tip hangi aralığa sahip lensler ile çekilir?
Arkadaşlar plazma tv almayı düşünüyorum, full hd özellikli yüksek tarama frekanslı ve minimum 47"-50" arası olmalı ,evimizin salonu oldukça büyük doğal olarak da büyük panel ihtiyacımız var.Panasonic hep aklımdan geçen ancak çok fazla model ve çeşide sahip, kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini yapmalarını rica ediyorum.Panaconic dışında öneriniz olurmu? Varsa neden x marka model avantajı nedir?
Lcd tv tercih etmememin sebebi bu boyutlarda full hd özelliklere sahip tv lerin fiyatlarının yüksek olması ve plazma tvlerde cd yayın kalitesini daha çok beğenmem.
Özetle hangi plazma hangi model, amcaım dedğim gibi tv ve film izlemek.
Gerekli Araçlar:

win7 image dosyası
Virtual Drive ve benzeri sana cd sürücü.

İlk önce win 7 yi internet üzerinden indirin ve kuracağınız netbook a imajı kopyalayın
ardından virtual cd yada benzeri sanal cd sürücüyü sisteminize kurun ve win 7 imajı mount edin(üstüne çift tıklayın) karşınıza kurulum ekranı gelecek ve kurulum başlayacak.
Aşamaları tersten de yapabilirsiniz önce virtula cd kurup sonra imajı kopylama gibi :)

J100 için yazdığım bu yontem tum netbook lar için geçerlidir.
İnternette usb disk ve hdd den kurulum için araştırırken aklıma geldi yaptım oldu.
J100 de 2 gb ram ile kurulum 25 dk sürdü.Sistem iyi çalışmakta.

Sevgiyle kalın,
Levent
Alan Hesabında Kullanılan Gps Programı Önerileriniz nelerdir arkadaşlar, asus p535 için hangi programları kullanıyorsunuz , önerileriniz nelerdir.
Teşekkürler Gugıl unutmadın 647 yıllık geleneğimizi

http://www.kirkpinar.com

Bi arkadaşımın L10 una 1 gb ram takacağız,ddr 2 destekliyormu yoksa düz ddr mı alalım, kaç mhz lik uyar arkadaşlar..
Varmısın yokmusun yarışmasında kutular açılmadan önce çalan müzikleri nereden buluruz,bi grupmudur , ismini bilen varmı arkadaşlar
Arkadaşlar, iş yerinde uzak bağlantı ile merkeze servera bağlanıyoruz.Exchange üzerinden mail alışverişi yapıp , muhasebe işlemlerimizide kendi bunyemizde geliştirilen bir programa uzaktan erişerek yürütüyoruz.Sistemde cisco router , ve sanırım framelay yada leaseline olarak kullandığımız 128 kb veri akış hızına sahip hattımız var.Problem şu, hız yavaş olması nedeni ile outlook ta sorun yaşıyoruz ve muhasebe işlemleri yavaş işliyor.Adls e geçsek güvenlik açısından bir sorun yaşarmıyız.Sisteme geçişte gerekli olan malzemeler nelerdir. Modem olarak ne önerirsiniz.İnternet erişimimizi de bu sistem üzerinden yapıyoruz ve hattı 11 makina paylaşıyor.Önerilerinizi bekliyorum, yardımlarınız için teşekür ederim. Sorunu umarım anlatabildim size, önemli olan güvenlik.Adsl işimizi görürmü...
Arkadaşlar, 3045 de sistem sıcaklığı, hdd sıcaklığı gibi bilgileri görebildiğimiz bir araç varmı.Varsa adı linki nedir? Nasıl memnunmusunun 3045 den , benim işimi fazlasıyla görmekte ve inanın çok memnunum.Sizde yazarmısınız görüşlerinizi....
Hakkında
Meslek: Ziraat Mühendisi
İlgi Alanları: doğa,çiçek,böcek
Forum İmzası:
Sony A7ii
www.adama.com
Forum İkinci El İmzası:
www.adama.com
Hakkımda:
6174686C6F6F6E.jpg
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
bmw
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PlayStation
Oyun Platformu
psvita
Takım
Beşiktaş
İşlemci
AMD
Anakart
MSI
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH’de
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 5 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.781
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.380
Konularının görüntülenme sayısı: 10.637 (Bu ay: 362)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 53 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.