Şimdi Ara

Kızlardan ve kalabalıktan utanmaua başladım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Daha önceden böyle değildim. Önceden başım dik bir şekilde kalabalık ortamlarda yürüyebiliyordum. Kızlarla göz temasından çekinmiyordum. Ama son zamanlarda kız görünce utanmaya başladım. Kalabalık ortamlarda yürürken insanların hepsi sanki bana bakıyormuş gibi ve yürüyüşümüm garip olur dikkat çekiciymiş gibi olduğunu düşünüyorum.

Osbiri ve zorno izlemeyi bırakali uzun zaman oldu. Normalde bu ikisini bırakınca enerjim artar ve çok enerjik olurum. Enerjimi derse harcıyorum ve dolayısıyla enerjikliğim azalıyor. Enerjimin yüksek olduğu zamanlarda yukarıdaki hiçbir sorunu yaşamıyorum. Ve benim için çok zor olan şeyleri yapabiliyorum. Sizce sorun harbiden enerjimde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bisikletim zaten var ve günlük 20km civarı sürüs yapıyorum.

• up

• Utancının üzerine git hocam sosyallikten kopma sakın sonu sosyal fobiye giden yolun başında duruyorsun dikkat et

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • K????? K?? kullanıcısına yanıt

hiç arkadaşım yok şuan. ne yapabilirim? insanlardan çekimmeye başladım.

sinemeya bile yalniz geldi. aw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B917ED201 -- 14 Mayıs 2022; 22:9:50 >
  • Enerjinin düşük olduğu zamanlarda bu sorunu yaşamadığını belirtmişsin, büyük ihtimalle enerjisiz zamanlarında kendini yetersiz görüyorsun ve karşı tarafa böyle gözükmek istemediğinden çekiniyorsun.

İnceden bir özgüven problemi bu, içinde rezil olma/insanlar beni tırt zannedecek/kesin saçmalayacağım vb. korkular var sanırım. İster enerjik ol ister olma yine aynı kişisin bunu unutma. Ayrıca kendini de çok önemli görme, bunu deme sebebim çoğu zaman insanların bize dikkat ettiğini/ilgilendiğini sanarız. Ama ister tanıdığımız olsun ister tanımadığımız çoğu kişinin o kadar umurunda değiliz. Yani sizin onları düşündüğünüz kadar onlar sizi düşünmüyor. Bundan dolayı kendini kasmaman gerek.

Arkadaş kısmında ise bu iş tamamen sende bitiyor. Kendini bulunduğun durumlardan dolayı negatif şartlandırma. Çünkü kendini nasıl inandırırsan öyle kabullenip devam edersin ki bu çok tehlikeli bir durum. Arkadaşlık için önemli olan karşı tarafla nasıl iletişime geçtiğin, yani diyalog kaliten. Konuşabildiğin konu yelpazesi geniş olmalı, tabi sürekli konuş demiyorum, iyi bir dinleyici olman da önemli. Özellikle kadınlar iyi bir dinleyici olduğunu farkederse direk + puanla başlarsın.

Şimdi bir şey diyeceğim/yapacağım ve kesin rezil olacağım korkusu yaşama, sonuçta her durumdan süper çıkacaksın diye bir durum yok. Hatalarımızdan bir şey öğrenip devam ediyoruz bu hayata.

• insanlardan nefret ediyorum çünkü hepsi aynı. artık birisiyyle tanışmaya ihtiyaç bile duymuyorum. keşke birazda egom yüksek olsada etrafımdaki insanları ezebilsem. tek yaşamak yaşam biçimi oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sıkıntı bende'de var....ortama girmemekten çok sık gezmemekten ,,evde çok oturmaktan ,,sosyal medya çukurunda fazla kalmaktan....uzun soluklu kız ortamın sevgilin vs olmadıgında'da karşı cinse yabancılaşıyorsun bu durumda kızlarla göz temasından kaçınıyorsun....

gelecek kaygısı,ülkenin durumu,işsizlik,pahalılık vs gibi etkenlerin yüzünden'de insan sosyal hayat yaşayamıyor kendini off moduna alıyor ,bence psikolojik bir olay...pskoloji bozuluyor....çoğu kimse istediği hayatı yaşayamıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 15 Mayıs 2022; 1:30:12 >
  • deniz006 kullanıcısına yanıt

özellikle kızlardan asıri utanuyorum. bunu cözmem gerek. en son nezamn bir kizla konustum onu bile bilmiyorum

• Bu bahsettiğin kızlardan utanma ve kalabalık yerdeki fobi bende de vardı önceden

Uzun zamandır ilaç kullanıyorum ve iyiyim şu an. Yolda yanımdan geçen kızlara çaktırmadan bir kaç bakış atıyorum sonrasında da umursamıyormuş gibi moda giriyorum 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında kızlardan utanmıyorsun onların gözünde kendi yansımandan utanıyorsun. Umursamamaya çalış veya umursamaz gibi görün dik yürü

Dik yürümek özgüven veriyor

• Bir anda mi böyle olmaya başladı?
    Enerjin dusuk dediğimiz motivasyonun dusuk olması diyelim. Biraz not al gün içerisindeki modunu saat 9 şunları yaptım söyle hissediyorum aklımdan bunlar geçiyor gibi bir zaman sonra örüntüyü fark edersin sonra üzerine gideriz.
    Yaş da önemli, derslerine enerji harcamak derken hangi bölümü okuyorsun? Bu dönem bitti neredeyse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bugün iyi gibiydim. bisiklet sürdüm kampüste , çok rahat hissediyordum. her zaman olmuyor genelde

• Bu forum yüzünden burada takıla takıla kızlar garip varlıklar olarak görünmeye başladı gözüne biraz forumdan Uzak dur geçer

• Ne güzelll

• Sigarayı bıraktığım için mi bilmiyorum 10. gününde depresyon geldi. Keyifsizlik hali var

Aslında sigara içerken bu keyifsizlik hali sürekli oluyor

• Enerjiyse sorun enerjiyi arttıracak yöntemler bul ve uygula

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.