< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 4 Mart 2021; 11:30:18 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızlardan bıktım yav niye böyle zor

-
-
Seviyorsan git konuş bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tipin iyi değildir maalesef. Beğendikleri erkeklerle kendileri sohbet başlatıyorlar çok rahat bir şekilde.
Ben de senin gibiydim. Kızlardan hep böyle cevaplar alırdım. Orta tipliyim. Çirkin de değilim. Aslında erkeklerin çoğu orta tipli. Bu orta tipe başka özellikler de ekleyebilirsen bu işi başarabilirsin. En azından sonuçların şu ankinden çok daha iyi olabilir.
Bu tabi eğitimle olabilecek bir şey. Ben 7 yaşımdan 21 e kadar hiçbir şey yapamamıştım. İstememe rağmen, defalarca denememe rağmen hep red edilmiştim. 21 de milli oldum. Sonrasında devamı geldi.
Sana bir şey diyeyim mi? Kız tavlama sanatını biliyor olsan her şey çok daha farklı olurdu. Kızlar tipe bakarlar ama tipin olmadan da güzel kızlarla sevgili olabilirsin. Ama kız tavlama sanatını öğrenmen gerekir. Bu öyle bir günde öğrenilecek bir şey değil. Sana küçük bir örnek vereyim. Mesela kızla buluştun. Bazıları var ağzım çok iyi laf yapıyor der. Sen kendini öyle tanımlamıyorsun sanırım ama neyse bu sadece bir örnek. Genel bir örnek. Şimdi erkek kızla oturur. Hava bugün ne kadar sıcak der. Kız evet yahhhh der. Kız negatifliği hisseder ama algılayamaz. Sen konuşacak bir şey bulamazsın ve sipariş verirsin ve eee daha daha neler neler yapıyorsun dersin. Bu cümle de konuşacak bir şey bulamadığını ve muhtaçlık temsil eder. Bu iyi bir playboyun söylemeyeceği şeyler. Bütün insanlar bu sohbetleri sıkıcı bulur. Sadece kızlar değil. İşte bu hataları tespit edip düzeltebilirsek yapabileceklerine sen bile inanamazsın
Ha bazen çok iyi konuşmana rağmen kız sıkılıp gidebilir. Bunlar genelde gold digger feminist tipler oluyor. Yani amacı senin paran. Bedavadan yemek ve içecek almak. Aç gözlü, para avcısı kızları zaten boşver. Onlar seni red etmeden sen onları red et. Onların zaten bir değeri yok.
Kız tavlama playboyların işidir. Bir playboy olmak için de bir playboyun izinden gitmek gerekir. Ben sana neler yaptığımı söylesem inanmazsın. Benim de öğretmenlerim vardı ve bana bunları tek tek öğrettiler. Bir kızın sana sarılırken, seni gerçekten istemesi, kapında köle olması artık normal gelmeye başlıyor. Ve keyifli de açıkçası. Ama emek olmadan hiçbir şey olmuyor bunu unutma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 4 Mart 2021; 11:55:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Senin tipin iyi, giyim kuşamını değiştir, ezik gözükme -
herkes yaşamaktan bıkmış Sami.
-
ozguvenini yukselt bi sekilde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merak etme kızlar zor değil. Geçmişte yaşadığın olumsuz tecrübeler sana böyle düşündürtüyor. Bak kkızlar da seks hastası, sende nasıl hormonlar varsa onlarda da var. İstiyorlar yani bir şeyler yaşamak. Özellikle 20li yaşların sonlarına yaklaşan kadınların etekleri tutuşur çünkü 18 yaşlarındaki gibi güzellikleri kalmamıştır. Kendillerini çirkin hissederler ve bir sevgili bulup iltifat alıp kendilerini tekrardan güzel hissetmek isterler. Sen ona iltifat edeceksin güzel hissedecek, o da sana seks verecek karşılığında. Win-win durumu derler buna. Bunun için kadınlar arayışlara çıkar. Bütün gün ellerinde telefon tek tek erkek profillerinde gezerler. Sen de bu noktada insta profili kasıp, tarz giyineceksin ve saça model yapacaksın. Bu halde (dışarıda) düzgün pozlar verip fotoğrafını çektireceksin, ne çok yakından ne çok uzaktan. Portre de çektir, normal de. Hepsini profile yükle. Daha sayardım da bunları yaptığında birsürü kızdan mesaj almış olucaksın zaten. (en az 50-60 kişiyi takip et, senin takip ettiğin kişilerin takipleştiği kişilerin sayfasında da gözükeceksin, bu yüzden profilini gizli değil herkese görünür yapmalısın) Mesaj atan kızlardan beğen bir tane sonra da bak yoluna işte. Zaten birinciden sonra diğerler çorap söküpü gibi gelecek. Kadın, kadını çeker. Bunu asla unutma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 4 Mart 2021; 14:53:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yakışıklı adamsın. Olur bir gün. -
Alfa ol yazılımcı ol kendini geliştir -
Çirkin olduğun içindir bende yakışıklı değilim ben de aynı muameleyi görüyorum birkaç kızda çok çabaladım zar zor düşürdüm sonra benden çok daha iyileri pek çabalamadan elimden aldı artık o eski heyecan falan da kalmadı içim de gerçekten çok kötü bir durum artık göz ucuyla dahi bakmıyorum en son 2-3 yıl önce yazıyordum yazmıyorum bile 3 yıldır kimseye yaşadığım anıları hatırlayıp öyle tatmin ediyorum işte kendimi
Kızlar kimi sever? Sohbet edebilen, karşısındakini sohbetiyle güldürebilen, kendine bakan, güven veren ve göze batacak kadar çirkin olmayan birini. Tabi her kız aynı demiyorum ama sonuç olarak kızların istediği güven ve sempatikliktir. Bu Türkiyede daha zor ama yapan yapıyor yine de. O yüzden zor mor deme kendini bu özelliklere en yakın hale getir ya da hiç bulaşma.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Xiper
Tipin iyi değildir maalesef. Beğendikleri erkeklerle kendileri sohbet başlatıyorlar çok rahat bir şekilde.Aynen öyle. Artık eskisi gibi değil kızlar da beğenince yürüyo gayet
Ben de, düşünce yapılarından, kurnazlıklarından nefret ettiğim için uzak duruyorum,
gidip konuşup da elde etme açısında sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum.
Sen neleri için peşlerindesin ?
-
Ustam olurmusunuz öğrenmek istiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Cross ThreadBen de senin gibiydim. Kızlardan hep böyle cevaplar alırdım. Orta tipliyim. Çirkin de değilim. Aslında erkeklerin çoğu orta tipli. Bu orta tipe başka özellikler de ekleyebilirsen bu işi başarabilirsin. En azından sonuçların şu ankinden çok daha iyi olabilir.
Bu tabi eğitimle olabilecek bir şey. Ben 7 yaşımdan 21 e kadar hiçbir şey yapamamıştım. İstememe rağmen, defalarca denememe rağmen hep red edilmiştim. 21 de milli oldum. Sonrasında devamı geldi.
Sana bir şey diyeyim mi? Kız tavlama sanatını biliyor olsan her şey çok daha farklı olurdu. Kızlar tipe bakarlar ama tipin olmadan da güzel kızlarla sevgili olabilirsin. Ama kız tavlama sanatını öğrenmen gerekir. Bu öyle bir günde öğrenilecek bir şey değil. Sana küçük bir örnek vereyim. Mesela kızla buluştun. Bazıları var ağzım çok iyi laf yapıyor der. Sen kendini öyle tanımlamıyorsun sanırım ama neyse bu sadece bir örnek. Genel bir örnek. Şimdi erkek kızla oturur. Hava bugün ne kadar sıcak der. Kız evet yahhhh der. Kız negatifliği hisseder ama algılayamaz. Sen konuşacak bir şey bulamazsın ve sipariş verirsin ve eee daha daha neler neler yapıyorsun dersin. Bu cümle de konuşacak bir şey bulamadığını ve muhtaçlık temsil eder. Bu iyi bir playboyun söylemeyeceği şeyler. Bütün insanlar bu sohbetleri sıkıcı bulur. Sadece kızlar değil. İşte bu hataları tespit edip düzeltebilirsek yapabileceklerine sen bile inanamazsın
Ha bazen çok iyi konuşmana rağmen kız sıkılıp gidebilir. Bunlar genelde gold digger feminist tipler oluyor. Yani amacı senin paran. Bedavadan yemek ve içecek almak. Aç gözlü, para avcısı kızları zaten boşver. Onlar seni red etmeden sen onları red et. Onların zaten bir değeri yok.
Kız tavlama playboyların işidir. Bir playboy olmak için de bir playboyun izinden gitmek gerekir. Ben sana neler yaptığımı söylesem inanmazsın. Benim de öğretmenlerim vardı ve bana bunları tek tek öğrettiler. Bir kızın sana sarılırken, seni gerçekten istemesi, kapında köle olması artık normal gelmeye başlıyor. Ve keyifli de açıkçası. Ama emek olmadan hiçbir şey olmuyor bunu unutma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam sizde bir yeter artık erkekleri denemek istiyorım havası sezdim
kızlara ilgi duyuyorsanız. Kafa dengi biri illa denk geliyor. Siz fırsatları kaçırmayın yeter
Dm atın konuşalım. Karşılıklı anlaşabilirsek olabilir.
Hocam tüyolarınızı bizde okumsk isteriz bu konuya acıklasanız dm yerine :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X