Şimdi Ara

kızlarda direk bakma sorunsalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
5.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler okulda(üni)bi kız var benden bi alt sınıfta neyse beni ne zaman görse gözümün içine bakıyor yanından geçerkende göz uçuyla yandan bakıyor bende bakıyorum o bakınca neyse kızın bakmasında ki olasılıklar ne olabilir ki acaba kızlar neden bakar dik dik neyse bi yerde okumuştum bi kız sizinle göz göze gelince kafasını aşagıya indiriyorsa sizden hoşlanıyor demektir diye yazıyordu ama bu hareketi analiz edemedim yardım beyler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızlarda Direkt Bakma Sorunsalı

Bazı durumlarda, bir erkek bir kıza 3 saniyeden fazla baktığında, bu durum rahatsız edici veya uygunsuz olarak algılanabilir. Bu, "direkt bakma sorunsalı" olarak bilinir.

Bu sorunun birkaç nedeni olabilir. Birincisi, uzun süreli bakışlar, izlenen kişiyi rahatsız edebilecek üstünlük veya tehdit duygusu yaratabilir. İkincisi, direkt bakışlar, başkalarının gözlemlediği kamusal alanlarda kişisel alanı ihlal edebilir.

Bir erkeğin bir kıza 3 saniyeden fazla bakması, mutlaka olumsuz amaçlara hizmet ettiği anlamına gelmez. Ancak, böyle bir davranışın başkalarında nasıl algılanabileceğinin farkında olmak önemlidir.

Kızlar, direkt bakışlardan rahatsız olduklarını hissedebilirler ve bu da güvensizliğe veya korkuya yol açabilir. Bu nedenle, başkalarına bakarken ölçülü olmak ve rahatsızlığa neden olmayan uygun bir mesafeyi korumak önemlidir.

Ayrıca, bir kıza uzun süre bakmak yerine, ilgi göstermenin daha uygun yolları da vardır. Bunlar arasında gülümseme, göz teması kurma ve konuşma başlatma yer alır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Senden bir halt olmaz.
  • Kız senden hoşlanıyor fakat hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor demektir. Örneğin mezhepin ne, siyasi görüşün ne, ilerde nasıl bi iş kurmayı ve nerde yaşamayı planladığnı falan merak ediyordur.
  • git konuş ciddiyim aynısı başıma gelmişti 2 mizde konuşmadıgımızdan dolayı 3 ayı bakışarak geçirdik sonra bi arkadaşımı falan yolladım öyle tanışmış olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackrock66

beyler okulda(üni)bi kız var benden bi alt sınıfta neyse beni ne zaman görse gözümün içine bakıyor yanından geçerkende göz uçuyla yandan bakıyor bende bakıyorum o bakınca neyse kızın bakmasında ki olasılıklar ne olabilir ki acaba kızlar neden bakar dik dik neyse bi yerde okumuştum bi kız sizinle göz göze gelince kafasını aşagıya indiriyorsa sizden hoşlanıyor demektir diye yazıyordu ama bu hareketi analiz edemedim yardım beyler

yok öyle bişey göz göz gelince sen de kafanı sağa sola çevirmez misin? hemen aşık oldu canım başka?

öylesine bakıyo olabilir ilginç bi davranışını bişeyini görmüş olabilir yada birine benzetmiş, yüzünde herhangi bi iz vs varsa o ne ya merak ettim bak şimdi bakışı olabilir.
    birbakışla yargı yapılmaz. zaten bi bakışla seni yargılayan ve üniversiteye giden kızla çıkıcaksan aldatılmaya da hazır ol o bakışla başkalarını da yakabilir.

insanları görünüşle değil içiyle yargılayan kişilerle tanışmaya hevesli olsanız zaten bu kadar cahil 'analiz' lere ve 'kızsızlığa' mahkum kalmazsınız.
    insan gibi davranan insan gibi birini bulur. tamam kötüsü de denk gelebilir ama bu hayat. daha iyisini bulabilceğin için belki de öyle biri karşına çıkmıştır?bilemezsin

• Olum bazı kızlar vardır ananı beller, genellikle böyle bakan kızlardan korkucaksın.Seven kız belli eder gelip muhabbet eder.Aynı şey erkek içinde geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazsensay

quote:

beyler okulda(üni)bi kız var benden bi alt sınıfta neyse beni ne zaman görse gözümün içine bakıyor yanından geçerkende göz uçuyla yandan bakıyor bende bakıyorum o bakınca neyse kızın bakmasında ki olasılıklar ne olabilir ki acaba kızlar neden bakar dik dik neyse bi yerde okumuştum bi kız sizinle göz göze gelince kafasını aşagıya indiriyorsa sizden hoşlanıyor demektir diye yazıyordu ama bu hareketi analiz edemedim yardım beyler

yok öyle bişey göz göz gelince sen de kafanı sağa sola çevirmez misin? hemen aşık oldu canım başka?

öylesine bakıyo olabilir ilginç bi davranışını bişeyini görmüş olabilir yada birine benzetmiş, yüzünde herhangi bi iz vs varsa o ne ya merak ettim bak şimdi bakışı olabilir.
    birbakışla yargı yapılmaz. zaten bi bakışla seni yargılayan ve üniversiteye giden kızla çıkıcaksan aldatılmaya da hazır ol o bakışla başkalarını da yakabilir.

insanları görünüşle değil içiyle yargılayan kişilerle tanışmaya hevesli olsanız zaten bu kadar cahil 'analiz' lere ve 'kızsızlığa' mahkum kalmazsınız.
    insan gibi davranan insan gibi birini bulur. tamam kötüsü de denk gelebilir ama bu hayat. daha iyisini bulabilceğin için belki de öyle biri karşına çıkmıştır?bilemezsin

usata bi bakışma değil kantinde yemek sırasında beni izlerken fark ediyorum dediğin gibide olabilir birine benzetme ..vs gibi şeyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Olum bazı kızlar vardır ananı beller, genellikle böyle bakan kızlardan korkucaksın.Seven kız belli eder gelip muhabbet eder.Aynı şey erkek içinde geçerli.

kızı araştırdım kaptan sessiz sakin pek konuşmayan genellikle yalnız takılan biri tanımadan da bi önyargıda bulunamam
  • ders notu bölümlerle kulüplerle ilgili bi soru bahanesiyle tanış o zaman. en kötü bi arkadaş kazanmış olursun
  • mezhep soran kızdan uzak dur bölücüdür o
  • ikecek.
  • quote:

Dostum bilimsel araştırmalara göre bir insan karşısındaki insanın gözlerinin içine 6 saniyeden fazla bakıyorsa onunla ya sevişmek istiyodur ya da onu öldürmek istiyodur.
  • bu kızların işi hiç belli olmaz. öyle bir muhabbetin olur ki sanki diyeceksin verecek . istersin. uff ne dyn be slk.s.s derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyxmmeT

quote:

Dostum bilimsel araştırmalara göre bir insan karşısındaki insanın gözlerinin içine 6 saniyeden fazla bakıyorsa onunla ya sevişmek istiyodur ya da onu öldürmek istiyodur.

onun arkadaşıyla çıkmıştım her ikiside olabilir kaptan

• %100 konuşmalısın biran önce, en basidinden ''neden bakıyordunuz bana'' sorusuna cevap alabilirseniz zaten herşey meydana çıkar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 30 Haziran 2013; 1:13:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

mezhep soran kızdan uzak dur bölücüdür o

kızın tercih hakkı yok mu ? belki alevi veya sünni biriyle takılmak istemiyo niye bölücü olsun?
  • quote:

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

kızın tercih hakkı yok mu ? belki alevi veya sünni biriyle takılmak istemiyo niye bölücü olsun?

Başına gelmediyse hiç konusma bence çok sevip mezhep farklılığından dolayı kız ayrılınca görürsün o zaman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Başına gelmediyse hiç konusma bence çok sevip mezhep farklılığından dolayı kız ayrılınca görürsün o zaman

sen alevi misin sünni misin çünkü benim alevi kız arkadaşım oldu hatta ailesi de beni biliyodu başka bi sebepten ayrıldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Olum bazı kızlar vardır ananı beller, genellikle böyle bakan kızlardan korkucaksın.Seven kız belli eder gelip muhabbet eder.Aynı şey erkek içinde geçerli.

Vırgüle olan kadar olan kısmı görünce istemsizce güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.