Şimdi Ara

kızlarda direk bakma sorunsalı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
5.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Olum bazı kızlar vardır ananı beller, genellikle böyle bakan kızlardan korkucaksın.Seven kız belli eder gelip muhabbet eder.Aynı şey erkek içinde geçerli.

Hitap şekli hoş olmasa da katılıyorum. Bazı kızlar vardır ki, suya götürüp susuz getirme tabiri bile zayıf kalır. Mötünden kan alır. Dikkatli olmak lazım...

Ulan hitap şekli hoş değil diye cümleye başlıyosun devamında ettiğin lafa bak be mümin

Ana bacı karıştırmış ondan dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olum bazı kızlar vardır ananı beller, genellikle böyle bakan kızlardan korkucaksın.Seven kız belli eder gelip muhabbet eder.Aynı şey erkek içinde geçerli.

Hitap şekli hoş olmasa da katılıyorum. Bazı kızlar vardır ki, suya götürüp susuz getirme tabiri bile zayıf kalır. Mötünden kan alır. Dikkatli olmak lazım...

Ulan hitap şekli hoş değil diye cümleye başlıyosun devamında ettiğin lafa bak be mümin

Saray cambazlığı yapmaya gerek yok son cümlenden ne derece ahlaklı olduğun anlaşılıyor zaten gelipte bana söz söylemeye hakkın yok.
    Arkadaşlarınızın yanında bilmem neresine koymadığınız şey kalmaz, buraya gelince hepiniz burjuva kesilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saray cambazlığı yapmaya gerek yok son cümlenden ne derece ahlaklı olduğun anlaşılıyor zaten gelipte bana söz söylemeye hakkın yok.
    Arkadaşlarınızın yanında bilmem neresine koymadığınız şey kalmaz, buraya gelince hepiniz burjuva kesilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: o kel?

bu kızların işi hiç belli olmaz. öyle bir muhabbetin olur ki sanki diyeceksin verecek . istersin. uff ne dyn be slk.s.s derler

kızlarda direk bakma sorunsalı?

Abi sana da dedikleri oluyor mu brazzerstaki hatunların?

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: o kel?

bu kızların işi hiç belli olmaz. öyle bir muhabbetin olur ki sanki diyeceksin verecek . istersin. uff ne dyn be slk.s.s derler

kızlarda direk bakma sorunsalı?

Abi sana da dedikleri oluyor mu brazzerstaki hatunların?

Onlarin oyle birsey deme haklari yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.