Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızlara Rezil Olduğum Noktalar Olmadıda Kızların Bana Rezil Olduğu Noktalar Cok Olmuştur Bugün Bi Olayı Anlatayım Durakta Otobüs Bekliyordum Otobüs Geldi Bende Binecem Ön Kapıdan Tam Adımımı Attım Arkamdada 2 Tane Bayan 20 Yaşlarda Güzeldide Neyse Tam Cıktım Akbil Basacam Önden Biri İnmeye Calışmazmı Arkadaş Sıkıştık Kapıda Adamla Adam İttiriyor Ben İttiriyorum Derken Arkadan Paltonun Cebinden Tutunmaya Calışan Bişey Hissettim Anlamadım Ben O Ara Otobüs İçine Geçmeye Calışıyorum Ama Baktım Bayağı Bayağı Tutuyorlar Adam İndi Baktım Bayanlar Bayağı Bi Gülmeye Başladılar Felan Bende Bakıyorum Bunlara Hayla Gülüyorlar O An Çaktm Mevzuyu Ellerinin Nereye Gittiklerini

• Derste New Star Soccer oynuyordum oyuna kaptirmisim. Gol kacinca sirayi yumrukladim. Millet bana bakti. Bende tren daha geçmedi dedim sonrasi malum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümde güzel bir kız oturuyor beninde kafam sırada. Kız birdenbire 2 harflisini kaşıdı sonra arkasına döndü beni gordu kafami oksayip guldu bu ani unutmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Solkol

Önümde güzel bir kız oturuyor beninde kafam sırada. Kız birdenbire 2 harflisini kaşıdı sonra arkasına döndü beni gordu kafami oksayip guldu bu ani unutmam

yeni jilete vurmuş

• Kızlarla basketbol oynamayın, o kadarını diyeyim
  • Sabah dişçiye gittim,kanal tedavisi falan.dedi ağzını kapatma gel röntgen çekeceğiz,iyi dedim kalktım gittim peşinden,ağzım hala beş karış açık,yutkunamıyorum tabii.
    Ufak bir zımbırtıyı al koy dedi şuraya kımıldatma,hala yutkunamıyorum çıldıracağım.Çıktı girdi içeriye bakalım dedi sonra tuttu kaydırmışsın bir daha çekeceğiz dedi,o ara şöyle tut falan derken ağzımdan salyalar saçtım hatunun eline.Ha alışıktır diyeceğim de sakalından utan dese haklı yani.Koskoca herif çocuk gibi ağzımdan salyalar saçarak kilitlendim o röntgen koltuğuna.
  • lise 3 de sınıftan bi kıza hani yolda yürürken ayağına vurup diğer ayağına çarpar düşerya bende yavaşça yapim dedim düşmicek kadar , kız tam ben yaptığım zaman koşmazmı ayağına bi çelme taktım kız yerlerde herkes küfretmişti bana sonra hep yüzüme vurmuştular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz7

Bu oaly geçenlerde oluyor hala dusundukçe guluyorum Evden tam cıkıcam acaip ossurasım geldi neyse dedim salarım asansorde kapıyı çektim cıktım asansorde asagıya inerken bi salmısım ortalık leş gibi kokuyo adamı boagacak şekilde neyse asagıya indim biizm komusunun kızı bindi biner binmz öff dedi adamlar sıçmış resmen dedi yerin dibine girdim hala yuzune bakamıyorum kızın.

Agagagahahahahahha

• Birgün 3-5 arkadaşımla minibüse binmiştik işte konuşuyoruz falan durakta bi kız bindi aşırı güzeldi işte konuşuyoruz arkadaşlarla falan dedim ben bunun fotoğrafını çekerim çekemezsin falan aldım telefonu birisi arıyormuş gibi yapıyorum çaktırmadan fotoğrafını çekicem ya fotoğrafı çektiğimle kızın yüzüne flaş patlamıştı o gün bu gündür minibüste telefonumu çıkartmam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26oguzhan26 -- 6 Nisan 2014; 22:25:38 >

• Not: potur

• Updullah

• quote:

Orijinalden alıntı: 26oguzhan26

Birgün 3-5 arkadaşımla minibüse binmiştik işte konuşuyoruz falan durakta bi kız bindi aşırı güzeldi işte konuşuyoruz arkadaşlarla falan dedim ben bunun fotoğrafını çekerim çekemezsin falan aldım telefonu birisi arıyormuş gibi yapıyorum çaktırmadan fotoğrafını çekicem ya fotoğrafı çektiğimle kızın yüzüne flaş patlamıştı o gün bu gündür minibüste telefonumu çıkartmam :D

bu olayı en iyi ben anlarım

komşu kızı bize gelmişti etek giymiş karşımda otururken çay kuru pastanın fotosunu çekip beni ısrarla dışarı çağıran arkadaşa atayım derken. flas patladı kızın eteğine doğru yönelmiş telefonu farkedince kız rahatsız olduğunu belli edip diğer koltuğa geçti çok ama çok utandım. kız kendini gizliden çektiğimi sandı.

• Up

• lise son da baya ağırlığımız vardı okulda ve birde tek smaç basabileniydim okulun :D neyse, kapalı basket sahasının yanında okulun karşısında acıkta potalar vardi bizim bi arki zıpladı potaya dokunamadı, işte 5 6 kişiydik herkes zıpladı dokunamadılar bi kaçı pamak ucu değdi
    ben iki adım attım potaya asıldım bi 6 7 saniye asılı kaldım, basketci gibi poz veriyorum işte :D o sıradada ders zili çalmış bütün öğrenciler potanın yanında içeri girmeye çalışıylar okulun yarısıda camlar her tenefüs olduğu gibi, ben yeter ineyim dedim bi bıraktım ellerimi ayağım bi kaydı, lak diye 2 mtre uzandım yere :D bütün okul gülmüştü :D
  • Kuzen-1 ablalarda kalıyodu ygsye gircekti.o zamanlar bende küçüğüm kuzen-2 ile bize bi poşet verdiler kuzen-1e götürün diye.gittik ablalara kapıdan veriyoruz poşeti. sonra ben macera olsun diye o yeaaaa yes fu**ng filan diye bagırmaya başladım kuzen-2 de ah uh diye bağırıyodu sonra kaçtık. kuzen-1 içeri gittiginde herkes sessizce buna bakıyomuş :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlamıyorum ama ilkokulda bi kız arkadasıma bi erkek arkadasımın arka sırada mastürbasyon yaptığını söylemiştim. Şuan düşününce çok utanç verici...

• Çekeyim kenara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu çok kötüydü kızlara değil herkese rezil olundu.

yeşilay haftasıydı. müdürde yeşilaya çok önem verir. bende yeşilay kulübüne üye olmuştum. sınıf hocası atamıştı . neyse müdür demiş konferansa gelsin öğrenciler. kulüp hocası bana kağıt verdi bunu okuyacaksın çıkıp diye. bende yok diyemedim öğretmene biçer cumhur diyorduk. saç sakal uzun olsun orada o biçim biçerdi , rezil ederdi. hiç gülmezdi adam . işte açılış oldu sonra 10-e sınıfında .... sahneye gelip bize yeşilay ile ilgili yazı okuyacak dedi sunucu. ben kalktım koltuktan heyecan ile gidiyordum. sonra olan oldu kürsüye gidiyordum merdivenden çıkarken ayağım bi kaydı ben sol tarafa doğru 180 derece kaydım . sırtüstü yerdeyim. kayarken böyle dünya ters dönüyor , hocaların ayaklar yukarıda gözüküyordu. tüm hocalar da en öndeydi. bir gülme sesi duydum sonra biçere baktım adamın yuzunde bir tebessüm var rezil oldum yaa kendimi kurtarmam lazım dedim. kürsüye gülerek çıktım " valla fena rezil oldum sizlere , neyse okumaya başlayayım " dedim. okudum. okurken bizim tayfa hala bana gülüyor. ceket toz olmuş birde silkelemeyi unuttum o sırada ne yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 21 Mayıs 2014; 12:38:50 >

• Up güzel konu

• Kıza rezil olmaktan çok daha ayrı bir olaydı bu ikinci yada üçüncü sınıftaydım.O zamanlar spor ayakkabı giymezdim kundura ayakkabı giyerdik o zamanlarda okul karışıyordu niye spor giydin diye herneyse, simit almıştım okul dışından (okulun simitleri bayat oluyor çünkü) onu direksiyon yapıp mal gibi koşuyordum kunduralarıda bilirsiniz koşulacak türden bir ayakkabı değil kayıyor hani koşunca koştum zig zag yapıyorum sağa doğru dönerken lap bir yere yapıştım ondan sonra kalktım yeter bu kadar eğlence dedim simidimi yedim

İkinici anım
    Bu acı bir anımdır.Okulda 11 50 mi ne oynuyoruz evet evet 11 50 bende ebe değildim kaçanlardandım koşuyordum bir o... çocuğu ayağını bir uzattı çat!Yere çakıldım gözümü açamıyorum kafam hayvan gibi şişmişti sağ elimin avuçiçinde yara olmuştu çok kötüydü ya

Üçüncü anım
    Sınıfta Ece diye bir kız vardı teneffüs olmuştu ne olduysa kovalıyordum hani sinirlenmiştim galiba yüzüme tükürmüştü iyicene sinirlenmiştim ben kovalıyorum düz koridordayız koşuyorum o anda kapı bir açıldı kız yapıya bir çakıldı bildiğin hani kapıyla sevişti kapı kırıldı hani kapı göçtü bende gülme krizine girdim

Dördüncü anım

Lise 1 iz paleyiz.Sabahattin diye bir kardeşim vardır okulumu değiştirdim şimdi bir kız var ulan hep bacağını açıyor kapatıyor yanımda da Sabahattin var hani cem yılmaz'ın bir sözü varya erkeğin bölgeleri derebeyliklerden oluşuyor diye hani o söz doğru cidden doğru açıp kapıyor açıp kapıyor eey yeter daha benim küçük aktifleşiyor :D ulan açma kızım işte bakıyoruz 9 yıl boyunca sevgilim olmamış yapma etme bir kızın dahi elini tutmamışım öpmemişim her neyse işte birden bağırdı x ve saba niye bakıyorsunuz lan ulaan haydi gelde buradan yak...Utanmıştım hemde çok pis.

Hepsi garip anımdır. Aklıma geldikçe yazarım kızlara pek rezil olmadım olsam bile tek tükdür onlarda pek kafaya takılmayacak derecede çünkü ilkokulda ve lisede hiç konuşmadım konuşamadım ama şimdi bu sene 11. Sınıfta açıldım baya

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.