Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -AslanKurt-

Aylardan Temmuz.Yazın sicagi ve denizin nemi var.Kiz arkadasim ile sahile gittik.Kumsal değil ama birleşik bir şekilde banklarin bulunduğu sahil yolu.Bir tarafta deniz diğer tarafta dükkanlar(Dondurmacılar,misircilar,tuvalet vs) var.Dondurma aldik. Kız o sırada lavaboya gidebilirmiyim dedi ve gitti .Elimde dondurmalar duruyor akanı yaliyorum.O sırada ise yanıma bir çingene yaklaştı gül ve kart satıyordu.Konusmamiz şöyleydi: (Ç çingene, b ben)
    Ç:Ağbi al be abim 50 krs kart ,3 TL gül.
    B: yok eyvallah kardeşim istemiyorum.
    Ç:Al beaa ağbii all.
    B:50 kuruşa Gulu verirsen alirim
    Ç:Ney?(sasirdi baya)
    B:ver lan Gulu alcam 50 kuruşa.
    Ç:abi ne diyin sen öyle seymi olur.
    B:(Tuttum bunu ver lan diye israr ediyorum.Dogdurmanin biri agzimda diğerini kulahtan tuttum çocuğa salliyom )
    Ç:La s...tir git manyak herif al ..k dedi verdi Gulu bedavaya

Muzaffer bir edayla aldim Gulu romantiklik yapcam ya.Arkami bi döndüm kiz gelmiş.
    Boyle bakiyor:
    Bende boyleyim:

Basindan beri arkamdaymis kizBende kibar insanimdir.Asla paraya değer veren cimri biride degilimdir ama o an noldu bilmiyorum.Tabii olay bitermi bi baktim çingene toplamis mahalleyi geliyor.Tuttum kizin elinden kaç a.k kaç diye bagiriyorum.Kacmak için kiz beni kizlar tuvaletine soktu.Birde orada kadınlar bana sapik pislik diye bagirdilar.Kiz evine aglayarak gitti berbat bi gün gecirdim diye.Zaten ertesi gün kiz ayrildi benden

puahah bi gül icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evil Dead kullanıcısına yanıt
    böyle olaylar arada benimde başıma geliyo tespitte çok sağlam
  • quote:

Aylardan Temmuz.Yazın sicagi ve denizin nemi var.Kiz arkadasim ile sahile gittik.Kumsal değil ama birleşik bir şekilde banklarin bulunduğu sahil yolu.Bir tarafta deniz diğer tarafta dükkanlar(Dondurmacılar,misircilar,tuvalet vs) var.Dondurma aldik. Kız o sırada lavaboya gidebilirmiyim dedi ve gitti .Elimde dondurmalar duruyor akanı yaliyorum.O sırada ise yanıma bir çingene yaklaştı gül ve kart satıyordu.Konusmamiz şöyleydi: (Ç çingene, b ben)
    B:(Tuttum bunu ver lan diye israr ediyorum.Dogdurmanin biri agzimda diğerini kulahtan tuttum çocuğa salliyom )

Muzaffer bir edayla aldim Gulu romantiklik yapcam ya.Arkami bi döndüm kiz gelmiş.
    Boyle bakiyor:
    Bende boyleyim:

Basindan beri arkamdaymis kizBende kibar insanimdir.Asla paraya değer veren cimri biride degilimdir ama o an noldu bilmiyorum.Tabii olay bitermi bi baktim çingene toplamis mahalleyi geliyor.Tuttum kizin elinden kaç a.k kaç diye bagiriyorum.Kacmak için kiz beni kizlar tuvaletine soktu.Birde orada kadınlar bana sapik pislik diye bagirdilar.Kiz evine aglayarak gitti berbat bi gün gecirdim diye.Zaten ertesi gün kiz ayrildi benden

oha combo olmuş

• quote:

Boyle bakiyor:
    Bende boyleyim:

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBorgice

quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

Yıl oldu 2013 hala gülüyoruz be bro

Yıl oldu 2014 hala gülüyoruz be bro

Ben simdi 1 sene bekleyecekmiyim?

• quote:

Boyle bakiyor:
    Bende boyleyim:

Abi Bunedir Ya Koptum Yemin Ediyorum Gözümden Yaşlar Geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilbox -- 6 Şubat 2014; 2:20:23 >

• 1 ay var ya da yok .. kızla basketbol oynyoruz top kızda kızın arkasından eli uzattım topu alıcam ama niyeti bozmuşuz kızda da sütyen yokmuş anasını satıyım hala hissediyorum o dduyguları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulRebel1903 -- 6 Şubat 2014; 2:49:49 >
  • Kiz arkadasim evdeyken malum isi yapiyordum, beni yakaladi ve guldu.Tam odaya girecegi sirada bomba patladi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Anlatayım
    Geçen Sene Kış Ayı Okulun Spor Sahasında Basketbol Oynuyoruz Banklardada Kızlar Oturuyor 6-7 Tane Bende Topu Çaldım Adamdan Gayet Şık Bir Haraketle Geçtim Adamı Fakat Bu Eleman P.Ç Lik Yapıp Benim Eşofmanı Çektı Aşağı Zaten Boldu Bende Ani Refleksle Yukarı Çektim Fakat Hepsi Kahkaha Atıyordu Bende Turnikemi Attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Valla benim öyle işemeli yada salmalı bir olayım yok ancak hocamızın sağlam rezil olduğu bir anı var onu anlatayım...

Biyoloji dersindeyiz... Hocamız bayan adı da Evren....

Sınıfın p*çlerinden bir arkadaş söz aldı ve "Hocam ne kadar araştırsamda bir türlü tam olarak cevaplandıramadığım bir soru var " dedi...

Hocamda doğal olarak sor evladım dedi...

Gelen soru...

" Hocam evren nasıl patladı ? "

Sınıf yerlerde , dışardan birisi sesleri duysa burası sınıf değil anır herhalde içerden gelen böğürmelere bak der o derece...

Tabi hocanın yüz kıpkırmızı... Ama helal olsun ne kızdı bağırdı nede çocuğa bişey yaptı...

piç arkadaş baya zekiymiş.o kadar düşünsem aklıma gelmezdi

• Bu olay bu yıl gerçekleşti:
    Dil anlatim hocası yazılı kağıtlarını okuyodu bizide serbest bırakmıştı biz hocaya en uzak köşede dört arkadaş oturmuş malum videoları izliyoduk. Neyse bu arada hoca kağıdını okuduğunu yanına çağırıyo yanlışlarını göstermek için. Bizim çavuşlar kafaları dik takılıyolar tabi bu arada bizim arkadaş dedi ki hoca şimdi bizi çağırsa nasıl gidicez lan falan. Daha arkadaşın cümlesi bitmeden hoca adımı okuyup beni çağırdı. Ben dedim aha s.çtk. kalktım ayağa hocanin yanina gidicem ama tam kalkarken çavuşun kafasını sıraya bi vurdum neyse kalktım hocanın yanına gidicem ama çavuş öyle bi hal almışki benden önce gidiyor ben köşeyi döncem benden önce dönüyor gittim hocanın yanında iki büklüm duruyorum hocada bana ters ters bakıyor. Hoca kağıdımı okudu sırama gidicem. Döndüm bizim arkadaşlara tabi benim dönmemle bunlar bi kahkaha attılar. "Xxx o ne" "hocam diger arkadasın kagidini okudunuz mu" gibi laflar soyluyolar. Hoca ve butun sinif anladi tabi. Hiç utanmamistim ama yerime oturunca hoca 5 puanımı kırmıştı. Zaten 35 olan not iyice düştü. Dönem sonunda da hoca 48 olan notumu 45 e çekmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist.

quote:

Orijinalden alıntı: Asitliği Düzenleyici

Bende yazayım 1 tane.

Evde otur otur canım sıkıldı dedim AVM'ye gideyim.Neyse giyindim gidiyorum.Otobuse sınıf arkadaşım nilgün bindi.(Kendisinden lise hayatım boyunca hoşlanmışımdır.) Hemen beni gördü tabi.Nasılsın felan derken ben ineceğim yere geldim hop oda geldi bende burada ineceğim dedi.İndik beraber ben teknosa'ya girdim o da aynı avm de kuaföre gelmiş.Sıra varmış biraz teknosada takıldık ardından bu kuafore girdi.Bana ben x saatte çıakcağım beklersen birlikte gideriz dedi.Peki dedim.Neyse bu çıktı biraz yürüdük 1-2 takıldık felan kız da bana yanaşıyo tabi.Otobuse bindik yerlerde çukurlar var otobus zıpladıkça benim bağırsaklar harekete geçiyo.Yav resmen soğuk terler döküyorum.En son dayanamadım çukurda bi verdim abi gazı.Pat pat pat resmen otobusun motor sesini bastırdı.Yanımdaki kız hahahhaahahaha diye yarılıyo ben kıpkırmızı oldum.Benim burada inmem lazım dedim.Eve 5km var daha.İndim saldım rahatladım 5km eve kadar antalya sıcağında yürüdüm.Rezillik diz boyu okula bi anlatsak yerlerdeyiz yani.Neyse kız olur böyle şeyler dedi.Buna da açıldım ben nasıl olsa rezil olduk diye.İlk murun kırın etti sonra ayarttım bunu.Bunlar İstanbula taşındılar.Ama ben Akdeniz Tıp'ı kazandım oda kazanmış tıp'ı.Bu sayede tekrar kaynaşıp evlenmeyi düşünüyorum.Buda böyle bir anımdır

Murun kırın'dan sonrasini okumadim

tıpı kazandın mırın kırın yazamıyorsun. helal.

• Bu sayfaya arada giriyorum ''ne güldüm yaa'' yazıp çıkıyorum hepsinde de yerlere yatıyorum konuyu açandan yorum yazandan Allah razı olsun

• ben de bir anımı anlatayım.

yıl tahminim 2007.. aylardan temmuz.. bizim yazlıktayız.. her sene olduğu gibi yeni kızlar gelir, biz de onlarla tanışırız. Yeni bir kız gelmiş..

Tanışmadan önce kızı gördüm.. Kız çıtı pıtı, minyon, tatlı bir kızcağız.. Adeta bir Melisa, Dilara, İlayda

Kızla aramda geçen diyalogu aynen yazıyorum.

Ben : Selam ben thehorsethief (temsili)
    Kız : Selam ben Remziye
    Ben : ya doğru söyle ya adın ne ?
    Kız : Remziye dedim yaaa
    Ben : Oldu benim adımda Abdurrezzak..
    Kız : Valla Remziye
    Ben : Şaka yapma ya söyle hadi..
    Kızın Kardeşi ve Arkadaşları : onun adı remziye yaa neden inanmıyorsun..
    Ben : 404 not found error

insan isimleriyle dalga geçmem aslında ama o gün nasıl bir boş bulunduysam kıza çok ayıp etmiştim ama hala komik gelir bana ..

• Sevgilime hala sevgilim seni seviyorum derken hafif gegirmistim .Sonra baya gulmustuk ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi nasıl anlatsam bunu bilemedim Daha küçüklü yaşlardayız 17 olmam lazım. Özel bi kolejde ergenliğimin en ateşli en başıma vurmuş anlarını yaşıyorum. Neyse beyler cinsellik olarak çok abartı bi tecrübemiz yok taş çatlasın bu olaydan önce bir bilemedin iki kızla birlikte olmuşumdur neyse, evi falan ayarladık herşey süper başladık olaya yavaş yavaş ilerliyoruz tam ortalarındayız işte olayın , bilen kardeşlrim iyi bilir böle tame haraketleri hızlandırınca osurma sesi gibi sesler çıkmaya başlar Ben tabi ne bileyim bunun fizyoloji açıklamasını hava kalıyoda ıvır zıvır. Ben dedim aha alttan hava bastıkça üsten bi dayanamadı salıyor. Neyse baktım koku falan da yok ama tam iş üzerindeyiz gitmezmi bendeki bütün heycan bir soğudum bir soğudum... Valla tekrar eski haline döndü arkadaş. Kız dedi nasıl oldu şimdi bu diye gülmeye başladı. Benidebi gülme krizi tuttu. Neyse doğal olarak devam edemedik tabi...

Aradan baya bi vakit geçti öyle öğrenmiştim bunun farklı bişi olduğunu ama hala aklıma geldikçe anormal gülerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiggles

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Anlatım güzel hikaye güzel

• Benim olay biraz karışık 4.sınıftayız anlarsınız işte ilkoku oyunları arkadaşlar şakalaşıyoruz arkadaş dediğim kız şakalaşırken kız beni itti arkamdada bi arkadaş vardı ona takılıp düştüm kafamı sıraya vurdum kadam kırıldı yerler kan içinde herkez kızın beni dövdüğünü sandı amk ne ağlamıştım bütün okula rezil oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBashar -- 7 Şubat 2014; 14:45:05 >
  • ne güldüm lann

• yıl 2009 yan mahallede mahallenin en zengin hani sonradan görme derler ya o tarz, çok sosyetik bir aile o ailenin bir kızı vardı ve o kızla biz birbirimizi seviyor konuşup görüşüyoruz, kız ailesi gibi değil çok iyiydi ailesi gibi değil anlayışlı bir insandı, bende bizim mahallede sevilen yaşıtlarım hatta büyüklerimin abi diye hitap ettiği biri biraz ağır biriyim mahallede Taekwon-do salonum var ve bölge şampiyonu olmuşum herkes beni sever saygı duyar neyse kıza dedim yaşımız geldi isteyelim filan kız annesine konuyu açmış annesi şüpheleniyordu zaten ama duyunca kıyameti kopartmış teyzeleri caydırmaya çalışmışlar ama kız dönmemiş oda annesine çok iyi dürüst saygılı filan diye anlatmış mahalleye sormuşlar neyse ikna olmuşlar kız bana tamam baban babamla görüşsün tarih alın dedi, gidip isteyeceğimizi duyunca çok sevindim akşama doğru bizim starex minibüsümüz var aldım arabayı kızın evini cepheden gören bir yere çektim kızın evine bakıyorum zafer edasıyla ama nezleyim peçete dayanmıyor neyse akşam saatleri hava karanlık biraz gırtlağı çektim ağzımda biriktirip ağız dolusu camdan dışarı tükürdüm bir çığlık koptu kulağımın dibinde beynim uyuştu şans bu kızın annesi gözü yüzü seçilmiyor resmen suratını sıvamış balgamım nasıl tükürdüysem oy oyy hatırlamak istemem hiç meğer bunlar kızın annesi teyzesi filan her akşam koşuyorlarmış bende bilmiyordum ama orda o saatte ne bileyim hiç düşünmedim kızda ordaydı nasıl utandım anlatamam devamında annesi istemedi hakkımı helal etmem falan kızı göstermediler 6 ay sonra kızı kaçırdım şimdi 1 çocuğum var ama annesi hala benimle konuşmuyor bazen eve geliyor ayrı odada oturuyorlar ama o utancım hala gözümün önünden gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burk86 -- 7 Şubat 2014; 15:35:52 >

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.