Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayadır böyle gülmemiştim valla =) benimde şöyle bi anım var:
    lise sonda dil ve anlatım sınavındayız hocada çok ciddi ve disipli biriydi. bir haftadır hastaydım zaten burnumu çekip duruyom sınavda, yanımda peçetede yok 15- 20 dk falan böle geçti sonra ben bi hapşurmuşum burnumda ne var ne yok çıktı dışarıya işin kötü tarafı sümüğün bi kısmı halen burnumun içinde çoğunluk dışarda öyle sallanıyo bağımsız bir şekilde sınıfında orta yerindeyim ne yapcam bilemedim bir an. neyse işte iki büklüm eğildim kapattım kendimi sıraya blüzümün tersiyle silmeye çalıştım ama nafile ağzım yüzüm çenem hatta yanaklarım bile dolu dolu sümük nasıl hapşurduysam artık elimle yüzmü kapatabildiğim kadar kapatmaya çalıştım fazla dikkat çekmeden peçetesi olan varmı dedim kızın biri uzattı peçeteyi hemen sildim ne var yok. o günü hiç unutmam ve o gün bu gündür yanımda peçete taşırım.

• Sinif mevcudu 40 ti 29 kiz vardi...bu arada o kizlardan bir tanesi hariç 28 tanesine aşıktım...sinifta erkekler arasinda uzun eşek oynuyorduk...eyilme sirasi bize geldi ben en son siradaydim tam egildim ki birden cart sesi geldi kahretsinki altima kilot almamistim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Bikeresinde annemler memlekete gitti rahat 3 gün yoklar kızı çağırdım falan işimizi gördük duşa gircez beraber fantazi olsun diye suyu açtım sarılıyouz falan sular akıyor romantik bi an ayağım bi kaydı kızın saçına asıldım ayakta durabilmek için o bağırdı falan bende bağırıyorum sonra yere düştük birşeyde olmadı düştüğümüzle kaldık.

Sonra ne oldu çok merak ettim hocam işe devam mı

• Bir kızla sohbet ederken ''Kolumun arkası yara oldu'' diyecektim. Yanlışlıkla ''Kolumun arkası y... oldu'' dedim Kızla çok samimim olduğumuz için sorun olmadı ve güldük
  • Ağız kapalı gülerken hanı o burundan mı diyeyim işte burnum aktı birden saliselik ama komediydi :D

• 5. Sınıfta çok tuhaf bi hocamız vardı, bi gün sınıfta bi tek ben vardım teneffuste. O hoca girdi sandalyeye oturdu dosya falan imzalıyo bende sınıftan çıktım 5 dakika sonra girdim sandalye kırılmış tepetaklak yerde duruyodu o sırada sınıfa kızlar falan geldi. Ben sandalyeyi kaldırmaya çalışırken O hoca girip sen kırdın dimi sandalyeyi diyerek kafama cetvelle vurup kovalamıştı

Bi kerede lise 1 de sadece 8-9 kızın olduğu sınıfta kafamı tavana çarpıp yere düşmüştüm. Evet ciddiyim.

• Basket oynarken voleybol topu gelmisti kafama

• ortaokulda soyunma odasının sırası erkeklerde sanmıştım içeriye kapıyı tekmeliyerek girip topu yere vurdum top sekti burnumu kan içinde bıraktı çifte rezillik yaşamıştım bide dayak yedim kızlardan orada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

süper konu aynen devam

lise 3'deyken ingilizce dersindeyiz. hoca bizi pek sıkmaz zaten, adam kafasına göre 5-10 dk ders işleyip sonra biri serbest bırakıyor.
    neyse hoca girdi derse, ilk 10dk normal ders işledi, ses çıkaran yok tabi. dersi bitirdi adam, tamam şimdi serbestsiniz, gidin test falan çözün dedi.
    ben de başladım tabi çözmeye, tüm sınıf çözüyor zaten, çözmeyenleri de hoca uyarıyor sert bi dille açtım fizik soru bankamı, rastgele gelen bi testi çözdüm. yan sırada da diğer arkadaşlar matematik-kimya falan çözüyorlar. neyse aradan 15 dakika falan geçti, ve sınıfın sessizliği bi anda bozuldu...
    yan sıradaki kız çözemediği matematik sorusu için beni yanına çağırdı. ne yaparsın, seve seve gittim tabi yanına. "bak, bu soruyu yapamadım, çözüp bana anlatabilir misin" acaba gibi şeyler söyledi. tamam dedim ben de. aldım soruyu, 2-3 dakika baktım. yok arkadaş çıkmıyor. soru dünyanın en kazık sorusuydu bana göre.
    ve en sonunda pes edip bıraktım kitabı... sonra kitabı alıp kızın yanına gittim ve ona soruyu çözemediğimi söyledim. o an cidden bunu nasıl söyleyeceğimi bilemedim, ellerim titriyodu. fakat sonunda başardım. kız da fazla tepki vermedi nedense, iyi tamam başkasına sorarım falan dedi. tamam dedim ben de ve sırama geçip fizik çözmeye devam ettim

Her birine ayrı güldüm ama bunda inceyi yakalayamayanlar olmuş . Ben sizin için inceyi belirttim .

• 13. cumada böyle bir konunun güncellenmesi tesadüf olamaz. dikkat edin kendinize.
  • Geçenler berbere gitmiştim berberden çıkarken bir köşede 2 kız gülüşüyordu hafiften bana bakıp sonra eve doğru yürürken fark ettim ki pantolon yırtılmış arkadan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: c N w r

quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

süper konu aynen devam

lise 3'deyken ingilizce dersindeyiz. hoca bizi pek sıkmaz zaten, adam kafasına göre 5-10 dk ders işleyip sonra biri serbest bırakıyor.
    neyse hoca girdi derse, ilk 10dk normal ders işledi, ses çıkaran yok tabi. dersi bitirdi adam, tamam şimdi serbestsiniz, gidin test falan çözün dedi.
    ben de başladım tabi çözmeye, tüm sınıf çözüyor zaten, çözmeyenleri de hoca uyarıyor sert bi dille açtım fizik soru bankamı, rastgele gelen bi testi çözdüm. yan sırada da diğer arkadaşlar matematik-kimya falan çözüyorlar. neyse aradan 15 dakika falan geçti, ve sınıfın sessizliği bi anda bozuldu...
    yan sıradaki kız çözemediği matematik sorusu için beni yanına çağırdı. ne yaparsın, seve seve gittim tabi yanına. "bak, bu soruyu yapamadım, çözüp bana anlatabilir misin" acaba gibi şeyler söyledi. tamam dedim ben de. aldım soruyu, 2-3 dakika baktım. yok arkadaş çıkmıyor. soru dünyanın en kazık sorusuydu bana göre.
    ve en sonunda pes edip bıraktım kitabı... sonra kitabı alıp kızın yanına gittim ve ona soruyu çözemediğimi söyledim. o an cidden bunu nasıl söyleyeceğimi bilemedim, ellerim titriyodu. fakat sonunda başardım. kız da fazla tepki vermedi nedense, iyi tamam başkasına sorarım falan dedi. tamam dedim ben de ve sırama geçip fizik çözmeye devam ettim

Her birine ayrı güldüm ama bunda inceyi yakalayamayanlar olmuş . Ben sizin için inceyi belirttim .

hala anlamadim.

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Soruyu aldım diyor. Hani almak varya öbür türlü . Öyle düşünerek okursan cümleyi anlamaman içten değil .
  • bir keresinde sınıftaki bir kız espri yapmıştı kızla karşı karşıya oturuyorduk tenefüste bi anda çok gülerken böyle olmuştum kız hemen suratını çevirmişti hiç unutmam

• quote:

Soruyu aldım diyor. Hani almak varya öbür türlü . Öyle düşünerek okursan cümleyi anlamaman içten değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Adam 2 da senaryo yazmis

• ATM'ye küfür etmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Özaydın

16 yaşlarındayım Bi yaz günü sevdiğim bi arkadaşımla MetroCity avm ye gittik ben hayatımda içmemişim biliyorum bana dedi kanka milkshake içelim o ne lan felan derken anlattı işte soğuk buzlu vs vs dedim tamam nerden alıcaz felan derken yemek katına oturduk burgerking den alıcaz dedi bende tamam ben alırım diyince i..nelik değilmi işte kanka dedi arkadaşım onların boyları var ''BATTAL'' boy olanından alıcaksın eyw dedim gittim sıra var ama kızlar felan 15/20 kişi neyse ordan boşta olan bi kasiyere bide bağırarak ordan 2 tane ''BATTAL'' boy milkshake alabilirmiyim diye bağırdım kız da yeniymiş müdürüne döndü battal boy milkshake varmı diye sordu adam döndü benim o kızla dalga geçtiğimi düşünerek beyfendi BATTAL boy kalmadı damacanayla verelim demesinmi sırakiler koptu ben yerin dibinde

Ne Zaman aklıma Gelse gülüyorum

• Lise sondayız. Kızın biri abuk subuk şeyler yapmaya çalışıyor ben de dalga geçtim. O ara son sene diye okul kurallarına fazla uymuyoruz tabi. Sakal falan fora. Bu da demez mi hocaaaaaam okula sakallı gelen var. Ben de dedim kendini ispiyonlayanı da ilk defa görüyom. Herkes yerde
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.