Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuzenimin doğum günü partisiydi daha 7-8 yaşındaydım ve hoşlaştığım kız da partiye gelmiş sonra kolayı fazla kaçırınca kızın yanında geğirmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Lise zamanı sınıftaki bi kızla şarkı söyleyip hoplayıp zıplıyoruz tahtanın yanında.
    Tam şarkının can alıcı yerinde ritm olsun diye tahtaya bi vurdum kızın kafasına gençliğe hitabe düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Bikeresinde annemler memlekete gitti rahat 3 gün yoklar kızı çağırdım falan işimizi gördük duşa gircez beraber fantazi olsun diye suyu açtım sarılıyouz falan sular akıyor romantik bi an ayağım bi kaydı kızın saçına asıldım ayakta durabilmek için o bağırdı falan bende bağırıyorum sonra yere düştük birşeyde olmadı düştüğümüzle kaldık.

iyi güldüm:D

Yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Bikeresinde annemler memlekete gitti rahat 3 gün yoklar kızı çağırdım falan işimizi gördük duşa gircez beraber fantazi olsun diye suyu açtım sarılıyouz falan sular akıyor romantik bi an ayağım bi kaydı kızın saçına asıldım ayakta durabilmek için o bağırdı falan bende bağırıyorum sonra yere düştük birşeyde olmadı düştüğümüzle kaldık.

iyi güldüm:D

Yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Lise zamanı sınıftaki bi kızla şarkı söyleyip hoplayıp zıplıyoruz tahtanın yanında.
    Tam şarkının can alıcı yerinde ritm olsun diye tahtaya bi vurdum kızın kafasına gençliğe hitabe düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Levopron

quote:

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -

Orta okuldayken sürekli fermuarımı açık unuturdum. Elif diye bir kız vardı arkadaşıma söylüyordu. Arkadaşımda gelip bana ''Aga Elif diyor ki fermuarını açık unutmuşsun.'' İnanın her gün yapıyordu bunu. Sonra birgün gittim sordum sürekli şeyime neden bakıyorsun dedim. Kız da demez mi bakkal açıksa ben ne yapayım diye

• 1 hafta önce başıma geldi. Spor salonundayım, salonda kız sayısı bir hayli fazla. Ben de o gün yarı hasta gibiyim arada sırada burnum akıyor falan. Neyse sıra geldi antreman bitiminde BCAA haplarını yutmaya. Fakat bütün dikkatler üzerimde insanlar hap olayına alışık olmadıkları için. Birinci hapı yuttum, ikinci hapı yuttum, üçüncü hapı yuttum tam dördüncü yutarken su birden nefes boruma kaçtı tabi bu sefer bütün dikkatleri üzerime çektim, ben öksürmeye tıksırmaya başladım ki başlamaz olaydım tam o anda hasta olmanın etkisiyle burundan nefes alırken kocaman bir baloncuk çıktı yani o kadar büyüktü ki gözümle bile görebildim o derece. Kimsenin görmemiş olmasını diledim sağıma soluma baktım fakat nafile o anda kafamı nereye çevirsem herkes bana bakıyordu, kızlar dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seza -- 18 Ocak 2012; 19:18:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: speech

harflerin azizliğine uğrayan çoktur heralde

kızı birisi rahatsız etmiş bende hayırdır filan diye sordum kız seni tanıyormuş onu sordum dedi bende cevaplamak zorunda değilsin sil(k) gitsin dedim.

kız ne diyorsun emrullah nasıl .ikeyim demez mi

• quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

balkondayım,yan komşunun kızı var görmeniz lazım fena birşey Bende hiç aşşağıya bakmadan aşşa tükürdüm "ayyyyy" diye bi ses geldi bem aşşa baktım kız bana baktı hala bakamıyorum yüzüne saçları görmeniz lazımdı balgam hep

bi keresinde de bu kızla okuldan geliyoruz aynı yaştayız aynı okulda okuyoduk bunla 8.sınıftık o zamanlar,eve yaklaştık geriden bi korna sesi geldi ben yolun sağındaydım soluna kızın yanına geçeyim dedim ben tam geçiyodum bi fren sesi kızı tuttum yolun ortasına attım ben kızın yerine geçtim ama allahtan kıza çarpmadı araba,ayağına hafif dokundu durdu kızı tutup yolun ortasına fırlatmıştım ulan ya

hausdhasudhasudhasudhasudhasduashduasdasd

• quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

yarıldım :D

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Reaky

eski sevgilimle ilk buluşmamzda kafa tokuşturmştum kız eve gitmişti

Rajessh nerdesin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 7 Nisan 2012; 13:39:28 >
  • ilkokuldayken flüt koromuz vardı sabahın 8 inde hazırlanamadan aceleyle okula gitmiştim genelde tuvaletimi yapar giderdim okula neyse, gittim okula sıraya girdik provamız var fakat en son bizim grup çıkacaktı. Bekle de bekle benim karnım ağrımaya başladı ayakta durduğum için ağrı 2 kat daha fazlaydı o anda kendimle savaştım resmen yaşayan anlar bunu ancak. Aradan yaklaşık 10 dakika geçti(bana 10 saat gibi gelmişti) ben yerimde duramıyorum, arkamda bir sürü güzel kız var korodan, tutamadım artık kendimi bombayı patlatmıştım... Bu kadar mı kötü kokar o kadar düzenli sıra bozulmuştu herkes yakayı suratına çekmiş nefes almaya çalışıyor ben de bunlara uyacağım tabi çektim yakayı surata fakat gülmeden duramıyorum o sırada bir kız gördü güldüğümü ve
    -xxxxx osurmuş diye bağırmıştı ne kadar inkar etsem de kimseyi inandıramadım yerin dibine girmiştim kızlarla konuşamıyordum utancımdan Allah düşmanımın başına vermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanlış deliğe giriince rezil olmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz7

Bu oaly geçenlerde oluyor hala dusundukçe guluyorum Evden tam cıkıcam acaip ossurasım geldi neyse dedim salarım asansorde kapıyı çektim cıktım asansorde asagıya inerken bi salmısım ortalık leş gibi kokuyo adamı boagacak şekilde neyse asagıya indim biizm komusunun kızı bindi biner binmz öff dedi adamlar sıçmış resmen dedi yerin dibine girdim hala yuzune bakamıyorum kızın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

quote:

Rajessh nerdesin?

hatırlatma lan. o kızı bir ara tekrar görmüştüm yolumu değiştirdim utancımdan

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

3 sene önce yazlıktayız gece saat bilmem kaç kumsalda oturuyoruz cocukluktan beri tanıdığım bi kız var onun okuldan arkadaşı 1 hafta onlarda kalmaya gelmişti bende asılıyorum o aralar kıza numarasını aldım paso mesaj atıyorum,asılıyorum beni uyardı bana asılıyorsun ama bak olmaz biz arkadaş olalım dedi bende ne asılması sen yanlış anladın beni benim sevgilim var zaten diye palavra sıktım.Sonra inandırıcı olsun dıye mesajlaşıyorum yalandan sevgilimle diye sağa sola mesaj atıyorum bi gece gene sevgilim arıyor dıye açtım telefonu ama kendım çaldırdım telefonumu zil sesi ayarlarından çaktırmadan açtım telefonu 5 dakka konuştuk iyice azıttım aşkım şu an senı hayal edıyorum dudaklarını hayal edıyorum öpmek istiyorum kızlar 2 metre yanımda duysun dıye yuksek sesle konusuyorum pat teljavascript:void(AddText(''))efon çalmaz mı o sırada sessize aldım allahtan ses çıkmıyor ama çalıyor ben devam edıyorum konuşmaya aşkımlı falan sonra gülmeye başladı kızlar ne guluyor lan bu mallar dıye baktım başka bi kız daha vardı bende numarası olmayan kıza benım numarayı vermışler o arıyormuş telefonu sallıyordular açmıyacakmısın daha telefonu ya dediler o an kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü uyduruyorum işte aynı anda görüşme yaparken başkasıda arayabiliyor öyle ayarlardım ben sevgilimle konuşuyorduk ama yemediler tabi baya dalga geçtiler herkese anlatmışlar itibarım 2 paralık olmuştu.

• sevdigim kızla bizim evde oturuyorduk kız kardeşim arkadaşıydı arada bize gellirdi tamda cesaretimi toplamış kıza acılcam evdede kımse yok bi kardeşim bi kız... kardeşim mutfaga gitmişti bende fırsat bu fırsat diye kıza açılmaya başladım sende hoşlanıyorum felan dedim o anda bi pırtttt diye uzun bi ses çıktı nasıl oldu anlamadım kız bi anda kahkaha atmaya başladı kıpkırmızı oldum ama salaga yatmaya calısıyom ne gülüyosun bişe mi filan oldu dedim ama iş işten geçmişti artık çıkmıştı bi kere ok yaydan kızla 1-2 gün sonra tekrar konusmustum bu sefer mutlu sona ulaşmıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neymar Jr. -- 7 Nisan 2012; 15:29:46 >
  • kızın birisi arkadaşımı rezil etmişti

okuldan kaçtık 2 yıl önce

öğleden sonra 2 ders var geri dönüyoruz,karşıdan bi kız geliyor

1. arkadaş dedi bu kız kaşar falan
    2. arkadaşta tam kız yanımızdan geçerken bu kız kaşar olsa nolur tipe bak gibisine birşey söyledi

kız arkasını dönüp,senin ananı avradını s... falan bir yardırmaya başladı

gülme krizine girmiştik,çocugun yüzü kızarmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

quote:

Rajessh nerdesin?

hatırlatma lan. o kızı bir ara tekrar görmüştüm yolumu değiştirdim utancımdan

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.