Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oryuken

lise 1 deyim ozamanlar avuca sığmıyoruz uçuyoruz kaçıyoruz falan.okul sırasında otururken de ereksiyon olurdum her ders ama hoca da tahtaya kaldırırdı ceketin önünü iliklerdim herseferinde yaz olurdu ceketi çıkarırdık haliyle ozamanlar büyük sıkıntı olurdu bikeresinde önümde oturan kız aniden arkasını döndü ve gördü beni o halde gözleri dehşete büründü.makaraya vurdum bende hocaya söylese naparım benim sıra arkım gülmekten yerlere yatıyor.o günden sora kız sürekli arkasını dönüp bakıyordu hep de yakalıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Ulan bugün sevidğim kıza cok fena rezil oldum ii mi ya. Dün güldüm altıma s...na kadar burda millete başıma gelene baq. Evden çıktım gitar kursu için kursa gidiyorum neyse gitar kursundan çıktım eve gitcem otobüse bindim tıklım tıklım cebime elimi bir attım para yoq düşürmüşüm herhalde telefonun oldugu cebe koyuyorum. demekki telefonu çıkarıp saate bakarken para da düşmüş o anda neyse artık dedim abi birdaki bindiğimde vereyim düşürmüşüm kızda yanımdaymıs hey alperen dedi nbr ii derken al burdan ver dedi nasıl mahçup oldum ya. Başka zaman olsa rastlaması için neler yapmazdım bak işte aksi anda rastlıyorum.

mahçup olcak bişe değil tam tersi hatta bunu bir fırsat olarak değerlendirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcN.

quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Ulan bugün sevidğim kıza cok fena rezil oldum ii mi ya. Dün güldüm altıma s...na kadar burda millete başıma gelene baq. Evden çıktım gitar kursu için kursa gidiyorum neyse gitar kursundan çıktım eve gitcem otobüse bindim tıklım tıklım cebime elimi bir attım para yoq düşürmüşüm herhalde telefonun oldugu cebe koyuyorum. demekki telefonu çıkarıp saate bakarken para da düşmüş o anda neyse artık dedim abi birdaki bindiğimde vereyim düşürmüşüm kızda yanımdaymıs hey alperen dedi nbr ii derken al burdan ver dedi nasıl mahçup oldum ya. Başka zaman olsa rastlaması için neler yapmazdım bak işte aksi anda rastlıyorum.

mahçup olcak bişe değil tam tersi hatta bunu bir fırsat olarak değerlendirebilirsin

• rezerved
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckSchuldinerRIP

quote:

Orijinalden alıntı: mantıkhatası

quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz7

Bu oaly geçenlerde oluyor hala dusundukçe guluyorum Evden tam cıkıcam acaip ossurasım geldi neyse dedim salarım asansorde kapıyı çektim cıktım asansorde asagıya inerken bi salmısım ortalık leş gibi kokuyo adamı boagacak şekilde neyse asagıya indim biizm komusunun kızı bindi biner binmz öff dedi adamlar sıçmış resmen dedi yerin dibine girdim hala yuzune bakamıyorum kızın.

öldüm

of deminden beri öldüm gülmekten annemgil geldi ne oldu diye hahahah

bu ne :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

Orijinalden alıntı: Nycs

Yaz ayları evimiz 3 katlı aile apartmanı. Kapıya poşet bırakılmış bende poşeti almak için aşağı indim. Üstümde de sadece boxer var. Kapı kapanmıştı ve bende de anahtar yoktu. o şekilde 500 metre yürümüştüm

bende sadece boxer la apartman girişine damacana su almaya indim, apartmanda ki 3 tane bekar kızında tesadüfen merdivenden iniyor olmaları da rezilliğin alası. kendime koşarak eve atim dedim bu sefer de annem 1 saat kapıyı açmadı. yer yarılsa da içine girsem diyor insan.

allahım allahım

• balkondayım,yan komşunun kızı var görmeniz lazım fena birşey Bende hiç aşşağıya bakmadan aşşa tükürdüm "ayyyyy" diye bi ses geldi bem aşşa baktım kız bana baktı hala bakamıyorum yüzüne saçları görmeniz lazımdı balgam hep

bi keresinde de bu kızla okuldan geliyoruz aynı yaştayız aynı okulda okuyoduk bunla 8.sınıftık o zamanlar,eve yaklaştık geriden bi korna sesi geldi ben yolun sağındaydım soluna kızın yanına geçeyim dedim ben tam geçiyodum bi fren sesi kızı tuttum yolun ortasına attım ben kızın yerine geçtim ama allahtan kıza çarpmadı araba,ayağına hafif dokundu durdu kızı tutup yolun ortasına fırlatmıştım ulan ya

• Orta okuldayken sürekli fermuarımı açık unuturdum. Elif diye bir kız vardı arkadaşıma söylüyordu. Arkadaşımda gelip bana ''Aga Elif diyor ki fermuarını açık unutmuşsun.'' İnanın her gün yapıyordu bunu. Sonra birgün gittim sordum sürekli şeyime neden bakıyorsun dedim. Kız da demez mi bakkal açıksa ben ne yapayım diye

• quote:

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -

Orta okuldayken sürekli fermuarımı açık unuturdum. Elif diye bir kız vardı arkadaşıma söylüyordu. Arkadaşımda gelip bana ''Aga Elif diyor ki fermuarını açık unutmuşsun.'' İnanın her gün yapıyordu bunu. Sonra birgün gittim sordum sürekli şeyime neden bakıyorsun dedim. Kız da demez mi bakkal açıksa ben ne yapayım diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

balkondayım,yan komşunun kızı var görmeniz lazım fena birşey Bende hiç aşşağıya bakmadan aşşa tükürdüm "ayyyyy" diye bi ses geldi bem aşşa baktım kız bana baktı hala bakamıyorum yüzüne saçları görmeniz lazımdı balgam hep

bi keresinde de bu kızla okuldan geliyoruz aynı yaştayız aynı okulda okuyoduk bunla 8.sınıftık o zamanlar,eve yaklaştık geriden bi korna sesi geldi ben yolun sağındaydım soluna kızın yanına geçeyim dedim ben tam geçiyodum bi fren sesi kızı tuttum yolun ortasına attım ben kızın yerine geçtim ama allahtan kıza çarpmadı araba,ayağına hafif dokundu durdu kızı tutup yolun ortasına fırlatmıştım ulan ya

Lan telefonun ekrana tükürdüm ya

• Evet bende bir şeyler yazayım..
    Şimdi biz teyzemlerle filan gezmeye gitmiştik işte geztik filan, bunlar karnımız acıktı filan dediler, bi tane avm'ye girdik işte yemek için, yemeği yedim canım'da milkshake çekti, gidip alayıp dedim bi tane kendime.. Aldım işte geliyorum, tam'da kapıdan giriyordum balkonun, ayakkabının bağcına basmazmıyım, üstüm başım milkshake oldu allahtan yere kapaklanmamıştım.. Tam bu olay olduğunda karşımda bi kaç tane, güzel kız vardı.. Çok pis rezil olmuştum o an, nerdeyse ağlıcak gibi olmuştum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 29 Aralık 2011; 17:46:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: speech

quote:

Orijinalden alıntı: 4Reaky

eski sevgilimle ilk buluşmamzda kafa tokuşturmştum kız eve gitmişti

• 16 yaşlarındayım Bi yaz günü sevdiğim bi arkadaşımla MetroCity avm ye gittik ben hayatımda içmemişim biliyorum bana dedi kanka milkshake içelim o ne lan felan derken anlattı işte soğuk buzlu vs vs dedim tamam nerden alıcaz felan derken yemek katına oturduk burgerking den alıcaz dedi bende tamam ben alırım diyince i..nelik değilmi işte kanka dedi arkadaşım onların boyları var ''BATTAL'' boy olanından alıcaksın eyw dedim gittim sıra var ama kızlar felan 15/20 kişi neyse ordan boşta olan bi kasiyere bide bağırarak ordan 2 tane ''BATTAL'' boy milkshake alabilirmiyim diye bağırdım kız da yeniymiş müdürüne döndü battal boy milkshake varmı diye sordu adam döndü benim o kızla dalga geçtiğimi düşünerek beyfendi BATTAL boy kalmadı damacanayla verelim demesinmi sırakiler koptu ben yerin dibinde

• quote:

Orijinalden alıntı: AnilOzaydin

16 yaşlarındayım Bi yaz günü sevdiğim bi arkadaşımla MetroCity avm ye gittik ben hayatımda içmemişim biliyorum bana dedi kanka milkshake içelim o ne lan felan derken anlattı işte soğuk buzlu vs vs dedim tamam nerden alıcaz felan derken yemek katına oturduk burgerking den alıcaz dedi bende tamam ben alırım diyince i..nelik değilmi işte kanka dedi arkadaşım onların boyları var ''BATTAL'' boy olanından alıcaksın eyw dedim gittim sıra var ama kızlar felan 15/20 kişi neyse ordan boşta olan bi kasiyere bide bağırarak ordan 2 tane ''BATTAL'' boy milkshake alabilirmiyim diye bağırdım kız da yeniymiş müdürüne döndü battal boy milkshake varmı diye sordu adam döndü benim o kızla dalga geçtiğimi düşünerek beyfendi BATTAL boy kalmadı damacanayla verelim demesinmi sırakiler koptu ben yerin dibinde

bu çok iyiymiş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: AnilOzaydin

16 yaşlarındayım Bi yaz günü sevdiğim bi arkadaşımla MetroCity avm ye gittik ben hayatımda içmemişim biliyorum bana dedi kanka milkshake içelim o ne lan felan derken anlattı işte soğuk buzlu vs vs dedim tamam nerden alıcaz felan derken yemek katına oturduk burgerking den alıcaz dedi bende tamam ben alırım diyince i..nelik değilmi işte kanka dedi arkadaşım onların boyları var ''BATTAL'' boy olanından alıcaksın eyw dedim gittim sıra var ama kızlar felan 15/20 kişi neyse ordan boşta olan bi kasiyere bide bağırarak ordan 2 tane ''BATTAL'' boy milkshake alabilirmiyim diye bağırdım kız da yeniymiş müdürüne döndü battal boy milkshake varmı diye sordu adam döndü benim o kızla dalga geçtiğimi düşünerek beyfendi BATTAL boy kalmadı damacanayla verelim demesinmi sırakiler koptu ben yerin dibinde

Kalbim sıkışmaya başladı gülmekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8. siniftayken sevgilim ve bir kac arkadas disari ciktik. O zamanlar daha yeni cikmaya basladigimiz icin baskalarinida cagiriyorduk bulusurken neyse gittik starbucks a oturmaya benimde cok psikopat bir arkadas var cok muzur birsey illa birine bir serefsizlik yapacak ayni benim gibi. Oturcak yer bakiyoruz bulduk oturucaz tam kizlar oturdu bende sandalyeyi cektim tam oturucam... Ilk noldu anlamadim 3-4 saniye sonra kendime geldigimde bir saga sola bakindim bir baktim yerde yatiyorum millet guluyor falan dedim noluyoruz lan. Benim psikopat arkadas tam otururken sandalyeyi cekmis Sonra baktim herkes guluyor sirf benim sevgilim ve arkadaslar gulse neyse tum starbucks guluyor calisanlar bile bakip guluyor anasini satayim. Sonra bende kalkip oylesine arkadasi kovaladim laf olsun diye bir sey yapacagimdan degil Sonra yakaladim dedim olum napiyon lan yapilir mi boyle sey derken arkadasla gulerek geri donduk masaya ulan 15 dk en az kizlar birbirlerine bakip bakip gulduler cok pis rezil olmustum. Bende cakalin tekiyimdir normalde bu tur seyleri yapan kisi hep ben olurum boyle seyleride hic yemem ama orda yeni asik olmus biri olarak kizdan baska birsey gormuyor gozum, baska dunyalara ucmusum hic farkina bile varmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baronious -- 30 Aralık 2011; 6:45:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chaosseko

Bizim bir arkadaş vardı davranışları hafif eşcinsel gibiydi.Yumuşak yumuşak konuşuyodu kıvırtarak yürüyodu falan.Biz de o zamanlar küçüktük dalga geçerdik sürekli top diye.Hatta çocuk bize göre bayaa kıllıydı kıllı top bile derdik.Bir gün kızlarla parkta oturuyorduk.O günde bu çocukla dalga geçmiştim ben.Bir baktım karşıdan annesi evde giydiği şeylerle fırlamış sokağa üstüme yürüyor sinirli sinirli.Ulan kaçayım mı kalıyım mı kitlendim bir anda ne olduğunu anlamadan kadın yapıştı saçıma bağırmaya başladı.Sen kim oluyosun da benim çocuğumla dalga geçiyosun falan.Ben dondum kaldım hiç bişi diyemiyorum zaten kızlara rezil olmuşuz kadın o an patlattı bombayı.Saçımı iyice çekip bağırmıştı tüm parkım ortasında.Bi daha çocuğumla dalga geçmiyceksin!!Benim çocuğumun p.pisinde senin saçından fazla kıl var ulan! Ben gülmekle ağlamak arasında gidip gelirken kızlar kıkır kıkır gülüyodu

komikmiş ya:))

• quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

quote:

Orijinalden alıntı: chaosseko

Bizim bir arkadaş vardı davranışları hafif eşcinsel gibiydi.Yumuşak yumuşak konuşuyodu kıvırtarak yürüyodu falan.Biz de o zamanlar küçüktük dalga geçerdik sürekli top diye.Hatta çocuk bize göre bayaa kıllıydı kıllı top bile derdik.Bir gün kızlarla parkta oturuyorduk.O günde bu çocukla dalga geçmiştim ben.Bir baktım karşıdan annesi evde giydiği şeylerle fırlamış sokağa üstüme yürüyor sinirli sinirli.Ulan kaçayım mı kalıyım mı kitlendim bir anda ne olduğunu anlamadan kadın yapıştı saçıma bağırmaya başladı.Sen kim oluyosun da benim çocuğumla dalga geçiyosun falan.Ben dondum kaldım hiç bişi diyemiyorum zaten kızlara rezil olmuşuz kadın o an patlattı bombayı.Saçımı iyice çekip bağırmıştı tüm parkım ortasında.Bi daha çocuğumla dalga geçmiyceksin!!Benim çocuğumun p.pisinde senin saçından fazla kıl var ulan! Ben gülmekle ağlamak arasında gidip gelirken kızlar kıkır kıkır gülüyodu

komikmiş ya:))

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.