Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alex2017

quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

Voleybol toplarına rabona vurarak geri gönderirim o kadar proyum. Rezil olduğum anlar ise basketbol turnuvaları. Benim boyum 187 ama basketbolu hiç beceremem çünkü küçüklüğümden beri futbol oynarım. Herneyse basketbol turnuvaları oldumu ribaund mudur nedir onları almam için benide takıma alırlar o işi beceririm aslında çünkü kaleciyim ama kaleci gibi atladığım için komik gözüküyor dışardan.

ee bu muydu..

Herkes senin gibi rezil olmak zorunda değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• reserved
  • Lise üçteyken beden zamanıydı ve salona inmiş top oynuyorduk. O gün de okul voleybol takımının maçı vardı. Hoca bunları içeri tıktı geçin köşede biraz antreman yapın diye. Yahu bunları çıkın diyoruz çıkmıyolar falan. Her neyse bir pozisyon oldu zaten maç kıran kırana gidiyor topa bir vurmuşum -ama simao'nun fenere attığı füze gibi bişeydi herhaldei?- top bam diye kızın kalçasına gelmesin m Kızın çığlıklarıyla inledi okul. Direk salağa yattım noldu falan diye çevreme bakıyordum ama sahadaki herkes dönmüş bana bakıyodu

Yine lise dönemlerinde salonda top oynarken ve yine voleybol meraklısı kızlarla salonu paylaşmak zorunda kalmışken puto almış sağdan gidiyodum. Önüme aniden bir kız belirdi ve bende hiç kasmadan ellerimi yana açıp kıza arkadan bir tane inceden yerleştirmiştim. Acaip utanmıştım ama kızdan gram tepki gelmemişti

• Az once oldu . Okulun kapısının orda bı grup kız toplanmıs. Bende okulda tanınıyorum. Benı gosterıp falan konusuyolar. Benım de g*tum kalktı tabı. Bı an havalı havalı yuruyodum. Hava yagmurlu ayagım kaydı ve dustum. Ustum basım camur oldu. Kızlar bana kıyamaam falan dıyolardı rezıl oldum resmen .. Tramvaydayım eve gerı donup camurlu ustumu degstrecegım herhalde okula gtmem bugn .

• quote:

Orijinalden alıntı: |SkY..|

Az once oldu . Okulun kapısının orda bı grup kız toplanmıs. Bende okulda tanınıyorum. Benı gosterıp falan konusuyolar. Benım de g*tum kalktı tabı. Bı an havalı havalı yuruyodum. Hava yagmurlu ayagım kaydı ve dustum. Ustum basım camur oldu. Kızlar bana kıyamaam falan dıyolardı rezıl oldum resmen .. Tramvaydayım eve gerı donup camurlu ustumu degstrecegım herhalde okula gtmem bugn .

• eski sevgilimle ilk buluşmamzda kafa tokuşturmştum kız eve gitmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Reaky

eski sevgilimle ilk buluşmamzda kafa tokuşturmştum kız eve gitmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealSchule -- 20 Aralık 2011; 12:51:45 >
  • Orta okulda 8.siniftim galiba Okulda beden salonunda barfiks demirleri vardi.Butun sinif bu demirlerin hemen yaninda basket maci yapiyordu ben haric.Ben kizlara hava atmakla mesguldum.Dedim"Izleyin kizlar'' Kosarak barfiks demirlerinin oraya gittim. Yemin ederim amacim neydi hatirlamiyorum. Biraz geriden Tarzan gibi atliyim dedim.Demire deydim elim kaydi ve sirt ustu dustum. Gozumu actigimda butun herkes basimdaydi hem nefes alamiyordum hemde rezil olmustum.Gozlerimi kapattim dedim dedim o kadar rezil olduk oliyim ben artik
  • dün başıma gelen olay mesleki ingilizce dersindeyiz hoca geldi soru sordu ama bende resim çiziyorum nereyi sordu onu bile bilmiyorum bende hazır değilim dedim millet kahkaha atmaya başladı tabi bende güldüm 5 6 sıra arkamda da hoşlandığım kız var bu olaydan sonra unutmam gerektiğini düşünüyorum
  • bundan 4 sene önce falandi, sakaryada iki kiz arkadaş birde onlarla beraber kafeye gelen bi çocuk vardı, ben çocuğu ilk defa görüyorum, neyse aynı masada iki kız kendi aralarında konuşuyo bende çocukla muhabbet ediyorum, cümle arasında 'yasa dışı drag' diceğime 'yasa dışı y*rak' dedim, ben biraz kızardım çocukda bozuntuya vermeden gülüyor, ben kızlara baktım konuşmaya devam ediyorlar, ya duydular duymamazlıktan geldiler yada duymadılar, duyup duymadıklarını hala merak ederim.

• quote:

• Lisede kızın birisiyle konuşuyordum, kıza " kimya'daki kızlar kaşar dedim" elindeki dondurmayı bana fırlattı, sonradan anladın ki kız kimyadanmış
  • lisede merdivenleri koşarak iniyordum.....
  • Bugün arkadaşın yaşadığı bir rezilliği anlatayım.Kız dedi "bugün evde kimse yok napçam of" dedi.Arkadaşta "senin yerinde olsam çavuşu tokatlardım"
  • Basket oynarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: speech

quote:

bende yaptım böyle bi mallık

ama kız eve gidiodu zaten uğurlamak amacıyla liseden alışkanlık yanağından öpücsğime :)

• Ben rezıl olmadımda kız arkadasım rezıl olmustu kız arkadasımla yuzyuze konusuyorduk ben buna komık bırsey anlattım anıden guldu gulunce sumuklerı cıktı hemen ıcıne cektı ben koptum kız aglayarak uzaklastı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

Annnaaaaam Çikoooo.

• Yaz ayları evimiz 3 katlı aile apartmanı. Kapıya poşet bırakılmış bende poşeti almak için aşağı indim. Üstümde de sadece boxer var. Kapı kapanmıştı ve bende de anahtar yoktu. o şekilde 500 metre yürümüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nycs

Yaz ayları evimiz 3 katlı aile apartmanı. Kapıya poşet bırakılmış bende poşeti almak için aşağı indim. Üstümde de sadece boxer var. Kapı kapanmıştı ve bende de anahtar yoktu. o şekilde 500 metre yürümüştüm

bende sadece boxer la apartman girişine damacana su almaya indim, apartmanda ki 3 tane bekar kızında tesadüfen merdivenden iniyor olmaları da rezilliğin alası. kendime koşarak eve atim dedim bu sefer de annem 1 saat kapıyı açmadı. yer yarılsa da içine girsem diyor insan.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.