Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

harflerin azizliğine uğrayan çoktur heralde

kızı birisi rahatsız etmiş bende hayırdır filan diye sordum kız seni tanıyormuş onu sordum dedi bende cevaplamak zorunda değilsin sil(k) gitsin dedim.

kız ne diyorsun emrullah nasıl .ikeyim demez mi

Eğer gerçekse

• quote:

Orijinalden alıntı: speech

harflerin azizliğine uğrayan çoktur heralde

kızı birisi rahatsız etmiş bende hayırdır filan diye sordum kız seni tanıyormuş onu sordum dedi bende cevaplamak zorunda değilsin sil(k) gitsin dedim.

kız ne diyorsun emrullah nasıl .ikeyim demez mi

• kızın yanında karizma yapalım tıslayarak gülelim derken burnumdan sümük fırladı çok vahimdi çok
  • rizörvığd
  • benim bi yeğen var lise 2 de manitasıyla ilk öpüşmesi kızın ağzında bizim fırlamanın ön üst takma dişler kalıyo kı o dakka terk ediyo bizimkini..... (3 sene önce kızlara bakarken geçirdiği bisiklet kazası sonucu ön üst dişleri kırılmış yerine takma dişler yapılmıştr)
  • Up up
  • mesajım bulunsun yazarım
  • güzel konu
  • Voleybol toplarına rabona vurarak geri gönderirim o kadar proyum. Rezil olduğum anlar ise basketbol turnuvaları. Benim boyum 187 ama basketbolu hiç beceremem çünkü küçüklüğümden beri futbol oynarım. Herneyse basketbol turnuvaları oldumu ribaund mudur nedir onları almam için benide takıma alırlar o işi beceririm aslında çünkü kaleciyim ama kaleci gibi atladığım için komik gözüküyor dışardan.
  • merdivenlerden inerken hep merak ettigim kız vardı etrafa baktim kimse yok bu kızın frikigini yakalamak icin kafamı kaldırmam ile ayagımı burkup yuvarlanmam bir olmustu kızda gördü cok utandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

Voleybol toplarına rabona vurarak geri gönderirim o kadar proyum. Rezil olduğum anlar ise basketbol turnuvaları. Benim boyum 187 ama basketbolu hiç beceremem çünkü küçüklüğümden beri futbol oynarım. Herneyse basketbol turnuvaları oldumu ribaund mudur nedir onları almam için benide takıma alırlar o işi beceririm aslında çünkü kaleciyim ama kaleci gibi atladığım için komik gözüküyor dışardan.

ee bu muydu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantıkhatası

quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz7

Bu oaly geçenlerde oluyor hala dusundukçe guluyorum Evden tam cıkıcam acaip ossurasım geldi neyse dedim salarım asansorde kapıyı çektim cıktım asansorde asagıya inerken bi salmısım ortalık leş gibi kokuyo adamı boagacak şekilde neyse asagıya indim biizm komusunun kızı bindi biner binmz öff dedi adamlar sıçmış resmen dedi yerin dibine girdim hala yuzune bakamıyorum kızın.

öldüm

of deminden beri öldüm gülmekten annemgil geldi ne oldu diye hahahah

• bulunsun mesaj benim istedim
  • Gecen gunlerde 4 kiz arkadasim ve ben geziyoruz. dediler bir syler alalim marketten. gittik iste ikisi powerade 1i sprite 1i de kola aldi. ben de powerade aldim. yaninda 2 tane pringles. baktim hepsi cebinden para cikariyo. artistlik ya, ben de dedim durun ben oderim. cebimde var 20 lira. tuttu mu bana 25 lira. kizardim boyle bizimkiler de ciktilar bekliyolar. noldu Daghan falan diye sesleniyolar. yok bisey gidedurun siz dediysem de fayda etmedi. ben de kasiyerle konusuyorum hani boyle boyle. konusurken de kasaya dogru egiliyorum hani hafiften. tam bi de bizimkiler geliyolar noluyo ya diyerek. bir de o egilme pozisyonunda kalabaligin ve cikardigi gurultunun osurugumu kamufle edecegini dusunurken biraktigim bombanin sesi herkesi susturmaya yetti. devamini anlatmak istemiyorum zaten tahmin edebilirsiniz sanirim (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 1 kere sinde bi kızla kesişioz 10 metre fark var o bana ben ona bakıoruz fakat yolda yürürken kızıda tanımıom. Kız bakarmısın bakarmısın die bagıromus aslında ben dalgınlıkla cadde ısıklandırma direkleri olursa ona bir çarparım karizma yerde kız gülüo sonra aynı böyle gözlüklü bi adam seni çağırdı dedi gitti ulan ne rezillikti ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkaninal

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

ısıtaydın koçum ne güzel kız varmış işte

hocam başa gelincek en kötü şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili

Gecen gunlerde 4 kiz arkadasim ve ben geziyoruz. dediler bir syler alalim marketten. gittik iste ikisi powerade 1i sprite 1i de kola aldi. ben de powerade aldim. yaninda 2 tane pringles. baktim hepsi cebinden para cikariyo. artistlik ya, ben de dedim durun ben oderim. cebimde var 20 lira. tuttu mu bana 25 lira. kizardim boyle bizimkiler de ciktilar bekliyolar. noldu Daghan falan diye sesleniyolar. yok bisey gidedurun siz dediysem de fayda etmedi. ben de kasiyerle konusuyorum hani boyle boyle. konusurken de kasaya dogru egiliyorum hani hafiften. tam bi de bizimkiler geliyolar noluyo ya diyerek. bir de o egilme pozisyonunda kalabaligin ve cikardigi gurultunun osurugumu kamufle edecegini dusunurken biraktigim bombanin sesi herkesi susturmaya yetti. devamini anlatmak istemiyorum zaten tahmin edebilirsiniz sanirim (:

of of ki off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mow_ -- 19 Aralık 2011; 23:54:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Yanlışlıkla içine bibişimi yaptım

• ulan ne güldüm gece gece
  • hepsi süper ya gülmekten geberdim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.