Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alcatraz7

Bu oaly geçenlerde oluyor hala dusundukçe guluyorum Evden tam cıkıcam acaip ossurasım geldi neyse dedim salarım asansorde kapıyı çektim cıktım asansorde asagıya inerken bi salmısım ortalık leş gibi kokuyo adamı boagacak şekilde neyse asagıya indim biizm komusunun kızı bindi biner binmz öff dedi adamlar sıçmış resmen dedi yerin dibine girdim hala yuzune bakamıyorum kızın.

öldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan 2 sene önce kız lisesine girmiştim. okuyan kuzenim var ona bişey verip gidicem neyse iceri girdim havalı havalı bahcedeki tum kızlar bana bakıyo(sanki ilk defa erkek görüyolar)neyse tam o sırada kızlardan biri bilerek ayagıma voleybol topu attı kızda taş hani bende yerden topu aldım topa son gücümle degajlamamla okulun çatısına kaçması bir oldu ardındn bütün kızlar hepbir agızdan ohaa çüüş hayvaan nidalarında isyan ediyolardı. o utanctan okuldan nasıl cıktıgımı hatırlamıyorum.
  • rezerve
  • Rezervelik
  • Yukari
  • Süper şeyler var yarın okulda okurum
  • Beyler devam...
  • Valla hangi birini yazayım bilemedim ki
  • kız arkadasimla indik arabadan evine getirmistim. Ama gazim var ole boyle degil. cebimden arabanin anahtarini cikarip bilerek uzaga attim kız montunu giyerken gorememisti.

Sonra , - Aaa anahtari dusurdum diye egildim aldim anahtari bu sirada kızla 4 metre mesafe uzaklasabildim . Sonra malum saliverdim . Aniden ruzgar cikti . Kıza yaklasirken kokuyla beraber geldim
    Kızın burnunun diregi kirildi neredeyse hissettim tipinden. Genelde opuserek ugurlardim opmeden gitti.

Aklima gelince devam ederim iyi geceler. Yazan arkadaslara tessekkurler cok guldurduler sag olsunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Konuşurken tükürüğün kızın alnının ortasına slow motion konması.

ulan arkadaş ne güldüm beeee
  • daha da rezil bir an yaşayacağımı tahmin etmemekle beaber, çok hoşlandığım bir kızın dükkanına gidip nerdeyse hergün sohbet ediyorum sohbetler hep cıvıl cıvıl geçiyor. kızın doğum gününü not ettim ve o gün en kralından çiçek yaptırdım ve cesaret edip gittim verdim. kızın verdiği cevap; benim nişanlı olduğumu bilmiyorsun değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lastikteki Çivi_

camda sohbet ederken kızın işi vardı bende başka siteler takılıyodum bi ara kamerayı unutup burnumu karıştırdım sonradan dann etti ama kız bişey demedi

Sesli güldüm
  • 9. Sınıfiz daha kimya dersiydi hoca yok dediler herkes bağırıyor falan bende sıranın üstüne çıktım sıradan sıraya atlıyorum ders boş diye bağırıyorum tam o sırada sıranın ucuna basmisim yere kapaklandim ama kalkmam 2 sn falan sürdü bir de üstüne ders boş geçmedi dustugumle kaldım herkes gülmüştü su an son sınıfım hala arkadaslarım dalga gecer gülerler
  • yıllar önce öss sınavına hazırlanırken dersanede sınavda sesli salmıştım.çok utanmıştım
  • :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: metin_99

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Gülerken sevgilimin suratına tükürdüm sonra o da bana tükürdü

Allah belanı versin ben de monitöre tükürdüm

o da sana tükürdümü

• Reserved
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1110_Engin

Yıl 2009... O zaman çalıştığım teknik servise bir yakınımız kızının dizüstü bilgisayarını getirmişti. Klasörler arasında gezinirken kızın kendi ve arkadaşlarıyla fotoğraflarını gördüm. Öyle fotolara dalmış bakarken arkamdan bir ses belirdi "sorun nedir ?" diye. O an elim ayağım birbirine dolaştı, hızlıca fotoğrafları klasörleri falan kapatmaya çalıştım, kızardım, kemküm ettim falan. Yalnız kız herhangibi birşey söylemedi. Ya fark etmedi yada onunda hoşuna gitti

bunun aynısı bana da olmuştu kız notebook u bıraktı gitti, sonra birşey söylemek için dönmüş arkamdaymış farkında değilim. üstelik tatil beldesi resimleriydi bikinili filan, o bakıyorum işinizi dikkatle yapıyorsunuz dedi kız gülerek.

bende yalan mekanizması acayip sağlamdır, hemen dosyalarda bir sıkıntı veya virüs olabilir diye kontrol ediyordum dedim ama yemedi tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

Orijinalden alıntı: 1110_Engin

Yıl 2009... O zaman çalıştığım teknik servise bir yakınımız kızının dizüstü bilgisayarını getirmişti. Klasörler arasında gezinirken kızın kendi ve arkadaşlarıyla fotoğraflarını gördüm. Öyle fotolara dalmış bakarken arkamdan bir ses belirdi "sorun nedir ?" diye. O an elim ayağım birbirine dolaştı, hızlıca fotoğrafları klasörleri falan kapatmaya çalıştım, kızardım, kemküm ettim falan. Yalnız kız herhangibi birşey söylemedi. Ya fark etmedi yada onunda hoşuna gitti

bunun aynısı bana da olmuştu kız notebook u bıraktı gitti, sonra birşey söylemek için dönmüş arkamdaymış farkında değilim. üstelik tatil beldesi resimleriydi bikinili filan, o bakıyorum işinizi dikkatle yapıyorsunuz dedi kız gülerek.

bende yalan mekanizması acayip sağlamdır, hemen dosyalarda bir sıkıntı veya virüs olabilir diye kontrol ediyordum dedim ama yemedi tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.