Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I need $

3 sene önce yazlıktayız gece saat bilmem kaç kumsalda oturuyoruz cocukluktan beri tanıdığım bi kız var onun okuldan arkadaşı 1 hafta onlarda kalmaya gelmişti bende asılıyorum o aralar kıza numarasını aldım paso mesaj atıyorum,asılıyorum beni uyardı bana asılıyorsun ama bak olmaz biz arkadaş olalım dedi bende ne asılması sen yanlış anladın beni benim sevgilim var zaten diye palavra sıktım.Sonra inandırıcı olsun dıye mesajlaşıyorum yalandan sevgilimle diye sağa sola mesaj atıyorum bi gece gene sevgilim arıyor dıye açtım telefonu ama kendım çaldırdım telefonumu zil sesi ayarlarından çaktırmadan açtım telefonu 5 dakka konuştuk iyice azıttım aşkım şu an senı hayal edıyorum dudaklarını hayal edıyorum öpmek istiyorum kızlar 2 metre yanımda duysun dıye yuksek sesle konusuyorum pat telefon çalmaz mı o sırada sessize aldım allahtan ses çıkmıyor ama çalıyor ben devam edıyorum konuşmaya aşkımlı falan sonra gülmeye başladı kızlar ne guluyor lan bu mallar dıye baktım başka bi kız daha vardı bende numarası olmayan kıza benım numarayı vermışler o arıyormuş telefonu sallıyordular açmıyacakmısın daha telefonu ya dediler o an kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü uyduruyorum işte aynı anda görüşme yaparken başkasıda arayabiliyor öyle ayarlardım ben sevgilimle konuşuyorduk ama yemediler tabi baya dalga geçtiler herkese anlatmışlar itibarım 2 paralık olmuştu.

Çok güldürdünüz sağolun ya .. Bu olayı bütün arkadaşlara anlatıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

mesajım bulunsun ben de bir olay yazacaktım ama 15 gün bölüm uzaklaştırması alacağımdan korkuyorum

yaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Lastikteki Çivi_

camda sohbet ederken kızın işi vardı bende başka siteler takılıyodum bi ara kamerayı unutup burnumu karıştırdım sonradan dann etti ama kız bişey demedi

bu benimde başıma geldi iğrenç bir duygu nasıl utaniyor insan :D hem ucundanda değil bayağı derin noktalara ilerlemiştim.

Tangmuch allah senin iyiliğini versin :D Gözlerimden yaş geldi :D

• Ortaokuldayız, sevdiğim kız kucağıma düşmüştü.Tamda ortalamış.Bende bi hareketlenme oldu.Anlayan anladı.Kız bir güldü.Ben kıpkırmızı oldum.
    Daha sonra kızın yüzüne bakamamıştım.Konuşçaktım, açıklıcaktım. ama rezil oldum diye bişi diyemedim.O da beni seviyomuş aslında.Arkadaşım sölemişti mezuniyetten sonra.Onada o söylemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prodigy

Ortaokuldayız, sevdiğim kız kucağıma düşmüştü.Tamda ortalamış.Bende bi hareketlenme oldu.Anlayan anladı.Kız bir güldü.Ben kıpkırmızı oldum.
    Daha sonra kızın yüzüne bakamamıştım.Konuşçaktım, açıklıcaktım. ama rezil oldum diye bişi diyemedim.O da beni seviyomuş aslında.Arkadaşım sölemişti mezuniyetten sonra.Onada o söylemiş.

çok kötü bi olay benim yaşadığım daha dda kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Spor Salonundan geldim terlemişim leş gibi duşa girdim . Evde de kardeşim var kapı çalmış işte siteden bir kız gelmiş . Abim banyoda falan demiş kardeşim . Kız da içeri tamam ona bişi sorucam ben içeride beklerim falan

Bende banyo da hiç şarkı söylemem şarkı söyliceğim tuttu ama nasıl opera yapıyorum . İşte Beatbox lar mı dersiniz beşiktaş marşı mı dersiniz bir de arada böyle türkü falan bağıra bağıra söylüyorum . Duştan çıktım saçımıı kuruladım biraz ve bornozumu giydim çıktım salona doğru yürüyorum . Salon un kapısnı açmaz olaydım hay annem beni doğurmaz olaydı o kapıyı açmayaydmmm .Açaydım gollarımııı gitme diyeydiiimm gibi bir hal oldu bende .

Kız da pc ile ilgili bir şey sordu gitti . Kardeşim geldi abi çok iyi söylüyorsun falan dedi .Duydu mu dedim ? Halay bile çekti dedi .

Kızı ne zaman görsem Beatbox yapsana falan diyor .

Öldüm öldüm dirildim

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Ortaokuldayız, sevdiğim kız kucağıma düşmüştü.Tamda ortalamış.Bende bi hareketlenme oldu.Anlayan anladı.Kız bir güldü.Ben kıpkırmızı oldum.

çok kötü bi olay benim yaşadığım daha dda kötü[/b9

Başından geçen olayı sende anlat be hocam.Merak ettim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

çok kötü bi olay benim yaşadığım daha dda kötü[/b9

Başından geçen olayı sende anlat be hocam.Merak ettim.

bende bi tane yazıyım bari lisede kızlarla futbol oynuyoruz sene sonu kimse yok tabii adam olmadığı için kızlarda geldi neyse benim sevdiğim kız sürekli kayıyor ayağa neyse topu almış gidiyorum bu geldi ayağımıa kaydı ama o sırada benim ayak bununkine girmiş hafiften ben kaskatı kesildim nasıl heyecanlandıysam artık sonra kız kalktı ama daha sonra maç boyunca yapmadığım aptallık kalmadı

yine aynı kız dersde bakıyordum bunun bacaklara bunun eteği açılmış ama bende farkınd olmadan aynen böyle yapmışım kız ve bunun arkadaşları bunu gördü dahada kızın yüzüne bakamıyorum

• maksat mesaj bulunsun
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

• bulunsun.
  • bulunsun canım sıkıldıkça girer okurum fıkra olucak hikayeler var
  • quote:

Yarıldım

• quote:

uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum

• 3. ya da 4. sınıftayım kızlara hava olsun diye parfüm sıkayım dedim.Sabah uyku sersemi babaannemin parfümünü sıkmışım.Sınıfa gittim oturdum kız dedi hayrola parfüm mü sıktın diye.Ben de yok ya ne parfümü dedim.En arkada oturdum kimseyle konuşmadım o gün.
  • Süper olaylar varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHHMMM -- 18 Ağustos 2011; 10:17:42 >
  • devam beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

3 sene önce yazlıktayız gece saat bilmem kaç kumsalda oturuyoruz cocukluktan beri tanıdığım bi kız var onun okuldan arkadaşı 1 hafta onlarda kalmaya gelmişti bende asılıyorum o aralar kıza numarasını aldım paso mesaj atıyorum,asılıyorum beni uyardı bana asılıyorsun ama bak olmaz biz arkadaş olalım dedi bende ne asılması sen yanlış anladın beni benim sevgilim var zaten diye palavra sıktım.Sonra inandırıcı olsun dıye mesajlaşıyorum yalandan sevgilimle diye sağa sola mesaj atıyorum bi gece gene sevgilim arıyor dıye açtım telefonu ama kendım çaldırdım telefonumu zil sesi ayarlarından çaktırmadan açtım telefonu 5 dakka konuştuk iyice azıttım aşkım şu an senı hayal edıyorum dudaklarını hayal edıyorum öpmek istiyorum kızlar 2 metre yanımda duysun dıye yuksek sesle konusuyorum pat telefon çalmaz mı o sırada sessize aldım allahtan ses çıkmıyor ama çalıyor ben devam edıyorum konuşmaya aşkımlı falan sonra gülmeye başladı kızlar ne guluyor lan bu mallar dıye baktım başka bi kız daha vardı bende numarası olmayan kıza benım numarayı vermışler o arıyormuş telefonu sallıyordular açmıyacakmısın daha telefonu ya dediler o an kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü uyduruyorum işte aynı anda görüşme yaparken başkasıda arayabiliyor öyle ayarlardım ben sevgilimle konuşuyorduk ama yemediler tabi baya dalga geçtiler herkese anlatmışlar itibarım 2 paralık olmuştu.

Çok güldüm ya buna

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.