Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackrush

Gittiğim dershanede 5 katlıydı. En üst katı kantin, 4. katta tuvalet yok, 3.katta öğretmenler tuvaleti, 2.kat kızlar tuvaleti, 1.katta'da erkekler tuvaleti var. Bizim sınıf 4.kattaydı, ders bitti sıkışmıştım koşarak tuvalete doğru inmeye başladım o anda aklımda da başka bir şey vardı onu düşünürken 2.kata kızlar tuvaletine girmişim. Tuvalete girdim kapıyı kapattım işimi gördüm bi çıktım içeride 15 kadar kız var, bi sessizlik oldu bakışmalar falan, ee yanlış girmişim bi alt kata gireceğime buraya girmişim dedim ve hızla uzaklaştım ordan. Kızlar tuvaletinin fayansları pembemsiydi nasıl farketmediysem o anki dalgınlığımdan artık

Nerde oturuyon aynı bizim dershane ya?

• Bir gün okula geldim tabi saat : 08.00 felan okulda in,cin top oynuyor.İşte birden o kızı gördüm tek başınaydı.Sonra lan fırsat bu fırsattır diyip ,yanına gidecektim taaah ki benim ib*e arkadaşım beni takip etmiş tam kız bana bakıyordu bende ona göz kırptan hafiften , sonra bu beni takip eden ib*e arkadaş , üstüme çullandı ve beni suyla ıslattı.Ve kızda öldü gülmekten tabiki.Bende eve döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 24 Ağustos 2011; 16:30:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon
    Bir gün akrabama ait olan gömlek biz de kalmış.Annem de onu temiz kalsın diye yıkamış,ütülü neyse.Ben de bir değişiklik olsun diye sabahtan kendi gömleğimi bırakıp onu giydim..Kızların hangi gömlek giydiğine dikkat etmeyecek derecede safım.Neyse okuldan çıkmamıza doğru yanında 3-4 tane arkadaşı olan sınıf arkadaşım:
    -Modeon'un gömleği de nasıl bizimkilere benziyor.
    +Yok yaw benim gömleğim daha öncede giyordum bunu.
    -Ama bizimkinin aynısı.Yakaları hem de yuvarlak.(pis pis sırıtıyorlar)
    +Ha evet benzerlik var. Ama benim ki sanki biraz daha uzun.
    ---------
    O an varya acayip utanmıştım. Sınıfın en ateşli kızından bu darbeyi yemek o zaman ne koymuştu.

Bu çok fena ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaEmre415 -- 24 Ağustos 2011; 16:52:31 >

• Bende birgün svglmle sinemadan cıktık birseyler yiyecegiz tam yolda yürüyoruz yukardan bi kuş bisligi tam anlımı sıyırdı burnuma carptı ve yere düstü neyse yanımda mendil yok kızında yokmus bendil yanında yoldan gecen birinden istedi 1.si swglme rezil oldum 2.sı yoldan gecen kıza o gün aksama kadar dalga gecmisti benmle
  • Kızın yanında hoca tokat attı ama çok deli bişey. Yerin dibine girdim Lise 2 ' de .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsalih37

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

eskiden googleden birşey aradığın zaman kayıtlı kalırdı mesela bursa yazdın b tıklayınca bursa çıkardı babam sigortadan birşeye bakıcaktı fareyi elimden kaptı s yazdı sex çıktı yerin dibine girdim birşey demedi ama.

senin baban kız mı ? oha

başlığı görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsalih37

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

eskiden googleden birşey aradığın zaman kayıtlı kalırdı mesela bursa yazdın b tıklayınca bursa çıkardı babam sigortadan birşeye bakıcaktı fareyi elimden kaptı s yazdı sex çıktı yerin dibine girdim birşey demedi ama.

senin baban kız mı ? oha

ve fareyi elinden kapıp yazmış s'yi

klavyeyi anla işte.

• Bende değilde bir arkadaşım.Sanırım 5. sınıftaydık.Rakamları öğreniyorduk.1-2-3-4-5 ve 6'ya gelmişti sıra.Arkadaşta dinlemiyordu dersi hoca bu rakamı tahtaya yaz dedi six yerine s*k yazdı. Biz ders boyunca gülmeden duramadık hoca dersi bıraktı gitti
  • günlerden birgün sevgilimle buluşacaktim şehir tiyatrosunun önünde buluştuk içimden diyorum tamam bu saatte kimse olmaz ne gelen var ne giden kızı kucagıma alip öpeyim artislik olsun dedim gücüm yetmedi mi ne oldu anlamadim kızı taşiyamadim hafiften sallanip kızın kafasına duvara çarptım kızın gözleri doldu salak bi işi beceremedin diyip tokat atmişti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetferhat

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Eski sevgilimin yanında b.ka oturdum. Bundan daha berbat bir duruma düsen yoktur sanırım.

Harbiden bu kötü olmuş

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzem.

günlerden birgün sevgilimle buluşacaktim şehir tiyatrosunun önünde buluştuk içimden diyorum tamam bu saatte kimse olmaz ne gelen var ne giden kızı kucagıma alip öpeyim artislik olsun dedim gücüm yetmedi mi ne oldu anlamadim kızı taşiyamadim hafiften sallanip kızın kafasına duvara çarptım kızın gözleri doldu salak bi işi beceremedin diyip tokat atmişti .

Kıza yazık olmuş

• bende orta okuldayken ders ingilizce her neyse ben derslerden kaçar knight oynardım devamsızlık fazla idi kaçmadım ing dersinden o zamanlar sevdiğim kız var arkadam oturuo. Hoca tahtaya cwhre are from cevabı olarak söyle söylemiştim ayy am fırom turkey ne gülmüştü sınıf bana hiç unutmam kızada rezil olmuştuk.
  • Mesajım Bulunsun

Bir ara okurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

quote:

Orijinalden alıntı: elzem.

günlerden birgün sevgilimle buluşacaktim şehir tiyatrosunun önünde buluştuk içimden diyorum tamam bu saatte kimse olmaz ne gelen var ne giden kızı kucagıma alip öpeyim artislik olsun dedim gücüm yetmedi mi ne oldu anlamadim kızı taşiyamadim hafiften sallanip kızın kafasına duvara çarptım kızın gözleri doldu salak bi işi beceremedin diyip tokat atmişti .

Kıza yazık olmuş

Asıl çocuğa yazık olmuş lan o anki durumunu tahmin edebiliyorum. Allah korusun.

• Olay arkadaşın başına geliyor.5. yada 6. sınıftayız . İngilizce derslerinin yeni yeni görüyoruz tabi.Derste sayıları öğrendik öğretmende alıştırma niteliğinde öğrenciyi kaldırıp türkçe sayıyı söylüyor.Kalkan elemanda tahtaya ingilizcesini yazıyo.Bizim arkadaşa da şansına 6 sayısı denk geldi. Six yazmak yerine malum organı yazdı bu sınıfta bi gümbürtü koptu tabi, baya kızarmıştı çocuğun yüzü
  • O değilde 13-14 yıllık bi cocukluk kız arkadaşıma fena bi smile göndermiştim kıllı mıllı o an yerin dibine girdigim andır(siz siz olun msnde biriyle sövüşürken aynı anda hiç bir kızla konuşmayın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

Bende değilde bir arkadaşım.Sanırım 5. sınıftaydık.Rakamları öğreniyorduk.1-2-3-4-5 ve 6'ya gelmişti sıra.Arkadaşta dinlemiyordu dersi hoca bu rakamı tahtaya yaz dedi six yerine s*k yazdı. Biz ders boyunca gülmeden duramadık hoca dersi bıraktı gitti

mustafa sen misin
  • öldüm gülmekten bende bi keresinde lise sondayken dersanede cama kafa atmıştım camdan dışarıya kafamı çıkarıcaktım camda pırıl pırılmış anasını satıyım bi soktum kafayı çaaat diye millet altına sı...ıyodu gülmekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadircan1994

8.sinifta uzun esek oynarken pantolonum yirtilmisti hirkami belime sarip eve gitmistim..ne rezillikti 2-3 karis yirtilmisti..

Aynı şey başıma geldi hocam. Bením hırkam da yoktu ama

Mecbur arkadaşımın montunu sardım gittm eve
  • mükemmel :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.