Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

Orijinalden alıntı: Levopron

Neyse 1 tane daha anlatayım; ortaokuldaydim hoslandigim bi kiz vardi onu görünce kendimi kaybediyordum konusurken saçmalamaya basliyodum fln bigün bunu koridorda hocayla konusurken gördüm gittim yanlarina hemen bende konuya atladim fln nese konusuyoruz iste ben tabi kizi görünce yine saçmalamaya basladim otomatikman kiza hava olsun diye hocayla kankamla konusur gibi konusuyodum baya bi konustuktan sonra en sonundada s.k.tr ordan demistim hocaya oda sen hocanla nasil konusuyosun dedi kizin önünde basti tokadi basti tokadi benim yanaklar kipkirmizi oldu pancar gibi sonra kendime geldim tabi bida ne hocanin suratina bakabildim nede kizin suratina

kamil

• ahahhahahahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Beyler dikkat adam sübminal mesaj veriyor !!!

abi şunu yazıp durmayın her görüşümde 10-15 dk kendime gelemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nekao

quote:

Orijinalden alıntı: ekicimertim

quote:

Orijinalden alıntı: Shuurai

Ders çıkışı montumu giyerken elim kızın kafasına çarpmıştı. Kızın kafasına yumruk atmış gibi olmuştum. Yerin dibine geçmiştim ya. Rezillik.

sen söyleyince aklıma geldi bende üniversite sınavına hazırlanırken dersanede geldi başıma buna benzer bi olay ders bitti herkes kalktı toparlanırken bende montumu giyiyordum elimi montun kolundan bi soktum elim çıktı ama elimde bi yumuşaklık :D meğer kızın çuçusunu avuçlamışım bilmeden kızda çok güzeldi Allah sahibine bağışlasın ne o bişey diyebildi ne ben fena bi durumdu

çuçu ne ya

göğüsler=Çuçular biz arkadaş arasında böyle kullanıyoruz sanki herkes biliyomuş gibi söylemişim işte :)

• bi gün köye gittim, anneannemlere. her gidişimde olduğu gibi anneannemin şalvarları vardır böyle çiçekli bocekli falan ama nasıl rahat efil efil böyle, kaptım onlardan birini evin içinde öyle dolaşır öyle yatardm. evdekilere t*ş*k malzemesi çıksada onları pek takmazdim mikime. öyle yattığım bi günün sabahı bizimkiler evde yok, benim gibi akrabalarının yanına gelmiş benim yaşlarımda bi kız uzaktan görür arada kesişirdik fakat hç ortam olmadı tanışıp konuşmak için, ışte o kız kapıyı çaldı anneanneme bi emaneti vermek için. bende nerden biliyım kapıyı açtım gözler yarı kapalı uyku sersemliği. şalvarı falan tamamen unutmuşum kız karşımda gülemedi ama şekilden şekile giriyor zor tutuyor kendini belli. ben olayı anladığımla tüm şalvarları imha etmem bir oldu. ne rezillikti ya hatırladıkça bi tuhaf olurum. ah ulan belki herşey daha farklı olucaktı.
  • Harika ya, daha 1. sayfadayım okuyorum..
  • 3 sene önce yazlıktayız gece saat bilmem kaç kumsalda oturuyoruz cocukluktan beri tanıdığım bi kız var onun okuldan arkadaşı 1 hafta onlarda kalmaya gelmişti bende asılıyorum o aralar kıza numarasını aldım paso mesaj atıyorum,asılıyorum beni uyardı bana asılıyorsun ama bak olmaz biz arkadaş olalım dedi bende ne asılması sen yanlış anladın beni benim sevgilim var zaten diye palavra sıktım.Sonra inandırıcı olsun dıye mesajlaşıyorum yalandan sevgilimle diye sağa sola mesaj atıyorum bi gece gene sevgilim arıyor dıye açtım telefonu ama kendım çaldırdım telefonumu zil sesi ayarlarından çaktırmadan açtım telefonu 5 dakka konuştuk iyice azıttım aşkım şu an senı hayal edıyorum dudaklarını hayal edıyorum öpmek istiyorum kızlar 2 metre yanımda duysun dıye yuksek sesle konusuyorum pat telefon çalmaz mı o sırada sessize aldım allahtan ses çıkmıyor ama çalıyor ben devam edıyorum konuşmaya aşkımlı falan sonra gülmeye başladı kızlar ne guluyor lan bu mallar dıye baktım başka bi kız daha vardı bende numarası olmayan kıza benım numarayı vermışler o arıyormuş telefonu sallıyordular açmıyacakmısın daha telefonu ya dediler o an kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü uyduruyorum işte aynı anda görüşme yaparken başkasıda arayabiliyor öyle ayarlardım ben sevgilimle konuşuyorduk ama yemediler tabi baya dalga geçtiler herkese anlatmışlar itibarım 2 paralık olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

3 sene önce yazlıktayız gece saat bilmem kaç kumsalda oturuyoruz cocukluktan beri tanıdığım bi kız var onun okuldan arkadaşı 1 hafta onlarda kalmaya gelmişti bende asılıyorum o aralar kıza numarasını aldım paso mesaj atıyorum,asılıyorum beni uyardı bana asılıyorsun ama bak olmaz biz arkadaş olalım dedi bende ne asılması sen yanlış anladın beni benim sevgilim var zaten diye palavra sıktım.Sonra inandırıcı olsun dıye mesajlaşıyorum yalandan sevgilimle diye sağa sola mesaj atıyorum bi gece gene sevgilim arıyor dıye açtım telefonu ama kendım çaldırdım telefonumu zil sesi ayarlarından çaktırmadan açtım telefonu 5 dakka konuştuk iyice azıttım aşkım şu an senı hayal edıyorum dudaklarını hayal edıyorum öpmek istiyorum kızlar 2 metre yanımda duysun dıye yuksek sesle konusuyorum pat telefon çalmaz mı o sırada sessize aldım allahtan ses çıkmıyor ama çalıyor ben devam edıyorum konuşmaya aşkımlı falan sonra gülmeye başladı kızlar ne guluyor lan bu mallar dıye baktım başka bi kız daha vardı bende numarası olmayan kıza benım numarayı vermışler o arıyormuş telefonu sallıyordular açmıyacakmısın daha telefonu ya dediler o an kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü uyduruyorum işte aynı anda görüşme yaparken başkasıda arayabiliyor öyle ayarlardım ben sevgilimle konuşuyorduk ama yemediler tabi baya dalga geçtiler herkese anlatmışlar itibarım 2 paralık olmuştu.

• quote:

3 sene önce yazlıktayız gece saat bilmem kaç kumsalda oturuyoruz cocukluktan beri tanıdığım bi kız var onun okuldan arkadaşı 1 hafta onlarda kalmaya gelmişti bende asılıyorum o aralar kıza numarasını aldım paso mesaj atıyorum,asılıyorum beni uyardı bana asılıyorsun ama bak olmaz biz arkadaş olalım dedi bende ne asılması sen yanlış anladın beni benim sevgilim var zaten diye palavra sıktım.Sonra inandırıcı olsun dıye mesajlaşıyorum yalandan sevgilimle diye sağa sola mesaj atıyorum bi gece gene sevgilim arıyor dıye açtım telefonu ama kendım çaldırdım telefonumu zil sesi ayarlarından çaktırmadan açtım telefonu 5 dakka konuştuk iyice azıttım aşkım şu an senı hayal edıyorum dudaklarını hayal edıyorum öpmek istiyorum kızlar 2 metre yanımda duysun dıye yuksek sesle konusuyorum pat telefon çalmaz mı o sırada sessize aldım allahtan ses çıkmıyor ama çalıyor ben devam edıyorum konuşmaya aşkımlı falan sonra gülmeye başladı kızlar ne guluyor lan bu mallar dıye baktım başka bi kız daha vardı bende numarası olmayan kıza benım numarayı vermışler o arıyormuş telefonu sallıyordular açmıyacakmısın daha telefonu ya dediler o an kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü uyduruyorum işte aynı anda görüşme yaparken başkasıda arayabiliyor öyle ayarlardım ben sevgilimle konuşuyorduk ama yemediler tabi baya dalga geçtiler herkese anlatmışlar itibarım 2 paralık olmuştu.

• quote:

Off çenem ağrıdı

• quote:

• Sene, geçen sene. O zamanlar lise 3 e gidiyorum. Bir gün okul çıkışı bindim yine dolmuşa şansıma da eski peugeot j9 gelmişti hemen en arkaya geçtim. Normalde sağ tarafta tekli koltuk oluyor ama buna takmamışlar önüm bomboş. İnceğim yere yaklaştığımızda koltuklar 1 basamak yukarda olduğu için biraz öne doğru gittim artık ne oturuyorum ne de ayaktayım ayaklar aşağıda popom koltuğun ucunda. Tam müsait bi yerde dicekken hiç beklemediğim bi anda gelen ani fren sonucunda başladım dolmuşun içinde koşmaya tutuncak yerde yok elimde küp gibi çanta 1 saniye sonra kendimi öndeki koltuğa dayanan kızların üstüne buldum Kızın biri resmen benle koltuk arasında tost olmuştu

Bu senede kızların rövanşı alındı Bu seferde ben öndeki koltuğa dayanırken okulun en hayvani kızı bir fren sonucu üstüme çıktı 1-2 saniye nefessiz kaldım bu olaylar hep beni buluyor Adaletmi lan bu hiç biride güzel değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 16 Ağustos 2011; 13:45:50 >

• mesajım bulunsun.
  • Bizim bir arkadaş vardı davranışları hafif eşcinsel gibiydi.Yumuşak yumuşak konuşuyodu kıvırtarak yürüyodu falan.Biz de o zamanlar küçüktük dalga geçerdik sürekli top diye.Hatta çocuk bize göre bayaa kıllıydı kıllı top bile derdik.Bir gün kızlarla parkta oturuyorduk.O günde bu çocukla dalga geçmiştim ben.Bir baktım karşıdan annesi evde giydiği şeylerle fırlamış sokağa üstüme yürüyor sinirli sinirli.Ulan kaçayım mı kalıyım mı kitlendim bir anda ne olduğunu anlamadan kadın yapıştı saçıma bağırmaya başladı.Sen kim oluyosun da benim çocuğumla dalga geçiyosun falan.Ben dondum kaldım hiç bişi diyemiyorum zaten kızlara rezil olmuşuz kadın o an patlattı bombayı.Saçımı iyice çekip bağırmıştı tüm parkım ortasında.Bi daha çocuğumla dalga geçmiyceksin!!Benim çocuğumun p.pisinde senin saçından fazla kıl var ulan! Ben gülmekle ağlamak arasında gidip gelirken kızlar kıkır kıkır gülüyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Bakışlarımla kızların başını döndürüyorum yere düşürüyorlar.Kızlar rezil olur bana hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 16 Ağustos 2011; 14:03:50 >
  • Bende bir tane anlatıyım. Sanırım lise 2 veya 1 di matematik dersindeydik. Benide bir hararet basmış dalmışım sanki sınıfta değilim, elimde de küçük bir kağıt onu koparıp oynuyorum bilinçsiz bir sekilde. Artık nasıl konsantre olduysam o kağıda, ne yaptığımı hatırlamıyorum kağıtla neyse hoca bir anda bir soru sordu bende bilmiyorum hocam dedim, hocada tabi bilmezsin, bilmiyosun bari kağıtları yeme dedi. Bende hiç öle birşey yapmam ama yapmisim iste dalgınlıktan. Hocaya atar yaptım, dedim hocam ne kağıt yemesi ya lafı ağzımdan çıkarken dudağımda kalan bı kağıt parçası ağzımdan havaya doğru süzüldü bütün sınıfta bana bakıyor o sırada. Böyle bı sessizlik oldu sonra bütün herkes kahkaha atmaya başladı . Çok utanmıştım ama bende sağlam güldüydüm kendime

• quote:

Orijinalden alıntı: İnsanoğluinsan

quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Kantinde sırada iken sınıftan bir kız rica etmişti simit alırmısın diye simiti aldım kıza verirken birden simitin üzerine hapşırdım çok kötüydü Bir keresinde de kızlar voleybol oynarken topları kaçmıştı bana doğru hızlı bir şekilde geliyodu eğilip alayım derken top bacak aramdan geçip gitmişti çok pis kahkaha atmıştı millet

Bizim okulda da en büyük baş belası kızlardan gelen voleybol topu.
    Bahçedeki voleybol oynanan alanla basket potaları yanyana.
    Biz erkekler de hep basket oynarız öğle tenefüsünde kızlar ve bazı kızlarla takılan kuul çocuklar da voleybol oynar.
    Benim çok başıma geldi voleybol topunun kaçıp benim ayağıma gelmesi.Şimdi düzgün atamazsan yandın.Elle atsan yetşimeyecek ayakla atsan hem kızacaklar o topa ayakla vurulmaz diye hem de başka yöne gitme ihtimali baya fazla.onları düşünürken soğuk terler akıyor
    Bir keresinde de işte voleybol topu ayağıma doğru yuvarlanırken(kızlar kaçırmış yine) onlara doğru ayakla atayım dedim topu ıskaladım,ayağım topa değmedi bile. Oynayanların arasında benim arkadaşlarım da vardı Yuh gökay ohaaa ahahahaah gibi sesler yükselmişti rezil olmuştum

+1

• quote:

yazık lan

• bende bi tane yazıyım barilisede kızlarla futbol oynuyoruz sene sonu kimse yok tabii adam olmadığı için kızlarda geldi neyse benim sevdiğim kız sürekli kayıyor ayağa neyse topu almış gidiyorum bu geldi ayağımıa kaydı ama o sırada benim ayak bununkine girmiş hafiften ben kaskatı kesildim nasıl heyecanlandıysam artık sonra kız kalktı ama daha sonra maç boyunca yapmadığım aptallık kalmadı

yine aynı kız dersde bakıyordum bunun bacaklarabunun eteği açılmış ama bende farkınd olmadan aynen böyle yapmışım kız ve bunun arkadaşları bunu gördü dahada kızın yüzüne bakamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.