Şimdi Ara

Kızlara nasıl yaklasilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sokakta bankta otururken dolaşırken vs nasıl yaklasilir ve nasıl tanislir .yani sokakta biriyle bakissam kız gelipte naber bile demez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tanımadığın birine yaklaşılmaz. Türkiyedeysen geçiceksin öyle işleri

• Sanmıyorum bence lafını bildikten sonra

• Hiç denemedim ama kibar bir şekilde taciz etmeden basitçe niyetini belli eden sorular sormanın ne günahı olabilir ki?

"Merhabalar hanımefendi. Uzaktan sizi gördüm ve çok etkilendim. Acaba birlikte bir çay içebilir miyiz/tanışabilir miyiz?"

Bana eli yüzü düzgün bir kız bunu dese olur derim yani. Aklı başında bir insanın da olayı büyütmeden kabul edebileceğini veya kibarca aşağılamadan reddedebileceğini düşünüyorum.

Yorumum bitti.

• Attım, verdim yaparak

• Selam bebek, ben kelebek diyerek

• Yemez hocam. Karşındakinin niyetini bu basit cümlelerle anlamazsın. Sen erkek olduğunu için, kız böyle bir şey rica etse kabul edersin ama kız olsan, emin ol sen de çok dikkatli davranırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIZLAR ERKEKLERDE NEYE BAKAR?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayal dünyasındasın az film izle kardeş

• Çok etkilendim dersen mıçarsın kardeş demedi deme

• quote:

Orijinalden alıntı: physFx

Yemez hocam. Karşındakinin niyetini bu basit cümlelerle anlamazsın. Sen erkek olduğunu için, kız böyle bir şey rica etse kabul edersin ama kız olsan, emin ol sen de çok dikkatli davranırsın.

siz de haklısınız hocam. tacizci ayılar yüzünden kızlar daha bir ürkek, çekingen oluyor genelde erkeklere karşı. biraz da şans işi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trubetzkoy

Hayal dünyasındasın az film izle kardeş

kendi bakış açıma göre düşüncelerimi yazdım. eğer sizin daha gerçekçi olduğunu düşündüğünüz bir tutum varsa duymak isterim hocam.

• Katılıyorum. Şans faktörü de çok etkili. Erkekler olarak işimiz zor, gerçi kadınların da işi zor da diyecek bişi yok. Dediğin gibi şans sanırım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Çok etkilendim dersen mıçarsın kardeş demedi deme

haklı olabilirsiniz hocam. üzerine çok düşünmeden yazdım. kafa yorsam daha etkili bir cümleler bulabilirim. eğer sizin konuyla ilgili bir fikriniz varsa paylaşmaktan çekinmeyin herkes faydalansın forumca aç olduğumuz bir bilgi türü çünkü  

• Tip+özguven+varsa olabilir.Tip yoksa zor.Senin gibi 1 eleman vardi kizlar diktiri cekti saniyesinde:D

• Senin dediğin gibi olursa linçe maruz kalabilirsin.Önceden randevu alacaksın ya arkadaş çevrenden ya da sosyal medyadan biriyle tanışıp...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşılmaz :)

• Direkt niyetinizi belli ederek konuşursanız kaybedersiniz diye düşünüyorum, sonuçta beğendiğiniz kişiyi önce siz fark edip onun hakkında bir şeyler düşüneceksiniz fakat ona gidip bunu söylediğinizde hazırlıksız yakalanacak. Yakışıklı olan biri bile bu taktikle Türkiye'de başarılı olamaz gibime geliyor.
    Bana en mantıklı gelen bir konuda yalandan soru sorup yardımcı olmasını sağlamak, hem karakteri hakkında bir izlenim verir hem de arada ufak da olsa bir bağlantı kurulur, devamında bir şekilde farklı konu açılırsa şansınız artmış oluyor.

Şunu da unutmamak gerekiyor, kızlar seçen taraf eğer sizi beğenmezse yapabilecek bir şeyiniz kalmıyor. Yeter ki birini bulayım düşüncesinde olan biri utanmadan sıkılmadan deneyerek alternatiflere yönelmeli.

• Her önüne gelen veya at gibi kızlara yapmicaksin ki zaten

• ya saçmalama ksnabshekwbdjwknsjehdjwbjebeie

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.