Evet beyler 19 yaşındayım ve bu zamana kadar kızlardan hep izole yaşadım hatta 1 kız dışında konuştuğum kız bile olmadı ve sevgiliyi geçtim kız arkadaşım falan da hiç olmadı zaten ayrıca ağzım hiç laf yapmıyor o yüzden kızlarla nasıl konuşulur,nasıl saran muhabbetler açılır ve bunun için ne yapmalıyız onu öğrenmek istiyorum ve bu forumdaki kızlar hakkında tecrübe sahibi olan üstad insanların tavsiyelerini sabırsızlıkla bekliyorum.... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 14 Temmuz 2022; 0:15:24 > |
Kızlara karşı ağzım nasıl laf yapar ?

-
-
Lisede hiç kız arkadaşların olmadı mı? Erkek ağırlıklı mıydı okul?
-
Yok hocam anadolu lisesiydi,hiç kız arkadaşım olmadı ve okulda ne çiçekler vardı görseniz ama bu özgüvensizlik varya gözü kör olsun onun bütün fırsatları kaçırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 14 Temmuz 2022; 0:24:13 > -
Geçmiş olsun bu saatten sonra elden bir şey gelmez Elizabeth gelir gelse gelse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur 19 yaşına kadar kızlarla hiç konuşmamış biri rahip olmuştur zaten elizabeth acıyı azaltır okadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paganizm den bahset
-
Sayı Olarak bakarsan Türkiye'de 40 milyon KADIN var
Bunun 20 milyonu evli olsa
10 milyonu çocuk ve yaşlı olsa
5 milyon çok obez, tipsiz , sevgilisi olsa
3 milyon para avcısı olsa
Yine 2 milyon kız kalır
2 milyondan1 tane kız bulamıyoruz
Şu aralar ders çalışıyorum diye aklıma bile gelmiyor
Fakat işe girdiğimde halen sevgilim olmazsa çok kötü çok çok kötü
Sen bir kaybedensin git bir köşede öl gibi yorum oldu hocam diss atsaydınız daha iyi olurdu,hayat öldürdü beni sizin yorumunuzdan sonra daha çok yıkıldım ve sanki artık hiçbir şey değişmeyecek ve daha kötüye gidecek gibi hissetmeye başladım.
Ayrıca elizabeth hiç yapmadım hocam o yüzden yıllarca içimde birikmiş enerji var
İçim içime sığmıyor beylerrr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 14 Temmuz 2022; 12:26:54 > -
Hiç oyun doğruluk cesaret zart zurt arkadaşlıkdamı yok ? Oha
Maalesef hocam yok ayrıca neden oha diyerek tepki gösterdiniz ki böyle yıkıkların olduğu bir forumda
-
Kafa yapına göre kız bulmak için ortamlara girmek gerekiyor ya da üniversitede veya lisede yanına gidip konuşmak gerekiyor ama benim ne tipten hayır var ne de konuşmamdan o yüzden tam bir kaybedenim ve ileride tek başıma çürüyeceğim evde galiba
-
Elizabeth falan yapmıyorum o yüzden içimde sürekli bir arzu ve hasret kalıyor kızlara karşı. Ve iç sesim beni parçalayıp bitiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 14 Temmuz 2022; 12:59:33 > -
Ben şaka sanıyordum
Şaka falan değil,doğal seleksiyon ile yok olup gidecek bir kaybedenim ben, acaba bu dünyaya neden gönderildim onu da çok merak ediyorum yüce tanrım ???? Ceza falan mı acaba ????
-
up
-
Önceki hayatında derebey falanmıydın acaba ?
Nick'inden utan yazdığın şeye bak.
Dolunay vardı dün sex için raid yapmaya gitmen gerekirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Temmuz 2022; 15:32:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın hocam konu-nick uyumsuzluğu var ama napalım bizim gibi yıkıklarda olabiliyor.
-
up
-
kardeşim bence önce dış görünüşünden hoşlanmıyosan kendine bi çeki düzen ver kendine bak iyi beslen nasıl bi fiziksel görünümün seni tatmin ediceğini bul ve ona göre ilerle sonra yavaş yavaş özgüvenin yerine gelecektir
şöyle de bişey var özgüveni tavan olupta tipi beş para etmeyen de var her özgüveni olan yakışıklı daşşaklı biri olacak değil ve bu konularla ilgili internette güzel video örnekleri var bunlara bakarsan senin için faydalı olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- akşam lisesi parayla diploma
- eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini nasıl anlarız test
- eminönü otopark
- kuveyt'te ne ucuz
- gürbüz tam bir canavar
- moonwalkers ayakkabı
- penis nakli
- discord açıldı
- deprem güvenlik bilgileri
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X