Şimdi Ara

Kızlara göre bir erkeğin sahip olması gereken kriterler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. Para + tip
    3. Para + zeka
    4. Para
    5. Tip + zeka
    6. Tip
    7. Zeka

Sırasıyla yazdım. Bunlar yoksa boşuna kürek çekmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 8.Uyum - Karakter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papaz Yahnisi -- 27 Mart 2022; 23:18:47 >
  • bol çene..

• kisaca karizma

• daha bugün biriyle buluştum çocuğun tip orta ama muhabbeti yoktu acmakta güçlük çekiyordu kendisini cok kasmisti bu durumdan çok rahatsız oldum bence her şeyden önce muhabbeti iyi olmalı (AŞIRI NETİM)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En çok boş çeneye bakıyorlar çoğunluğu zeka olarak düşük olduğu için sanırım. Paran varsa bir şekilde bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Güç" en başta gelir. (Genel anlamda)  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maçoluk, incelik, mizah. Kızlar yalnızca ilkine sahip erkekleri öküz, yalnızca ikincisine sahip erkekleri kırılgan, yalnızca üçüncüsüne sahip erkekleri ise soytarı bulurlar. Ama üçü bir aradaysa ve üstüne tip de varsa bir kız o erkeğe kelimenin tam anlamıyla tapabilir. Beraber fingirdeşirler, oyun babına birbirlerini çekiştirir dururlar ve o ideal görünen adam her türlü sorunu dinlemeye ve çözmeye hazırdır. Süreç eğer bir sebepten aksamazsa işin sonu toplumsal gelenek uyarınca dünya evine girmek.

Zaten esas mesele bundan sonra: O büyü bozulduğunda ve kusurlar (bencillik, narsisizm, despotizm, sadakatsizlik gibi) iyicene ayyuka çıktığında evlilikler yıkılıp veya yenilenip duruyor. Evlenenler her zaman ayrılmaların bedelini evlenmeyenlere kıyasla daha çok ödüyor. Haliyle insanlar artık yalnızca çocuk yapmak istediğinde ve artık beraber hayat yoldaşlığı yaptığı "sevgilisini" uzun süre zarfında test edip iyicene emin olduğunda evleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış!!!

Para + para + para + para...

var olduğu sürece sizinle beraber kalırlar kadınlar...para bittiği an da... avukattan zarf gelir boşanma davası açılmış ve nafaka isteniyordur 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️ Evlenmiş isen şayet aldatılmayı hak etmişsindir. Şu devişr de tüm kızlar toplumun cinsel aleti. Tüm erkeklerin de ölmesin de hiç bir problem olmayan aşağlık varlıklar...

"Kadın en iyi şekilde yaşar ve doğuştan hakkıdır her durumda haklıdır.

Erkek ise her durumda suçlu ve ölmesinde hiç problem yok hatta ölmesi daha iyidir."

Devletler,yasalar ve toplumsal kuralların hepsi bunu tam anlamıyla sonuna dek uyguluyor.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Çok farklı bir bakış açısı olmuş. Hiç böyle bir açıdan bakmamıştım. Sanırım maçoluk, incelik ve mizah yeteneklerini de dozunda ve yerinde kullanmayı da bilmek gerekiyor.

Güzel yazı ama en iyisi evlenmemek çünkü sonra pişmanlık yaşanırsa daha kötü

• Kizlara göre neye sahip olmam gerektigi beni hic ilgilendirmiyor. Onlarin neye sahip olduklaridir önemli olan  

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Alfaaaaaa

• Alfa ve nofap önemli

Dostum, yazdığın üç kriter + yakışıklılık var fakat öyle tapan kız olmadı. İlgisini çekip flörtleştiğim kız çok tabii. Yani bir beğenilme durumu oluyor fakat büyü bozuluyor bir kaç ay içinde. Çok fazla samimiyet tez ayrılık getiriyor ayrıca. Bana kalırsa bu işler tamamen manipülasyonla yürüyor. Manipükatif insanlar her istediğini elde eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.