Şimdi Ara

Kızlar yakışıklı olduğum halde tersliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işin tiple alakası yok cidden 4 yıldır bodyciyim boy 1.86 kas var tipimde normal çirkin değilim bu halime ve ağzımın laf yapmsına rağmen sadece ortam kızı yada ergen kızlar düşürüyoruö ciddi ve olgun kızlar harbi tipe bakmıyor abi onları bu sekılde elde edemıyosun uzunca tanısıp arkadaş olup çıkmak gerekıyo oda beni aşar bı kıza vakıt ayırmam asla yani sonuç ağzın laf yapması tip kas olgun ve cıddı kızları tavlamakta etkısız hatunlar umursamıyo bile.

Hatunun sevgilisi benden çirkin oluyor ciddem çünkü ciddi kadınlar sevdiği adamı yakışıklı buluyor ben bundan bu işi çıkardım çoğuyla flört dönemim oldu hatunun kas falan umrunda değil hatta öpüşmek desem atara geliyor harbi.on numara kızlarda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harleydavidson006 -- 29 Kasım 2015; 18:26:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kızları bana yollasana knk

• Yah bi cügara

• Kıza vakit ayıramam ne demek şimdi? Ayıp değil güzel kardeşim

• Gerçekten haklısın. Benim de ciddi kızlar ilgimi çekiyor. Ortam kızı ve ergenler itici geliyor. Öyle bir kız ile ilişkim oldu ve sonucunda baya üzüldüm. Ben bu kadar ciddi değilim. Dengimi bulmam gerek herhalde. Dh'den gelen trollük var

• Ss at da biz karar verek yürüyen ego kağıda nicki yazmaya unutma

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Kıza vakit ayıramam ne demek şimdi? Ayıp değil güzel kardeşim

Sevsemde uğraşmam öyle aylarca tanısıp çıkmayla en fazla tanıdıgım süre 1 hafta kendımı köle etme nıyetım yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir çok dh'liye ümit verdin teşekkürler koca yürekli adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlara yüz vermeseniz onlar size gelecek zaten.
  • No ss no güven joe

• İster pm ister buraya ss ni at.

Senin elin yüzün düzgün olmalı bu çok yakışıklı olduğun anlamına gelmiyo.eminim dediğim gibi.

• Bence İyi vücudun vardır da tipin İyi değildir bence.

• Demekki yakışıklı değilsin.

Konu kilit üye ban
  • Boyum 181. Kaslı biriyim. Tipimin de iyi olduğunu söylerler. Kızların dilinden cok iyi anlarım. Çok gizemli ve çekici biri olduğum icin kızların ilgisini kolaylıkla ćekiyorum. Ama benim 1 sevgilim var ve onunla cok mutluyum. Kendisi oldukça zengin. Altında Q7 var. Ataşehir de oturuyolar. Ama bunlar benim için önemli değil. Ciddi ve zeki bir kız. Tam aradığım gibi...

• Benim kuzen sarışın mavi gözlü karı kız olaylarida yok asosyal yani tipli bence ama yok işte

• harleydavidson006 H kullanıcısına yanıt
    1 hafta ne dostum.Ideali 3-5 haftadir

• quote:

Orijinalden alıntı: jajajajajajaj

Boyum 181. Kaslı biriyim. Tipimin de iyi olduğunu söylerler. Kızların dilinden cok iyi anlarım. Çok gizemli ve çekici biri olduğum icin kızların ilgisini kolaylıkla ćekiyorum. Ama benim 1 sevgilim var ve onunla cok mutluyum. Kendisi oldukça zengin. Altında Q7 var. Ataşehir de oturuyolar. Ama bunlar benim için önemli değil. Ciddi ve zeki bir kız. Tam aradığım gibi...

Mutluyum demişsinde eski kullanıcı ismin değişik geldi bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.