Şimdi Ara

kızlar uzun saçlı erkeklerden hoşanırmı ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
2
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün sınıftaki kızlar uzunken yüzümün kıza benzediğini ve şimdiki halimin daha iyi olduğunu söylediler ama ben uzun halini daha çok seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Exorcist

quote:

Orijinalden alıntı: !mmortal

uzun saç homoseksüel eğilim belirtir kızların geneli kısa dağınık saç severler erkekte .bunun tamamen sosyolojik ve psikolojik açıklaması var ayık ol gardaşım hani biliyn ya

/>

alayınız gelsin baba figürü eksik kişilerde yoğun görülür bu eğilim .anneyle sağlam ilişki kuramayan erkeklerin de sorunudur ayrıca.sonra da yok diyorlar homofobi yok bağnaz yok bilmem ne .hadi lan aynı şekilde babayla sağlıklı ilişki kuramayan kadınlar da erkeksi olur .bu tıptır arkadaşlar ayık olun

• türkçe'yi böyle kullanmaya devam edersen rapunzel de olsan bi' şey değişmez. kaldı ki saçın uzun diye ilgileneceğine, hiç ilgilenmesin daha iyi.
  • Sırt seviyemde saçlarım. Yaklaşık 13 14 aylık yakıştığını söylüyorlar ayrıca bende beğeniyorum böyle ama her yüze gitmediğide açık.
  • quote:

quote:

quote:

uzun saç homoseksüel eğilim belirtir kızların geneli kısa dağınık saç severler erkekte .bunun tamamen sosyolojik ve psikolojik açıklaması var ayık ol gardaşım hani biliyn ya

/>

alayınız gelsin baba figürü eksik kişilerde yoğun görülür bu eğilim .anneyle sağlam ilişki kuramayan erkeklerin de sorunudur ayrıca.sonra da yok diyorlar homofobi yok bağnaz yok bilmem ne .hadi lan aynı şekilde babayla sağlıklı ilişki kuramayan kadınlar da erkeksi olur .bu tıptır arkadaşlar ayık olun

Sen de haklısın be birader, hayat işte... Yazık da diyemiyorum, sonuçta sen seçmedin böyle olmayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

Boynuma kadar uzatıyordum yazın saçları bi kere kızların konuşmasına şahit oldum kulaklarımla duymasam inanmazdım uzun saçlı oldugum için yakışıklı oldugumu söyledi ve yanımda oturan kısa saçlı arkadaşımı yerden yere vurdu tabi ben o sırada kafamı sıraya koymuş uyuyor numarası yapıyordum konuşmalarıda ayan beyan duyuluyordu ve sınıfta yalnızdık :D Ulan ne kızarmıştım kafamı kaldıramadım sıradan utandım saçlarım aynen böyleydi

kızlar uzun saçlı erkeklerden hoşanırmı ?

tabi şimdi 3 numaraya vurdurdum :D Yeniden uzatıyorum

Vuuuu benim tarzımda bu

• Bende yaklaşık 1.5 senedir kestirmiyorumda artık baya bir sıkılmaya başladım yakın zamanda makası vurdurucam galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Bende yaklaşık 1.5 senedir kestirmiyorumda artık baya bir sıkılmaya başladım yakın zamanda makası vurdurucam galiba

Dostum benimde 18-19 ay falan oldu 3 numaradan uzatmaya başladım ama bu kadar olmadı daha. Sen uzatmaya başladığında ne kadardı saçlar. :) Milletin ne çabuk uzuyor arkadaş hayret ediyorum yahu

• Kızdan kıza göre değişir benim çevremdeki kezbanlar 3 numara kirli sakal diyor.
  • justin bieber - harry styles - zac efron ne tatlı

zayn malik - jason statham - justinin yeni hali - oha çok seksiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

quote:

quote:

/>

Sen de haklısın be birader, hayat işte... Yazık da diyemiyorum, sonuçta sen seçmedin böyle olmayı.

yazık demi bana kanka la uzun saçlısın herhalde hayırlısı be conki hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah

• quote:

quote:

...

yazık demi bana kanka la uzun saçlısın herhalde hayırlısı be conki hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah

Yok uzun saç dönemini çoktan geride bıraktım da öyle güzel bi varsayım yapmışsın ki, bir de öylesine bi tutkuyla arka çıkmışsın ki düşüncene valla ne diyeceğimi şaşırdım... Hani bu homoseksüellik eğilimi olarak görülüyorsa bence bastırılmış duyguların bi şekilde ortaya çıkmaya çalışmış, uzun saçlı erkekler senden uzak dursun kendi saadetleri açısından bence.

• quote:

quote:

quote:

...

Yok uzun saç dönemini çoktan geride bıraktım da öyle güzel bi varsayım yapmışsın ki, bir de öylesine bi tutkuyla arka çıkmışsın ki düşüncene valla ne diyeceğimi şaşırdım... Hani bu homoseksüellik eğilimi olarak görülüyorsa bence bastırılmış duyguların bi şekilde ortaya çıkmaya çalışmış, uzun saçlı erkekler senden uzak dursun kendi saadetleri açısından bence.

freud ,karen horney kardeşim aç oku .boş maval okuyup arkasına mantık oturtmuyoruz .hepsi birer birer yazıyo

• uzunlugu max beckhamınkı kadar olursa sevıyorlar genelde olgunlar kısa yası daha ufaklar uzun sevıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

...

freud ,karen horney kardeşim aç oku .boş maval okuyup arkasına mantık oturtmuyoruz .hepsi birer birer yazıyo

Ha evet, çok iyi anlamışsın Freud'u Hadi her şeyi geçtim; sokakta birine uzun saçlı diye eşcinsellik eğilimi var dersen ya bir daha oturamazsın, ya da suratındaki öğeler yer değiştirir Küpe de takıyorum, cilası olsun senin nezdinde.

• o tipe gidecek kişiliğin yoksa bi halt olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Bende yaklaşık 1.5 senedir kestirmiyorumda artık baya bir sıkılmaya başladım yakın zamanda makası vurdurucam galiba

Dostum benimde 18-19 ay falan oldu 3 numaradan uzatmaya başladım ama bu kadar olmadı daha. Sen uzatmaya başladığında ne kadardı saçlar. :) Milletin ne çabuk uzuyor arkadaş hayret ediyorum yahu

tamamen kestirmiştim 4-5 numara yani göz hesabı 3 parmak saç belki vardı heryerde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

/>

ne alakası var anlamıyorum.ben ultra druble abazayım yani uzun saçla alakası yok insanı degiştirmez kıl parçasıyla insan degişiyosa dicek bişi bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock 'N Roll Bebeğim

2 tane uzun saçlı arkadaşım var. gerçekten kızların ilgisini çekiyor türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Senden bir üstün yanı olmayan birileri için tipini değiştireceksen kusura bakmada boşa yaşıyorsun.

dostum tipini degiştirecek derken bnm yıllardır uzun ve kızlr için uzatanlar yada lise bitirdikten snra uzatanlardan birisi degilim

benden bunu anlamıyorum ? lise bitirdikten snra uzatanlar nedir ? lise de ortaokulda izin verildide biz mi uzatmadık .
    babamızın parası yoktu devlet lisesisinde okuduk diye lise bitirdikten snra uzatanlar mı olduk ?

ayrıca sunu demek istiyorum kızların geneli özellikle kezban olarak adlandırılan kısım uzun saç begenmezler.onlar için varsa yoksa 3 numura saç ve kirli sakaldır.benim okuldan kız arkadaşlarım falan iç begenmiyorlardı.kestir eski fotoların daha güzel falan fistan .kestirmedim tabi. ben insanlar ne düşünür acaba diyerekten saç uzatmadım.kendim istedigim için uzaatım.egerki sen kızlar için uzatıyorsan ' lise bitirdikten snra uzatanlar ' dediklerinden daha betersin.benim meslek aşcılık olunca staj bitirmek için yazın saçımı kestirmek zorunda kaldım.ama şindi gene uzatıyorum gene herkes uzatma oyle çok iticisin demelerine ragmen bu yoldan beni kimse alı koyamaz.kim ne düşünürse düşünsün

bn kızlar için uzatmadımda yani kızların genel görüşünü merak ettim karşı cinsdede uzun saç olması hiç sevgilim olmadı bni herkez uzun saçlı bildiginden yakışıyor diolar ama bn merak ettigimden yazdım kızların beğenip beğenmesi değil ne düşünüyolar acaba

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.