Şimdi Ara

kızlar uzun saçlı erkeklerden hoşanırmı ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
3.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Senden bir üstün yanı olmayan birileri için tipini değiştireceksen kusura bakmada boşa yaşıyorsun.

dostum tipini degiştirecek derken bnm yıllardır uzun ve kızlr için uzatanlar yada lise bitirdikten snra uzatanlardan birisi degilim

benden bunu anlamıyorum ? lise bitirdikten snra uzatanlar nedir ? lise de ortaokulda izin verildide biz mi uzatmadık .
    babamızın parası yoktu devlet lisesisinde okuduk diye lise bitirdikten snra uzatanlar mı olduk ?

ayrıca sunu demek istiyorum kızların geneli özellikle kezban olarak adlandırılan kısım uzun saç begenmezler.onlar için varsa yoksa 3 numura saç ve kirli sakaldır.benim okuldan kız arkadaşlarım falan iç begenmiyorlardı.kestir eski fotoların daha güzel falan fistan .kestirmedim tabi. ben insanlar ne düşünür acaba diyerekten saç uzatmadım.kendim istedigim için uzaatım.egerki sen kızlar için uzatıyorsan ' lise bitirdikten snra uzatanlar ' dediklerinden daha betersin.benim meslek aşcılık olunca staj bitirmek için yazın saçımı kestirmek zorunda kaldım.ama şindi gene uzatıyorum gene herkes uzatma oyle çok iticisin demelerine ragmen bu yoldan beni kimse alı koyamaz.kim ne düşünürse düşünsün

bn kızlar için uzatmadımda yani kızların genel görüşünü merak ettim karşı cinsdede uzun saç olması hiç sevgilim olmadı bni herkez uzun saçlı bildiginden yakışıyor diolar ama bn merak ettigimden yazdım kızların beğenip beğenmesi değil ne düşünüyolar acaba

Erkek adama kisa sac elbet bi sekilde yakisir.cunku erkeksin yani.benada herkes yakisiyor diyodu ama kis sac daha iyi diyorlardi genelde onlara gore itici bu sac.ama .o onlar kim
    Ya benim icin karar vericek ? Beni yoneticek ? Ben nasil
    İstiyosam oyle yaparim.saclarimi istedigim seviyeye getiriyim rasta yaptiricam askere gitmeden once den sıkıldiysan kestir yok sıkılmadin diyorsan kimin ne dediginin onemi yok.sevgilin olmamis olabilir ama
    Bu senin cenenin sorunu.damdan duser gibi teklifler edersen bi yere varamazsin.ben denedim varamadim. once gidiceksin arkadas olucaksin donra isi baglicaksin.taktik bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes suanda kızların nelerden hoşlandğı belli değil.
    Bilinmiyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !mmortal

quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Exorcist

quote:

uzun saç homoseksüel eğilim belirtir kızların geneli kısa dağınık saç severler erkekte .bunun tamamen sosyolojik ve psikolojik açıklaması var ayık ol gardaşım hani biliyn ya

/>

alayınız gelsin baba figürü eksik kişilerde yoğun görülür bu eğilim .anneyle sağlam ilişki kuramayan erkeklerin de sorunudur ayrıca.sonra da yok diyorlar homofobi yok bağnaz yok bilmem ne .hadi lan aynı şekilde babayla sağlıklı ilişki kuramayan kadınlar da erkeksi olur .bu tıptır arkadaşlar ayık olun

Sen de haklısın be birader, hayat işte... Yazık da diyemiyorum, sonuçta sen seçmedin böyle olmayı.

yazık demi bana kanka la uzun saçlısın herhalde hayırlısı be conki hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah

ne alakası var anlamıyorum.ben ultra druble abazayım yani uzun saçla alakası yok insanı degiştirmez kıl parçasıyla insan degişiyosa dicek bişi bulamıyorum

Uzun saçla alakası yok zaten, arkadaş bastırılmış dürtülerini dizginlemek için çamur atıyor sadece

• senin yaptığın atar bizim hayatımıza renk katar gardaş . evet ben bir homoseksüelim çamur da atıyorum
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

uzun saç homoseksüel eğilim belirtir kızların geneli kısa dağınık saç severler erkekte .bunun tamamen sosyolojik ve psikolojik açıklaması var ayık ol gardaşım hani biliyn ya

/>

alayınız gelsin baba figürü eksik kişilerde yoğun görülür bu eğilim .anneyle sağlam ilişki kuramayan erkeklerin de sorunudur ayrıca.sonra da yok diyorlar homofobi yok bağnaz yok bilmem ne .hadi lan aynı şekilde babayla sağlıklı ilişki kuramayan kadınlar da erkeksi olur .bu tıptır arkadaşlar ayık olun

Sen de haklısın be birader, hayat işte... Yazık da diyemiyorum, sonuçta sen seçmedin böyle olmayı.

yazık demi bana kanka la uzun saçlısın herhalde hayırlısı be conki hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah

ne alakası var anlamıyorum.ben ultra druble abazayım yani uzun saçla alakası yok insanı degiştirmez kıl parçasıyla insan degişiyosa dicek bişi bulamıyorum

Uzun saçla alakası yok zaten, arkadaş bastırılmış dürtülerini dizginlemek için çamur atıyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !mmortal -- 21 Kasım 2012; 0:43:16 >

• quote:

senin yaptığın atar bizim hayatımıza renk katar gardaş . evet ben bir homoseksüelim çamur da atıyorum
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

/>

Niye atar yapiyim durduk yere, ben gözlemlediğimi söylüyorum sadece Şakayla karışık ters mantık itirafın da damgası olsun madem

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.