Şimdi Ara

Kızlar Neden Kötü Erkekleri Sever

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden bunu çok düşünüyorum fakat hiç bir neden bulamıyorum. Yani neden sever ki ? Tanıdığım bir kız var kız aşırı güzel erkek arkadaşı cidden çok tipsiz ve sürekli küfür ediyor kızla lan lı falan konuşuyor ama hala sevgililer. Eskiden de birisi vardı çocuk yakışıklıydı ama kız arkadaşlarının anasına bile sövüyordu yinede peşindelerdi çocuğun. Gerçekten neden böyleler ?

• Kastettiğin kişiler serseri. Serseriler aptal olur. Kolay elde edilir ve kullanılırlar. Cevap oldukça basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin tipsizdir
  • Hem kötü erkekleri neden sever diyorsun hem de tipsiz diyorsun. İnsanları tipine göre yargıladığın için sen çok mu iyi bir insansın? Tipsiz olması hiçbir şeyi değiştirmez benim senin göremediğimizi onda görüyordur.

• kızlar kendilerine işkence edilmesinden acı çekmekten hoşlanır yani fiziksel değil elbette ama böle sanki adam olmucak tipleri adam ederim ben edasındadır cogu benim gözlemlediğim bu
  • Bunu çözdüğümde sevgilim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Hem kötü erkekleri neden sever diyorsun hem de tipsiz diyorsun. İnsanları tipine göre yargıladığın için sen çok mu iyi bir insansın? Tipsiz olması hiçbir şeyi değiştirmez benim senin göremediğimizi onda görüyordur.

"benim senin göremediğimizi onda görüyordur" cümle halay çekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madalina Pica

quote:

Hem kötü erkekleri neden sever diyorsun hem de tipsiz diyorsun. İnsanları tipine göre yargıladığın için sen çok mu iyi bir insansın? Tipsiz olması hiçbir şeyi değiştirmez benim senin göremediğimizi onda görüyordur.

Yazıdan çıkarman gereken sonuç buydu tebrikler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Madalina Pica

quote:

Yazıdan çıkarman gereken sonuç buydu tebrikler

• kötü erkeğim serseriyim okuldaki güç bende sevgilim yok
  • Biraz olsun akılla mantıkla değilde duyguyla hareket etmeyi marifet sanıyor garibim...

Kendini ona buna yalatarak özgürleştiğini sanıyor garibim...
    Bi dallamanın buyunduruğu altına girmeyi marifet sanıyor garibim...
    Hayatı oyun sanıyor garibim...

ZETEC SE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 31 Mayıs 2016; 18:08:12 >
  • quote:

Bir insanın fiziksel özelliğini söylemek kötülük mü oluyor bunun yanında çocuğun kim olduğunu falan söylemedim açıkçası kötülük yaptığımı düşünmüyorum. Ki çocuk serseri zaten tipsizliğini at o bile yeter. Öyle böyle birisi değil kızlarla full lanlı konuşuyor hatta küfür de ediyor.
  • Erkekler iyi erkekleri mi seviyor yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwarrior95

Erkekler iyi erkekleri mi seviyor yani?

• Onları kolayca kullanır ve istediklerinı yaptırırlad bu da hoşlarına gider. Ayrıca niyeyse acı çekmeyi seviyorlar.

Sonra bu adam bunlara musallat olunca.... Neyse

• Geçen aynı şeye bende tanık oldum,bende merak ediyorum doğrusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olsa ne olur 2 hafta sonra ne bok olduklarini anlarlar sonradan yavastan yol verirler sonrada ayrilalim derler biter

• kevaşe oldukları için. 30'una kadar böyle takılırlar,çekicilikleri kalmadıktan sonra gençken yüz vermedikleriyle evlenirler. bu tür erkeklerden olmayın beyler. vurun geçin.

30'una kadar kucaktan kucağa gezmeyen kız bulursanız tabi uzun ilişki düşünebilirsiniz onla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: microlap

kötü erkeğim serseriyim okuldaki güç bende sevgilim yok

Soruyu eksik sormuş sadece bunlar değil tipsiz ve yavşayan tip dediğimiz fırlama olan tipleri seviyorlar hakkaten bunu çözebilmiş değilim, kadın ve erkek hep aynıdır derim ama bu konuda erkeklerin hiç çirkin kız sevdiklerini görmedim yada yanılıyormuyum. Bazıları bunu gönül bu otada konar şeyede konar diye açıklamış ama hiçbirşeyi açıklamıyor. Tipsiz ve fırlama çocuklar dahamı eğlenceli maceralı geliyor merak uyandırıyor galiba sanırım bundandır. Düz birisinde hiçbir ilginçlik bulamıyorlar galiba.
  • Ben sunu da duydum bikac kizdan.iste o cocuk/adam benden once duzgun biriyle karsilasamadigi icin boyle.ben ona ilac olcam adam edicem onu falan.sonuc cidden adamlar hap yapiyor onlari.neyse

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.