Şimdi Ara

Kızlar Neden Bana Bakıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar değişik bir durumdan söz edeceğim sizlere. Başlıktaki durum hem gerçek hem mecaz anlamda gerçek. Yani otobüste olsun, sokakta-caddede olsun bana bakıyorlar yani. Defalarca bana bakan kız yakaladım çok garip bir durum bir de hemen kaçırıyorlar gözlerini. Mecaz olarak da kızlarla aram iyi, ama hiçbiri ile sevgili durumuna gelmedim daha. Ama ne bileyim. Ben normal biriyim. Sadece beni tanıyan biri başarım yüzünden tanır. Başka bir ek özelliğim yok. Tip desen ortalama işte. Para desen zengin olduğum söylenemez. Ama samimi biriyim falan hemen hemen herkesle konuşmuşluğum var, muhabbet ederim.

Kişisel spesikifasyonlarım :
    -Erkek
    -18 yaş
    -182 boy, 85 kg (evet ayrıca kiloluyum)
    -Sarışın, açık kahve saç ve göz
    -Tip göreceli bir şeydir ama ben kendimi pek beğenmem, ortalama bir tipim.
    -Gamzelerim var.
    -Başarılıyım. Övünmek gibi olmasın bulunduğum tüm eğitim kurumlarında birinciyim.
    -Kendimi iyi eğittiğimi düşünürüm, karakter ve zihniyet olarak.

Yani ne bileyim. Ego tatmini için açmadım konuyu. Çünkü tatmin edecek bir şeylerim yok elimde. Acaba bu çevremdeki kızların amacı ne diye düşünüyorum sadece. Ayrıca bir de daha önce kız arkadaşım olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmesem de insan yine de istiyor. İstiyorum ama bir şey yapmıyorum. Biraz o konuda çekingenlik var sanırım. Tam bir şeyler olma ihtimali durumuna getirip bırakıyorum orda her kızla. Seneye üniversiteye gidiyorum. Orda durumlar değişebilir.

Tecrübeli abilerimizden tavsiyeler ve yorumlar bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakmasi degil bakmamasi problem

• spesikifasyonlarını, spesifikasyonlayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 7 Mart 2017; 17:9:10 >
  • Türkiyede sarı saçlı erkeklerin tutmasını anlamıyorum nerdeyse her yerde kahverengi saçlı erkek sevilirken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Türkiyede sarı saçlı erkeklerin tutmasını anlamıyorum nerdeyse her yerde kahverengi saçlı erkek sevilirken

Cinsel seçilim dostum

basit bir neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Türkiyede sarı saçlı erkeklerin tutmasını anlamıyorum nerdeyse her yerde kahverengi saçlı erkek sevilirken

Kumrallar sarışınlardan daha seksi bence
  • Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    Türkiyede nereye baksan kara kaş kara göz hocam normal bi durum bence . Ruslarin turklere ilgi gostermesi mesela , onlarda artik sarışın renkli gözlü erkek göre göre mideleri bulanmış bıkmışlar kara kaş kara göze tav oluyorlar bizde kide o hesap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.