Şimdi Ara

Kızlar Hangi Tip Erkeklerden Hoşlanır? Siz Hangi Tipsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kızlar Hangi Tip Erkeklerden Hoşlanır? Siz Hangi Tipsiniz ?

(En Son Oy Tarihi: 3.9.2022)
Giriş
  • 1-) Tip: Saygılı, Çok düzenli, Çekingen, Medeni ve Modern.
    2-) Çok eğlenceli, Atılgan, Ne kaba ne nazik(ikisinin ortası), Saygı düzei düşük

ben sanırım 1. oluyorum

Önemli Not: Ankete kızlar hangi tip erkeklerden hoşlanır sorusuna göre cevaplayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean_Winchester -- 27 Kasım 2010; 17:49:31 >

• 2
  • Şimdi birbirimizi kandırmayalım. Sen 1. değil direkt içine kapanık asosyal oluyorsun.

Sorunun cevabı kesinlikle 2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 27 Kasım 2010; 17:37:36 >
  • Kesinlikle 2.'dir lafıma güven. Eğer 1. isen değişmeye bak.
  • Kızına göre değişir, hala anlayamadınız mı?
  • Ben ikiside değilim

İnsanına göre saygılı veya saygısız olabilen, düzensiz, çok eğlenceli aynı zamanda çekingen, yine insanına göre nazik veya kaba, Medeni, Modern, hafif psikopat, ders çalışmayı sevmeyen fakat öğrenmeyi seven.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

1-) Tip: Saygılı, Çok düzenli, Çekingen, Medeni ve Modern.
    2-) Çok eğlenceli, Atılgan, Ne kaba ne nazik(ikisinin ortası), Saygı düzei düşük

ben sanırım 1. oluyorum

Önemli Not: Ankete kızlar hangi tip erkeklerden oluşur sorusuna göre cevaplayınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoğunluğu 2. gruptan hoşlanır ama sen 1. gruptan hoşlanıcak kız bulmaya çalış kendini değiştirme asla
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

quote:

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

1-) Tip: Saygılı, Çok düzenli, Çekingen, Medeni ve Modern.

ben sanırım 1. oluyorum

Önemli Not: Ankete kızlar hangi tip erkeklerden oluşur sorusuna göre cevaplayınız.

• ben 2 gruba da girmiyorum
  • 1 ile 2 nin arasındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

Şimdi birbirimizi kandırmayalım. Sen 1. değil direkt içine kapanık asosyal oluyorsun.

Sorunun cevabı kesinlikle 2.

asosyal değilim 1 gün evde yattığımı hatırlamam hep arkadaşlarımla gezerim, kız arkadaşımda var. insanlarla iletişim kurma açısından bi problemim yok ama senin düşüncene göre asosyal insan sevmedikleriyle konuşmayan herkese kanka diyip muhabbet etmeyen insan oluyorsa ozaman asosyalim Ayrıca 2.tiplerden hoşlanan kızlardan da ben hoşlanmam

• 1
  • kızlar malesef 2.tip lerden hoşlanıyorlar
  • sosyal kızlara kaba davranan(ama çok sevilen) ne pısırık nede çok yalaka bir tip gittiğin yerde seni fark ederler ve saygınlık üst düzeyde
  • 1. den hoşlanırlar
    2. ye verirler

(tecrübe)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

1. den hoşlanırlar
    2. ye verirler

(tecrübe)

+
  • Ne yapar ederler 2. seçerler o yüzden başları beladan kurtulmaz. Dayak yerler aşşağılanırlar bu örnekleri gördükleri halde nesiller boyu hala nerde öküz var yine onu bulurlar.
  • Erkekler nasıl tip kızlardan hoşlanırlar

1-Orta.Az konuşan.Önüne gelenle çıkmayan.Terbiyeli
    2-Çirkin.Çok konuşan.Önüne gelenle çıkan.Terbiyeden yoksun

• 2
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.