Şimdi Ara

Kadınlar sevgili bulma konusunda erkeklerden üstün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazı kadınlar var.cara delevingne kelly brook gibi istedikleri zaman şıp diye hemen sevgili buluyorlar.boşta kaldıkları an yok denilecek kadar az.hemen sevgilileri oluyor.5-6 erkek değiştiriyorlar.ama lasse matberg chris evans gibi yakışıklı erkekler bırakın sevgili bulmayı evde kalmaya doğru yaklaşıyor.sizce kadınlar gerçektende sevgili edinme konusunda erkeklerden üstün mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgili bulmak günümüzde neden üstünlük sayılıyor onu anlamıyorum.Yani kadınların çabuk sevgili bulabilmesi bir üstünlük müdür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Disarda gercekten aile kizi yada ugruna olunecek kadin parmak ile gosterilecek kadar az ! Basina ortu takan bile o ortunun altinda ne isler ceviriyo !

Horoz usulu vur gec siradaki gelsin felsefesine sahip olman lazim. Kadinlarin coguna tek erkek yetmez onun icin surekli degistirirler. Siz siz olun kadinlari abartmayin, kisa sureli bir eglence olarak bakin o zaman sizinde elinize bir suru bayan duser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_S!nS! -- 19 Nisan 2019; 20:0:1 >
    Daha Fazla Göster
  • Sevgili değil ilgili buluyorlar.

• 160cm 80 kg bir kizin sevisecek adam bulmasi azami 5 dk. surer. Ama, kizin istedigi kriterlerde sevgili bulmasi dersen o iste omur boyu surebilir. Cevrenizdeki guzel hatunlara bakin, cogu bosanmis durumda. Neden? Hatun guzellestikce beklentileri de logaritmik olarak artiyor da ondan. Ondan da cogu hatun kendini doyurmayan iliskiler yasar... Bir de beyaz yakaliysa.l ve geliri de iyiyse...

• facede açtığım 3/10'luk fake kız profiline her hafta arkadaşlık isteği geliyor. bir kız tinder fotosuna damaca koysa yine erkek bulur.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.