Şimdi Ara

KIZLAR ERKEKLERDE NEYE BAKAR? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
178
Cevap
5
Favori
17.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

KIZLAR ERKEKLERDE NEYE BAKAR?

(En Son Oy Tarihi: 25.2.2014)
Giriş
  • para mı ? güldürmeyin bahane gibi bişey bu param yok ondan kızlar bana bakmıyo bakmaz bahane bu başka bişey değil
  • Erkek çirkin bir kızla çıkar ve bunu ölene kadar saklar...Onlamı çıktın lan kamil falan diye eleştirilere maruz kalırlar...
    kadın çirkin bir erkekler çıkar ve şöyle der o iyi bir adamdır...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 11 Temmuz 2011; 20:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Bir kız olarak söylüyorum "Özellikle baktıkları bir şey yok"
    Tamam gülüşüne falan bakarlar ama gülüşü çirkin diye sempatik,terbiyeli bir çocuğu da bırakmazlar.Yani kişiliğe de çok bakan var( bunlar karakterli kızlar oluyor) paraya,karizmaya bakan,iç güzelliği önemsemeyenlerde oluyor ( bunlar genellikle kendine güvenmeyen ama hava atmayı seven tipler oluyor)
    Yinede birkaç özellik saymak gerekirse erkekte boya bakarlar.Kendilerinden kısaysa çoğunluğu çıkmaz.Ama uzun,sırık bir tip ise yinede ona pek yüz vermezler.Yani vücudunuz uzun ama şekilli olucak bir de biraz tip varsa bakarlar.İç güzellikte ise her kıza bakan,aklı fikri başka şeylerde olan bir tipseniz unutun gitsin.Kendilerini güldüren,anlayışlı,hemen sinirlenmeyen tipleri severler.

KONU KAPANABİLİR.
  • Ya ona bakar buna bakar, bunlar boş şeyler. İnsanın önce özgüveni olacak, bir dünya görüşü olacak, fikirleri olacak. Konuşmasını, oturmasını, nerede nasıl davranması gerektiğini bilecek.
  • yukarıda yazmışım ya lan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 11 Temmuz 2011; 23:07:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

önce erkeğin yanındaki kıza bakar...kız güzelse ''bu çocuk bu kızla beraberse vardır bu çocukta bişey'' der.

yanınızda güzel bi kız varsa diğer kızları tavlamak çok kolaydır...tecrübe ile sabit....

kesinlikle katılıyorum (Tehcübeyle sabitti.)
  • hepsini geçin arkadaşlar ,tip varsa bakarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

hepsini geçin arkadaşlar ,tip varsa bakarlar

bitmiştir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

hepsini geçin arkadaşlar ,tip varsa bakarlar

Hayaller aleminde yaşamaya devam et .
  • böle erkekler sadece dh da var onlarda asosyal
  • 6 da 2 boy var giyim kuşam iyi,zayıf olduğum için popom ve kas yok,ama dert değil sıfır bedenim çoğu kız bundanda hoşlanıyor,dişlerinde yaptırılması lazım,paraya çözüm yok şimdilik
  • quote:

Tamam gülüşüne falan bakarlar ama gülüşü çirkin diye sempatik,terbiyeli bir çocuğu da bırakmazlar.Yani kişiliğe de çok bakan var( bunlar karakterli kızlar oluyor) paraya,karizmaya bakan,iç güzelliği önemsemeyenlerde oluyor ( bunlar genellikle kendine güvenmeyen ama hava atmayı seven tipler oluyor)
    Yinede birkaç özellik saymak gerekirse erkekte boya bakarlar.Kendilerinden kısaysa çoğunluğu çıkmaz.Ama uzun,sırık bir tip ise yinede ona pek yüz vermezler.Yani vücudunuz uzun ama şekilli olucak bir de biraz tip varsa bakarlar.İç güzellikte ise her kıza bakan,aklı fikri başka şeylerde olan bir tipseniz unutun gitsin.Kendilerini güldüren,anlayışlı,hemen sinirlenmeyen tipleri severler.

Arananan kan bulundu..

Bulmuşken sorularımızı yöneltmez isek olmaz.
    Öncelikle kızlar fiziki özelliklere bağlı kalırlar mı? (kıllı erkek,sivilceli erkek,şişman erkek,sıska erkek yada bodur erkek gibi)Yoksa onlar için espritüel,anlayışlı,kibar,zeki olanlar mı geçerlidir?
    Bide bir sorum daha var bir kız eğer birinden hoşlandıysa belli eder mi ederse ne yapar?

Hazır siz bayanları konuda aktif görünce merak edilenleri sorayım dedim kusura bakmazsınız umarım.
  • Forumda bayan gördümü yavşayan tiplere bakmazlar mesela bunu biliyorum :D
  • quote:

çok şey istiyon...
  • Gecenlerde b1 radyo program1nda d1nlem1st1m. Kasl1 erkeklerden cok b1ng1l gobekl1 erkeklerden hoslan1yorlarm1s. Hatta telefonla felan baglananlar olmustu. Genel1 b1ng1l gobekten hoslan1yorum dem1st1. En az1ndan turk kad1n1 boyle dusunuyor. B1ng1l gobek 1renc ya?. Tsh1rt gomlek vb g1yd1g1nbde berbat duruyo.. B1rak oyle gobeg1m olmas1n bendende hoslanmas1nlar..
  • bazı arkadaşlar yazmış zaten ama bide ben yazıyım
    SİZ KENDİNİZ OLUN HİÇ KİMSE İÇİN UĞRAŞMAYIN ELBET KIZIN BİRİ SİZİ BEĞENİCEKTİR
  • Şıklarda nedense yer verilmemiş,ama entellektüel bir birikim gerçekten şart.

Özellikle görmüş geçirmiş,zengin kızlarla takılırken işe yarıyor.
  • Benim gibi olun yeter
  • para oldu mu her şeye bakarlar canınızı sıkmayın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.