Şimdi Ara

KIZLAR ERKEKLERDE NEYE BAKAR? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
5
Favori
17.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

KIZLAR ERKEKLERDE NEYE BAKAR?

(En Son Oy Tarihi: 25.2.2014)
Giriş
  • az bir tipin ve giyim kuşamın varsa gerisi ağza ve cebe bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Erkekte göbek arıyorlar her ne kadar beğenmiyorum deselerde...

he ya benim manita diyo göbek yap çok hoşuma gidiyo kafayı yicem ne olmuş bu kızlara
  • Anket ve rehber eklendi farklı düşünceleriniz varsa yazın ekleyeyim dostlar.
  • Kısa boylular ölsün mü oğlum. Herkes takmış uzun boy şart diye. Bende 175'im ama bi cm felan daha kısa olsam kafama sıkardım herhalde
    Uzun boylu olacanıza kendinize has bi karizmanız olsun. Ne uzun boylular gördüm hiç karizma felan yok resmen çoban sTayLaa gibi insanlar..
    Onlar gibi olacama kısa boylu olup karizmatik olmayı yeğlerim yani.
  • Yanlız ben bir pantalon almıştım 150 tL ye bayılmıştım.
    Mesela yolda yürüyorum kızın yüzüne bakıyorum az kesişeyim diye kızların %85 i pantalona bakıyodu.
    Bence pantalonda bir erkeği baya sexy yapıyo yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Kısa boylular ölsün mü oğlum. Herkes takmış uzun boy şart diye. Bende 175'im ama bi cm felan daha kısa olsam kafama sıkardım herhalde
    Uzun boylu olacanıza kendinize has bi karizmanız olsun. Ne uzun boylular gördüm hiç karizma felan yok resmen çoban sTayLaa gibi insanlar..

FORUMDA FERYATLI DAKİKALAR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einsteiin

quote:

Kısa boylular ölsün mü oğlum. Herkes takmış uzun boy şart diye. Bende 175'im ama bi cm felan daha kısa olsam kafama sıkardım herhalde

FORUMDA FERYATLI DAKİKALAR!

• quote:

uzun boylulalarin yaninda ne kadar ezik kaldiginin farkinda değilsin anlaşıldı
  • Basın gidin liseliler..

Not: Forumdaki insanların %90'ının 190 ve üzeri boyunun olduğunu bir an için unutmuşum işte naparsınız insanlık hali..

Not2: Şunuda söyleyim forumda ygs-lys'ye girenlerin neredeyse hepsinin ilk 50binin içinde olması beni çok düşündürüyo arkadaşlar öyle böyle değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 11 Temmuz 2011; 13:55:34 >
  • Bir kız olarak söylüyorum "Özellikle baktıkları bir şey yok"
    Tamam gülüşüne falan bakarlar ama gülüşü çirkin diye sempatik,terbiyeli bir çocuğu da bırakmazlar.Yani kişiliğe de çok bakan var( bunlar karakterli kızlar oluyor) paraya,karizmaya bakan,iç güzelliği önemsemeyenlerde oluyor ( bunlar genellikle kendine güvenmeyen ama hava atmayı seven tipler oluyor)
    Yinede birkaç özellik saymak gerekirse erkekte boya bakarlar.Kendilerinden kısaysa çoğunluğu çıkmaz.Ama uzun,sırık bir tip ise yinede ona pek yüz vermezler.Yani vücudunuz uzun ama şekilli olucak bir de biraz tip varsa bakarlar.İç güzellikte ise her kıza bakan,aklı fikri başka şeylerde olan bir tipseniz unutun gitsin.Kendilerini güldüren,anlayışlı,hemen sinirlenmeyen tipleri severler.
  • Bir erkeği ilk gördüğümde sırasıyla şunlara bakarım; ( Sevgililik potansiyeli olanlar için geçerlidir. )

1- Giyim kuşam. Giydiğini kedine yakıştırmalı, kaliteli giyinmeli. +

2- Kişisel hijyen. Dişlerini fırçalıyor mu, ter kokuyor mu, saçı başı özenli mi? +

3- Fiziki özellikler. Yakışıklı Yunan tanrısı modeli bir vücut beklemiyorum ama, en azından fit olsun.
    (Baklavalı, adonisli ise listedeki bazı maddeleri görmezden bile gelirim .)

4- Eller ayaklar. Eli ayağı güzel mi?

5- Konuşma. Ağır bir şivesi var mı? Konuşmaların mantık düzeyi nedir?

6- Para. Milyoner olmasına gerek yok ama bir kafeye, sinemaya, yemeğe gidemeyeceksek de olmaz.

Benden kısa olmadığı sürece boyu önemli değil. Yanında artı olanlar, erkek kadın fark etmez, tanıştığım herkeste ilk baktığım şeylerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crn_knk -- 11 Temmuz 2011; 14:35:45 >
  • Nefes alsın yeter diyen yok neyseki
  • quote:

Basın gidin liseliler..

Not: Forumdaki insanların %90'ının 190 ve üzeri boyunun olduğunu bir an için unutmuşum işte naparsınız insanlık hali..

Not2: Şunuda söyleyim forumda ygs-lys'ye girenlerin neredeyse hepsinin ilk 50binin içinde olması beni çok düşündürüyo arkadaşlar öyle böyle değil..

Dışarı çıkınca boyları ve zekaları kısalıyor onların.
    Ben de seninle aynı boydayım yaşım 16 böyle kalıcam galiba.
  • Ağızın laf yapmasına bakarlar...yakışıklı çocuk utangaçtır konuşamaz kız onun konuşmasını kendisiyle ilgilenmesini ister 1.gün bekler 2.gün bekler 3.gün ise ondan daha tipsiz ama ağzı laf yapan çocukla takılmaya başlar...Tabii bu söyledikleri mi direk bozan bir cisim var o da para...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brakisefal*

quote:

Basın gidin liseliler..

Dışarı çıkınca boyları ve zekaları kısalıyor onların.
    Ben de seninle aynı boydayım yaşım 16 böyle kalıcam galiba.

not 3 : forumdakilerin %98'i wing chun sifusu oldugunu unutmusuz
  • Ayakkabı mayakkabı falan hikaye, bir kız sizden hoşlandıysa eğer gülünmeyecek esprilerinize bile güler, kızlar için kıyafet giymek kendini beğendirmeye çalışmak zaten kendinizi alçaltmanıza sebeb olur, siz sadece kendiniz için giyinin, kendiniz istediğiniğz için spor yapın, elbette temiz olmak yakışıklı olmak önemlidir ancak çok daha önemlisi en çekicisi kadının onayına ihtiyaç duymayan erkektir, bu acı tatlı tecrübelerle kesin olarak artık inandığım bir durumdur denemesi bedavadır ayrıca daima yanında güzel bir bayan olan erkek yakışıklı ama tek erkekten daha çekici gelir ....saçınızı maçınızı tarayın en güzel kıyafetler giyin ve sadece kızlara kendinizi beğendirmeye çalışın diğer gün ise akşamdan kalma, saçınız normal kıyafetiniz rahat kasmadan bir bara gidin özgüveniniz tam eğlenceli biri olarak takmayan kendini seven biri olun sonuçları kendiniz görün......Boyun posum tipim gözüm vb hep sınırlayıcı inançlardır şikayet etmek zayıflıktır zaten çevrenize bakın anlarsınız.....iyi şanşlar...
    Yukarıdaki sçeneklerden ise para bir numaradır, ayrıca listede güzel bir yüz olsaydı o da üst sıralarda yer alırdı.. kızlar her zaman bir şey der ama dedikleri gibi biriyle çıkana rastlamadım şu ana kadar...istememem dedikleri tiplerden daha beter tiplerle çıkan fıstık gibi kızlarıda çoook gördük...yukarıda 50 tane kriter yazan kızın o saydığı gibi biriyle çıkmayacağını görürsünüz bir bakmışsınız kendinden kısa dişleri sarı giyimine çok öenm göstermeyen biriyle beraber olmuş, örneğini okadar çok gördüm ki...bende size 50 tane özellik yazayayım ince belli olacak dişleri süper olacak şu olacak bu olacak bakalım olacak mı? elektrik meseli çok farklı.....kenan imirzalıoğlunu osman tan ile aldatan var ya daha ne diyeyim....yakışıklı sevgilisini saydığı kriterlerin hepsinine sahip sevgilisini kesinlikle beğenmem nefret ederim dediği tiplerle altatan kızlarda gördük yaaa..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 11 Temmuz 2011; 23:17:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.cans

pantolondaki kabbarıklığada bakarlar.(ciddiyim)

Sürekli su içtiğimden dolayı tuvalete sık sık gitmek zorunda kalıyorum.. Fermuarı açık unutuyorum çoğu zaman, bugün paket götürdüğüm kız kapıyı açtı ( ofis ) Hoşgeldin falan dedi.. Sonra pizzayı teslim ettim parayı çıkarmak için kasaya doğru kafasınıı eğince gördü galiba gülme krizi tuttu kızı. Dur sen yarın yine gideyim oraya.

@okaaaaaan

Katılıyorum hocam.
  • Temiz erkeklere de pek bakmıyorlar. Biraz kilolu vücudu iyi, ağzı laf yapan, ee haliyle kendisinden yaşça büyük ve cebi dolgun olanlara bakıyorlar genelde.
  • önce erkeğin yanındaki kıza bakar...kız güzelse ''bu çocuk bu kızla beraberse vardır bu çocukta bişey'' der.

yanınızda güzel bi kız varsa diğer kızları tavlamak çok kolaydır...tecrübe ile sabit....
  • 1. Tipe filan bakmıyorlar
    2.Cüzdan
    3.Kro olcaksınız
    4.İnsanlardan üstün oldugunuzu onları ezerek gösterceksiniz
    5.Göbekli olcaksınız

Evet Türk kızları buna bakıyor bende anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.