Şimdi Ara

Kızlar çok güzel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kiminin saçı çok güzel kiminin incecik beli kiminin tatlı göğüsleri var kiminin kaşları kiminin boynu. Düşünüyorum da benim gibi boydan vücuttan feleğin sille attığı ortalama altı erkeklerin işi cidden zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Keira-

sen demiyor muydun 1.70 boy erkek için yeterli, sanki sevgilisi olan herkesin boyu 1.80 1.90 diye? Ne oldu da değişti fikrin?

170 gerçekten yeterli ama

• Umarım öyledir. Beni hiç tanımayan yeni jenerasyondan bir kız sadece boyumu öğrendikten sonra "onun bir sevgilisi olması imkansız" demişti benim için. Boyum 1.73 ama kıza yuvarlayarak 1.75 demiştim. Buna rağmen kısa buldu boyumu. Sonra da gülüşmüşlerdi arkamdan hahaha diye. Bilmiyorum belki yeni jenerasyonun kriterleri yüksektir çünkü gerçekten boyları daha uzun sanki bir önceki jenerasyona göre. Bizim Y kuşağından birileri bulmamız gerekiyor sanırım. Ama yine de hayat ne getirir bilinmez tabii.

Umarım öyledir. Beni hiç tanımayan yeni jenerasyondan bir kız sadece boyumu öğrendikten sonra "onun bir sevgilisi olması imkansız" demişti benim için. Boyum 1.73 ama kıza yuvarlayarak 1.75 demiştim. Buna rağmen kısa buldu boyumu. Sonra da gülüşmüşlerdi arkamdan hahaha diye. Bilmiyorum belki yeni jenerasyonun kriterleri yüksektir çünkü gerçekten boyları daha uzun sanki bir önceki jenerasyona göre. Bizim Y kuşağından birileri bulmamız gerekiyor sanırım. Ama yine de hayat ne getirir bilinmez tabii.

benim de 173.

175e bile kısa mı demişler? yuh.

gerçekten 173 müsün bu arada hocam? insnlar bazen yüksek söylüyor ondan soruyorum. yani tam 173 müsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 17 Mart 2021; 20:50:38 >

Umarım öyledir. Beni hiç tanımayan yeni jenerasyondan bir kız sadece boyumu öğrendikten sonra "onun bir sevgilisi olması imkansız" demişti benim için. Boyum 1.73 ama kıza yuvarlayarak 1.75 demiştim. Buna rağmen kısa buldu boyumu. Sonra da gülüşmüşlerdi arkamdan hahaha diye. Bilmiyorum belki yeni jenerasyonun kriterleri yüksektir çünkü gerçekten boyları daha uzun sanki bir önceki jenerasyona göre. Bizim Y kuşağından birileri bulmamız gerekiyor sanırım. Ama yine de hayat ne getirir bilinmez tabii.

Cooll story bro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Süper Bir Kız
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen sabah inşaat metresiyle ölçtüğümde 174 çıkıyor. Akşama doğru ölçtüğümde ise 173. Kızların kritlerleri özellikle şu yeni jenerasyonun yani z kuşağının beklentileri bir hayli yüksek gibi geliyor bana. 97 liyim, evlenmek istesem direkt boya bakacak mesela karşımdaki kadın. Yeni jenerasyondan birisi muhtemelen kabul etmez bu boyda birini, yani senin de boyun "Z kuşağı" için kısa olabilir. Y kuşağından birisi bulmak en mantıklısı bizim için. Umarım onların da boy kriterleri, en azından yeni jenerasyon kızlarıgibi katı ve sert değildir. O kız beni erkek olarak bile görmedi sanırım ve kahkaka atası geldi 1.73 boyumu öğrenince. Ne bileyim hocam valla durumlar böyle işte. İçgüdüsel midir yoksa arkadaşlara tanıdıklara hava atma derdinde midir bilemeyeceğim ama kızlar uzun boylunerkek istiyor. Uzun boy da bence TR'de 1.82-183 den başlıyor. Biz de kız bulacağız elbet ama kızların çoğu, bizi "boyfriend material" olarak görmeyecek hiçbir zaman. Bizimle evlenip kapak atmak isteyen hanım bir kız bulup evlenebilirsek ne ala. Bu hayata bir kez geliyoruz ve samimi söylüyorum umarım bu forumdaki bütün arkadaşlar mutluluğu tadabilirler bir gün. Çoğu sevgilisizlikten kızsızlıktan yakınıyor, konu açıyorlar durmadan. Ben de eskiden çok açardım neden bir kız arkadaşım olmuyor falan diye ama artık koyverdim gitti. Düşündükçe olan bana oluyor çünkü. Ben üzülüyorum. Ne gerek var ki buna? Mesleğimi elime alıp hayatımı yaşamak tek hedefim şu anda. Arkadaşlara da tavsiye ederim bunu.

• Benimde 1.74

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 174 boyum var 180 e kadar kısa hocam ne yazıkkı ayakkbı yla degil çiplak ayak 180 den başlıyor iyi bir boy);

• bugün çarşıda bu soğukta sütun gibi bacaklarla geziyorlardı ohhşş Kızlar çok güzel Kızlar çok güzel 

• Siz kalıplı
    Donanımlı
    Yakışıklı
    Bir beyefendisiniz hocam kadınlar oyüzden boyunuzu pek takmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-231A278D9

Siz kalıplı
    Donanımlı
    Yakışıklı
    Bir beyefendisiniz hocam kadınlar oyüzden boyunuzu pek takmaz.

takmıyolar ztn hocam sıkıntı yok

yurtdışında da çok ekmek yedim.

Orijinalden alıntı: Guest-B32D98247

Bu mesaj silindi.
    Kızlar çok güzel

Orijinalden alıntı: Guest-B32D98247

Bu mesaj silindi.

kanka boy her şey değildir emin ol :D 190 olarak söylüyorum bunu. tip > boy >= vücut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZewZack -- 18 Mart 2021; 0:44:6 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.