Şimdi Ara

kızla telefonda ne konuşulur? acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 2-3 ay önce nette tanıştığım ve o günden beri hergün mesajlaştığım.. son 1 haftadır da gece 4 e kadar msn'de web camleştiğim kız telefonla görüşmek istiyor.. sesimi merak ediyor heralde.. ama ne konuşayım bilmiyorum? sesim titriyebilir saçmayabilirim. ne konuşulur ki telefonda? en fazla 5 dk sürer konuşmamız diye düşünüyorum

düzgün yorumlar lütfen.. acil mesela..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızla Telefonda Konuşulacak Konular

Sevgilinle telefonda konuşurken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. İşte kızla telefonda konuşulacak bazı keyifli konular:

• Günlük Hayat: Birbirinize gününüzün nasıl geçtiğini anlatın. İş, okul, hobi ve sosyal etkinliklerden bahsedebilirsiniz.
    • Ortak İlgi Alanları: Hobileriniz, tutkularınız ve ilgi alanlarınız hakkında sohbet edin.
    • Gelecek Planları: Yakın veya uzak geleceğe yönelik planlarınız ve hayallerinizi paylaşın.
    • Hatıralar: Geçmişte yaşadığınız güzel zamanları ve özel anıları hatırlayın.
    • Hayvanlar: Evcil hayvanlarınız varsa, onlarla ilgili hikayeler anlatın ve birbirinize fotoğraflarını gönderin.
    • Filmler, Kitaplar ve Müzik: Sevdiğiniz filmleri, kitapları ve müzik sanatçılarını tartışın ve tavsiyelerde bulunun.
    • Güncel Olaylar: Dünyada olup bitenler hakkında konuşun ve fikirlerinizi paylaşın. Dikkatli olun ve tartışmalı konulardan kaçının.
    • Duygular ve Düşünceler: Birbirinize duygularınızı ve düşüncelerinizi açın. Destekleyici ve anlayışlı olun.
    • Planlar: Gelecek buluşmalarınız veya aktiviteleriniz hakkında planlar yapın.
    • Flörtöz Konular: İlişkinizi güçlendirecek flörtöz ve eğlenceli sohbetler yapın.

Bu konuları konuşarak sevgilinle olan bağınızı güçlendirebilir, birbirinizi daha iyi tanıyabilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • _____________________________
    Devlet yararlı olanı yapmak için vardır, birey ise güzel olanı.
    Ama, hiç mi günahı yok yönetmenin?
    İyi ki, günah çıkartmak yok bizde,
    Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • webcamleşmek nedir ya
    "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende eskıden oyleydım şimdi gece bi konusuyoruz 1 saat 1 bucuk saati buluyor ama ayrıldık
  • her zaman gibi makara yapılıyor. ulan bi kişi de ciddi cevap versin
    Basamaklara tırman 3'er 3'er sakın ola ki düşme.

TR Server: 0MG FANTE
  • sesin çok hoş geliyor bu şekilde beklemiyordum telefonla konuşmak bugüne kısmetmiş falan filan
    iyi misin?
    neler yapıyorsun?
    veeeee can alıcı soru biraz bana kendinden bahset.
    zaten bunu sordun mu saatlerce konuşma potansiyeliniz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 8:57:47 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şimdi en başta seksi ve sakin bi şekilde alo diyincen biraz cool kaçsın senin arıcağını varsayıp dedim bunu o ararsa efendim diycen tabiki

yani ses tonuna dikkat et baya.

konu olarak önereceğim şeyler. mesela hobilerin yardır ne var ne yok.

hevesle yazmaya başladım aklımdaki şeyleri unuttum lan aklıma gelirse yazarım tekrar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.