Şimdi Ara

Kızla tartıştık, sizce kim haklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 2 aydır bir kızla konuşuyorum. Bugün kızın internet paketi bitmiş ama twitter için ayrı hediye paketi olduğu için oraya geçelim dedi. Kabul ettim ama mesajlarım onda gözükmüyormuş. Bana ¨bu sorunu sadece sen de yaşıyorum, başka kimsede olmuyor¨ dedi. Bunun üzerine benden başka kimlerle konuşuyorsun diye sordum ama bu soruyu sürekli geçiştirdi ve cevap vermedi. En sonunda tartıştık ve o ¨iyi geceler¨ diyerek kestirip attı. Sonrasında da uyumadığını gördüm zaten ama hiçbir şey yazmadım.

Sizce bu soruya böyle tepki vermesi normal mi ve bu tartışmada kim haklı acaba? Onunla ilgili hiçbir şeye karışmamı mı istiyor anlamıyorum. Bu yüzden size de danışmak istedim.

• Sürekli sen hatalısın modunda yazmak istemiyorum sevgilini de savunmuyorum zira 2nizi de tanımıyorum. Twitter facebook gibi arkadaş platformu değil mikro blog sitesi yani asıl amacı o. Bende beğendiğim spor yazarlarından güzel yazılar yazan kullanıcılara kadar takip ediyorum. Yani öyle kullanılmıyor olabilir ama sitenin asıl amacı o, asılda işin özü şu sen karşındaki insana güvenmiyorsan hiç bir çeşit ilişki kuramazsın veya kurmamalısın. Bu arkadaşlıkta da geçerli ilişkilerde de bence kendine bunu sormalısın.
    Bu şekilde yaşayamazsın kimseyle 7-24 beraber olamazsın bu esnada acaba ne yapıyor şimdi demek kafayı çizdirir adama
  • Ayrıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ayrılmam gerektiğini düşünüyorsun hocam?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boynuz spor
  • arkadaşa katılıyorum, ayrıl.
  • sadece netten mi konusuyorsun kızla yoksa görüşme oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 5 Şubat 2019; 1:37:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LORIK kullanıcısına yanıt
    Neden böyle düşündüğünü de öğrenebilir miyim hocam?
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Farklı şehirlerdeyiz ama birkaç kere gerçekten görüştük. Aramazın kötü falan da değil bu arada. Sadece böyle konularda sanki ben hiç böyle bir şey sormamışım gibi davranıyor. Ve konu açan taraf da genellikle o oluyor. Mesela sabahleyin ¨günaydın, ne yapıyosun¨ diye soracak olan da o. Konuşmak istemiyor diye düşünebilirsin ama değil, sadece bu konularda çok umursamaz davranıyor hatta dediğim gibi konuyu değiştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreanland

Farklı şehirlerdeyiz ama birkaç kere gerçekten görüştük. Aramazın kötü falan da değil bu arada. Sadece böyle konularda sanki ben hiç böyle bir şey sormamışım gibi davranıyor. Ve konu açan taraf da genellikle o oluyor. Mesela sabahleyin ¨günaydın, ne yapıyosun¨ diye soracak olan da o. Konuşmak istemiyor diye düşünebilirsin ama değil, sadece bu konularda çok umursamaz davranıyor hatta dediğim gibi konuyu değiştiriyor.
    Tıkla geç.
  • hocam direk sor, neden kaçıyorsun diye, böyle bir ilişki istemiyorum de, ona göre karar ver, diğer türlü çok yorulacaksın çünkü, o kaçmaya devam edecek sende kovalamaya

sormadan önceki tavırlarında (bikaç gün boyunca) böyle konularda (kaçtığı vs konularda) sert yapman önemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreanland kullanıcısına yanıt
    kızla aranda arkadaslık dışında bir ilişkide yok suan sanırım, o yüzden
    sadece online deseydin %100 kız haklı derdim
    ama görüşme falan girdiğine göre arada senin hafif kıskanmanı anlıyabilirim o yüzden %70 kız haklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 5 Şubat 2019; 1:51:50 >
  • ayrıl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreanland

Şehirinde kız mı bitti?
    Ayrıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan sadece sevgilisiyle mi mesajlaşır yahu, gereksiz kıskançlık yapmışsın. Herkesin bir özel alanı olur bu illa boynuz anlamına gelmez bu kadar sıkarak ilişki yürümez, ha güvenin yoksa zaten yürümez
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Cevap olarak ¨evet, arada arkadaşlarımla da konuşurum öylesine¨ gibi bir şey söylese gıkımı çıkarmazdım hocam. Elbette konuşabilir, ben de eskiden beri tanıdığım kız olsun, erkek olsun arkadaşlarımla konuşuyorum. Zaten burada ben de sorun görmüyorum. Sonuçta tapulu malım değil, özgür bir insan o da.
    Ama şöyle ki, twitter'da mesaj kutusunu herkese açık yapmış ve onu tanımayan insanları geri takip de ediyor. Yani anlayacağın onu hiç tanımayan birisi de ona mesaj gönderebilir. Ve ben bu yüzden merak edip sorduğumda da güzelce cevap vermek yerine sorumu görmezden geliyor, konuyu değiştiriyor. En son da ¨iyi geceler¨ diyerek kestirip atıyor konuşmayı. Ben de cevap vermiyorum.

Yarın sabah yine ¨günaydın¨ yazacak bana. Benim yazmayacağımı tahmin ediyordur çünkü. Sence bu koşullarda yine de yaptığım yanlış mıydı hocam? Ve bundan sonra ona nasıl davranmalıyım acaba?

• dreanland kullanıcısına yanıt
    Sürekli sen hatalısın modunda yazmak istemiyorum sevgilini de savunmuyorum zira 2nizi de tanımıyorum. Twitter facebook gibi arkadaş platformu değil mikro blog sitesi yani asıl amacı o. Bende beğendiğim spor yazarlarından güzel yazılar yazan kullanıcılara kadar takip ediyorum. Yani öyle kullanılmıyor olabilir ama sitenin asıl amacı o, asılda işin özü şu sen karşındaki insana güvenmiyorsan hiç bir çeşit ilişki kuramazsın veya kurmamalısın. Bu arkadaşlıkta da geçerli ilişkilerde de bence kendine bunu sormalısın.
    Bu şekilde yaşayamazsın kimseyle 7-24 beraber olamazsın bu esnada acaba ne yapıyor şimdi demek kafayı çizdirir adama
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Evet güven çok önemli ve ben ona güvenmek için sebepler arıyorum. Çünkü farklı şehirlerdeyiz, sadece birkaç kere gerçekte görüşmüşüzdür. Onun böyle konularda sürekli konuyu değiştirmesi de ister istemez güvensiz bir hava yaratıyor. Bazen ayrılayım diyorum ama kıyamıyorum da.

Neyse artık, yarın biraz daha ağırdan alırım. Tekrar böyle bir şey yaparsa da açık açık söylerim artık. Her şey olacağına varır sonuçta..
  • Kız izmirli gibi yaşıyor sen Yozgatlı gibi

Ayrılın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki yorumumda da belirttim hocam. Amacım kısıtlamak değil, arkadaşlarıyla elbette konuşabilir. Tek benimle konuşacak değil ya. Ama twitter'dan bahsediyoruz ve orada gerçek hayattan tanıdığı insan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordur. Yaklaşık 350 kişiyi takip ediyor birde. Bu yüzden öyle bir şey sordum, güzellikle düzgün bir cevap verse ben yine tamamım zaten. Ama o konuyu değiştiriyor en sonunda da kestirip atıyor.

Sence kim haklı böyle bir durumda hocam. Empati yaptığında ne düşünürsün?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.