Şimdi Ara

Kızla muhabbet kurma taktikleri lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
3.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durakta vs. gördüğümüz bi kızla muhabbet nasıl kurulabilir, tanışma bahanesi olarak neler kullanılabilir ? "Saat kaç ?" gibi cevabı aldıktan sonra konuşmanın bitceği şeyler değil muhabbetin devamını getircek şeyler arıyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızlarla Muhabbet Kurma Taktikleri

Bir kızla tanışmak ve sohbet başlatmak zorlu bir görev olabilir. İşte kızlarla muhabbet kurmana yardımcı olabilecek birkaç taktik:

Konu Açma Taktikleri:

• Güncel olayları sor: Mevcut olaylar hakkında bir soru sormak, konuşmayı başlatmak için iyi bir yoldur.
    • Ortak ilgi alanlarını bul: Bulunduğunuz ortam veya etkinlik hakkında yorum yaparak ortak ilgi alanlarını keşfetmeye çalış.
    • Kompliman yap: Görünüşü veya kişiliği hakkında samimi bir iltifat, buzu kırmana yardımcı olabilir.

Konuşmayı Devam Ettirme İpuçları:

• Aktif dinlemeyi uygula: Onun söylediklerine gerçekten ilgi gösterdiğini göstermek için dinle. Göz teması kur, başını salla ve sorular sor.
    • Kendin hakkında bilgi ver: Sohbeti devam ettirmek için kendin hakkında küçük detaylar paylaşabilirsin. Ancak, çok fazla bilgi vermemeye dikkat et.
    • Esprili ol: Esprili bir yorum yapmak, ortamı hafifletebilir ve sohbeti daha eğlenceli hale getirebilir.
    • Beden diline dikkat et: Açık ve dostça bir beden dili sergilemek, ilgini gösterir ve iletişimi kolaylaştırır.

Önemli Hatırlatmalar:

• Saygılı ol: Sınırlarına saygı duy ve onu rahatsız edecek şekilde davranma.
    • Kendin ol: Gerçek kişiliğini göstermek, güvenilirlik ve çekicilik yaratır.
    • Vazgeçme: Herkesle anlaşamayabilirsin. Reddedilme seni caydırmasın.

Kızlarla muhabbet kurmak bir beceridir ve zaman ve çaba gerektirir. Bu taktikleri uygulayarak, kendine olan güvenini artırabilir ve kızlarla anlamlı sohbetler başlatabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kızın da gönlü varsa her türlü kurarsın da senden haberi yoksa biraz çabalaman gerek. Bir anda dan diye tanışamazsın. Sürekli gördüğün biriyse bunu bir sürece yararsan işe yarar. Mesela -Saat kaç? -8:45. -8:30 otobüsü hep böyle gecikir mi? gibisinden başlarsın sonraki günlerde aynı muhabbet üzerinden ilerlersin.
  • Peki ya ilk ve tek görebileceğin bir kızla nasıl kuracaz

Mesela kızla otobüste kesişiyoruz ancak kız benim ineceğim duraktan 5-6 durak önce indi gitti güzelim kız mı diyecez?www.otobustegordum.com a girip kızın bizi bulmasını beklicez?Ya da nasıl tanışcaz bu 3 sorunun cevabını istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex

Peki ya ilk ve tek görebileceğin bir kızla nasıl kuracaz

Mesela kızla otobüste kesişiyoruz ancak kız benim ineceğim duraktan 5-6 durak önce indi gitti güzelim kız mı diyecez?www.otobustegordum.com a girip kızın bizi bulmasını beklicez?Ya da nasıl tanışcaz bu 3 sorunun cevabını istiyorum

Muhabbeti başlatcak olaylar lazım hadi DH'ciler yardım !
  • Hadi Dh.
  • Up!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sohbeti başlattıktan sonra sohbeti uzatacak malzeme lazım aslında. Önerisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence muhabbet kurma taktiği falan bunların hepsi yalan. Olması gereken tek şey iki tarafında konuşmak istemesi. Bazı kızlar oluyor 5 dakika muhabbet etmek bile yoruyor insanı. Bazısıyla zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. 2 gündür 2 farklı kızla konuştum. Daha doğru birisiyle pek konuşamadım kız biraz utangaç gibi. konuşmak istiyor ama pek bir çabası yok. Diğeriylede 160 dakika telefonda konuşmuşuz hiç zamanı farketmeden.

Sen birşey sorduğunda kız sadece cevap veriyorsa o muhabbet ilerlemez. Cevap verip başka soruyla dönmesi lazım veya birşeyler anlatması lazım. Muhabbet böyle olursa aklınızın ucundan bile geçmeyen şeyler hakkında muhabbet edersiniz. Bunun çözümünü forumlarda aramak seni sonuca ulaştırmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.